KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Coś czuję, że będzie kiepsko dla niektórych lub wszystkich lub dla żadnego w tym pomieszczeniu. Tak tylko zgaduje, ale po Lily prędzej bym się spodziewał uwag od nauczycieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 W końcu Twi wróciła z ocenami. Po jej minie wywnioskowałeś, że średnio poszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Podchodzę do niej i pytam się jak poszło... choć mina mówi sama za siebie..., że raczej ktoś dostanie tutaj przysłowiowego paska w tyłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Oceny Bolta były na cztery, Lily na pięć, ale uwagi zmniejszyły je do trójki. Deli wychodziła dwója plus. No ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Ładnie... - skomentowałem krótko. Teraz wiem że moje dzieciaki nie są nie umiejętne w nauce, że tak to powiem. Mam dobre przeczucie, że jednak Deli wybije się w tym programie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Bolt się nie przejął, Lily machnęła kopytem, a Deli nie zrozumiała. Powoli robi się ciemno na zewnątrz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Jeśli zostało, to podaje Twilight sałatki Bolta. No... wychowałem nowego kucharza więc, będzie zajebiście, i będzie mi miał kto pomagać w Restauracji jak podrośnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Wszyscy najedzeni, Lily poszła spać, Bolt chrapie, a Deli siedzi w miniwarsztacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Podchodzę do Twilight. - Co sądzisz o ocenach? - Spytałem się jej... ciekawe jak ona uważa te oceny. Dla mnie są całkiem niezłe, i to mówi koleś który nie chodził do szkoły... bo owej nie było w jego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Na pewno mogłyby być lepsze - powiedziała. Następnie wlazła do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Mogłyby być... lecz Deli się widać mocno stara, Bolt też, a Lily jest najmądrzejsza tylko ją ograniczają te częste bójki. Ja tam nigdy nie chodziłem do szkoły i jakoś wyrosłem na Kuce... że tak to ujmę - powiedziałem kładąc się koło niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Twi pokiwała głową i wtuliła się w ciebie. Patyk kazał ci wyciągnąć Deli spod łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Zanim zaśniemy - powiedziałem, po czym zwróciłem na siebie uwagę Deli która jest pod łóżkiem by wyszła z łóżka. No chyba, że będzie miała jakieś Ale... wtedy to będzie trzeba coś wymyślić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Pod łóżkiem cisza. Chyba Deli zasnęła. Tylko miejmy nadzieję, że nie przy szpilkach lub szyciu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mając nadzieje, że Deli nic się nie stanie. Odwracam się do Twilight twarzą, i przybliżając swoją głowę do niej, zasypiam wtulony w nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Rano obudziłeś się przed wszystkimi. Dzisiaj twoja kolej na śniadanie, chyba, że chcesz, by synek cię zdegradował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Więc ciężko wstaję z łóżka i idę do kuchni by zrobić śniadanie... miałem się nie przemęczać... ale chuj tam... zrobię im dobre śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mogłeś zrobić naleśniki z serem, gofry, sałatkę, płatki, lub pizzę z mikrofali. Co wybierasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Hmmm... Pizzę. Przyprawię ją moją specjalną przyprawą dzięki czemu będzie palce lizać. Potem wkładam ją do mikrofali i ją przygotowuje do posiłku dla całej rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Po paru minutach rodzinka zaczęła się budzić. Po następnej minucie pizza gotowa, a maluchy zaczęły turlać się po schodach na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Oparłem się o blat by nie stracić równowagi nagle. - Śniadanko zaraz będzie gotowe... pizza z moim małym dodatkiem - powiedziałem do rodzinki. TO musi dziwnie wyglądać że tak się trzymam. A Twi, pewnie wie że mam się nie przemęczać... zgaduje, bo pewnie Lekarz do niej zagadał, bo wszyscy wiedzą, że jestem uparty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Siadaj - powiedziała, gdy weszła. Następnie zaczęła rozdawać pizzę maluchom. Tylko Deli jeszcze nie zlazła na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - A gdzie Deli? Ostatnio była pod naszym łóżkiem - powiedziałem siadając ciężko. Naprawdę, jak mi to zostanie, to będę sobie musiał kupić laskę... będzie zajebiście i jakoś będę mógł się trzymać podłoża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Twi skończyła kroić i poszła na górę po Bird. Tobie też zdążyła nałożyć pizzy. Lily i Bolt zaczęli jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Siadam i powoli zaczynam jeść pizze. No... jak mówiłem. Dziwnie to będzie wyglądać jak zostanę przykuty do Kul, więc muszę się z nich szybko wyrzucić. Nie mam ochoty być kaleką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts