Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Pod łóżkiem był miniwarsztat. Nicie, igły, nożyce, bluzki z wyciętymi kawałkami. Do tego kilka lalek. Wszystkie fioletowe, alicornowate. Każda z innym znaczkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Ślicznie... córka ma własny warsztat. Bawi się swoimi podobiznami... oby nie wpłynęło na nią to negatywnie. Teraz wiem, że moja córka powinna się w tym kierunku kształtować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Jeden szczegół. Najnowsza lalka miała skrzydło przebite igłą i była mokra. Patyk ci powiedział, że to nie woda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mam złe przeczucia... sprawdzam co to za ciecz... jeśli to krew... a te lalki wyglądają jak Lalki... O KURWA!! JEŚLI TO LALKI VOODOO TO JEST WIELKI! ALE TO WIELKI PROBLEM! Robię podgląd na Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 To nie krew. Deli jest w klasie i słucha czytanki. Lalki były całe we łzach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Odetchnąłem z ulgą. Skoro to nie krew to oznacza że nie potrzebnie panikowałem. Głupi ja. Tak czy siak idę na komputer i zaczynam pracować (Chwała że mam magie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Jakąś godzinę później bachurki wróciły do domu. Lily ukradła lapka od ciebie, Bolt zajął kuchnię, a Deli wpełzła pod twoje i Twi łóżko. Chyba do warsztatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 No nic... teraz czekać aż Twi wróci... albo... KONTROLA RODZICIELSKA! Chodzę po dzieciakach i pytam się jak w szkolę spędzili "miło" czas... ja nic nie mówiłem o szkole. To zostało ustalone beze mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Lily zbyła cię kopytem, nałożyła słuchawki i zaczęła rozwiązywać zagadki Amnesii. Bolt też chyba nie chce gadać, bo od razu zabrał się za gotowanie w kuchni. Została Deli, która wciąż siedzi pod łóżkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Podchodzę do niej i mówię. - Cześć córeczko... jak było w szkolę? - spytałem się. Mam nadzieje że mnie nie odpędzi kopytem jak reszta rodzeństwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Nie odpowiedziała. Zauważyłeś, że ma mokre policzki. W kopytkach gniotła jedną z lalek. Po chwili puściła ją, wzięła nożyce i zaczęła rozcinać lalkę na skrawki materiału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Chyba wiem co się działo... sprawdzam czy jej dokuczali w tej sprawie... to pewnie chodziło o jej bok. Nie wiem co ta rasa ma do tych tatuaży. Ja nie mam i się cieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Lily i Bolt nic nie zauważyli... Bo nikt jej nie dokuczał. Deli sama z siebie się zdenerwowała. Rozumiała, że znaczek to coś ważnego, a ona jako jedna z niewielu jeszcze go nie ma. Cała reszta już ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Skarbie... wiem co cię gryzie - powiedziałem po czym przysunąłem się do niej i ją objąłem - Wiesz... ja też nie mam znaczka i jakoś mnie nie obchodzi czy ktoś ma. Ważne co się ma w duszy i w środku. Znaczek to nic innego jak to co pokazuje twój talent. Ale wiem, że te twoje lalki są dobre. I jeśli ci to poprawi humor... to jeśli poprawisz je by były bardziej wyraźne... to dostaniesz pewnie ten znaczek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Deli chyba tak średnio zrozumiała. Jednak też cię przytuliła i podała ci jedną z lalek. Znaczek przedstawiał niewyraźne serduszko z nietoperzowymi skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Bardzo ładne... możliwe że dostaniesz z tego znaczek - powiedziałem starając się by zrozumiała wszystko. Prawda, jeśli popracuje, to będzie w tym naprawdę dobra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Uśmiechnęła się wtuliła w ciebie. Tymczasem z salonu rozległo się głośne "KUR*A!" pochodzące od Lily. Chyba się komp zepsuł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Taka młoda a już używa takowego języka... pobiła mnie, bo ja w wieku 13 lat zacząłem przeklinać. Tak czy siak pytam się Deli czy chce coś do picia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Pokiwała łebkiem. Chyba zmęczyło ją te gniecenie lalek. Z salonu posypała się seria przekleństw. Chyba Lily nie zdążyła zapisać gry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Biedna córeczka. Idę do kuchni nalewam sok dla Deli i idę jej go zanieść. Mnie się nie czepiają że mam znaczek... no chyba że się boją, gdyż wiedzą, że mam posłuch w Federacji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Gdy dałeś szklankę Deli, do pokoju wpadła Lily. Zaciągnęła cię pod laptopa na siłę i powiedziała jedno, proste słowo. "Napraw". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Okey... Okey - powiedziałem i staram się to jakoś naprawić... po części rozumiem jej frustracje... ale, żeby od razu tak? Nie rozumiem... zaraz. To przecież Lily. Ona takie straszne rzeczy traktuje jak normalną bajkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Po godzinie Lily znów mordowała, a Bolt zaprezentował sałatkę z majonezem na obiad. Deli nudziła się, to zaczęła robić kolejną lalkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Kosztuje tej cudownej sałatki, i jeśli starczy dla reszty, to ich też zwołuje do stołu... ciekawe jak ona smakuje. Mam nadzieje, że jest przepyszna chodź wiem, że i tak a będzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Jedno słowo o saładce. PYCHA!!! Wręcz dorównywała twojej. I tak uczeń przerósł mistrza. Reszta też się objadła. Za 0,5 h wróci Twi z zebrania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts