KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mówię im by wymyśliły imię odpowiednie... i trzeba jakoś przekazać to Twilight, że dzieciaki mają zwierzaka w postaci gryzonia... takie zwierzę to ja rozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Kolejne propozycje: Lily stawia Claw, Deli stawia Myszek, a Bolt stawia Henry. Raczej się nie zgodzą ze sobą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Słuchajcie... to tak jak z nazywaniem źrebaka. Poobserwujcie go i ustalcie na temat jego zachowania imię... ja idę przekazać waszej mamie wiadomość o tym, że mamy nowego "lokatora" - powiedziałem i ruszyłem do Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 I na schodach usłyszałeś kłótnię. Bolt mówi "Smakosz", Lily "Speed", a Deli ciszej mówi "Czyścioch". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Westchnąłem i idę na poszukiwania Twi... z tego co rozumiem, powinna być w Bibliotece. Na 100% tam jest, więc tam się trzeba udać. Wiem, że może sceptycznie na to patrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Jest i rozpakowuje nowe książki. Nawet przy portalu słyszałeś kłótnię dzieci. Uparte to to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Cześć... mam wiadomość. Dzieciaki mnie męczyły więc kupiłem im zwierzątko... - powiedziałem do niej. Teraz się dowiem czy była to mądra decyzja czy nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Nie są za małe? - zapytała marszcząc czoło. Chyba niezbyt jej pasuje zwierzak w domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Raczej nie... poza tym, to najfajniejsze zwierzątko jakie kiedykolwiek miałem... już go polubili. Teraz się "zastanawiają" jak go nazwać - powiedziałem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - To może popilnuj ich, bo jeszcze się pobiją - powiedziała i przytuliła cię. Wręcz słyszałeś przez portal odgłosy ich kłótni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Odwzajemniam i całuje ją. Potem idę wreszcie ustalić nazwę zwierzaka. Ma być straszny, słodki i mieć normalne imię... to więc pozostaje ALEXANDER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 W domu zastałeś ich bijących się na poduszki. Deli stała przy Słodziaku, Lily przy Kle*, a Bolt przy Skoczku. *Kieł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - WYSTARCZY!!!! - wrzasnąłem by się uspokoili. Znając Lily, zaraz by rzuciła się z kopytami. - Straszny? Słodki? I pasujące Imię? Alexander. Może być? - spytałem się. Jestem Irańczykiem (Pers dawniej) więc Alexander źle nam się kojarzy. DARIUSZ RZĄDZI!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 No i wyszło, że Alexander. Ale na drugie ma Słodziak. No co? Deli się tego domaga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Dobrze... Alexander I Słodziak... kurcze, dziwnie to brzmi. Uspokoicie się teraz? Pamiętajcie, że zwierzak to duża odpowiedzialność i trzeba się umieć nim zająć... miałem koszatniczkę więc mogę was wtajemniczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Wszystkie zgromadziły się wokół ciebie. Czas na lekcję opieki nad zwierzakami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Więc tłumaczę im że Koszatniczka to bardzo Towarzyskie zwierzątko... jak je karmić i jak z nim się obchodzić. Mówię że to mądre stworzenie. Na przykład opowiadam im o moim Alexandrze. Jak lubiła mi się kłaść na głowię i zasypiać... i inne miłe sytuacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Deli przyniosła Alexandrowi jedną ze swoich lalek. Uśmiechnęła się, gdy zobaczyła, jak ją zaciąga pod platformę. Nie mogła zobaczyć, co tam robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Pilnuje je by obyło się bez bójki. Mam nadzieje że zwierzak przetrwa tutaj, gdyż wiem jaka Deli jest w tuleniu (wydaje mi się że ona jest najsilniejsza) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Wszystkie maluchy siedziały uśmiechnięte przed klatką Alexandra. Bolt przyniósł karmę, Lily kołowrotek, a Deli kolejną lalkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Uśmiecham się... Sprawdzam co to stworzonko robi z tymi Lalkami... nie chce by się tym zatruło ale wiem, że to są mądre stworzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Rozrywa je na strzępy i robi gniazdko... Ciekawe, co by zrobiła Deli, gdyby się o tym dowiedziała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Wolę lepiej nie wiedzieć... ale znając Lucka, użyczy mi te obrazy, zgadłem oj wiecznie lubiący mnie wkurwiać artefakcie Jezusa o nazwie Lucjan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Nie pokazał. Powiedział, że mu się nie chce. I czas zrobić obiad... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Więc idę zrobić obiad... powinienem już normalnie chodzić, ale wciąż powoli. Dzisiaj... hmmm zrobię coś czego nikt w tym świecie nie widział... nigdy nie zobaczą poza moją kuchnią. PIEROGI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts