KougatKnave3 Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 A Alex? Sprawdzam czy on się bawi dobrze. To że dzieciaki się dobrze bawią, nie znaczy, że szczurek też się dobrze bawi. Jestem ciekaw kiedy dostanę ten raport o pojechaniu do Fortu Zancudo... zobaczyć tych rekrutów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Alex się bawił i odrabiał ten czas spędzony w sklepie. Nieźle oni zapieprzają dookoła tej kanapy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Patrzę na nich z uśmiechem. Po tem się odzywam. - Kto ma ochotę na Śniadanie? - spytałem się. Jeśli Bolt mnie nie uprzedził, to będzie git... ale znając nowości, to zapewne po obudzeniu, od razu rzucili się do szczurka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 20, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Wszyscy usiedli do stołu w kuchni, a Deli trzymała Alexa na głowie. Nie jest to zbyt bezpieczne... Zwierzaki nie uprzedzają o swoich potrzebach wypróżniania się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Szczurki z Koszatniczek, akurat głupie nie są... mój przynajmniej nie był. Mój piszczał zanim to robił, więc miałem czas na zareagowanie. Robię kanapki i podaję do stołu i spoglądam czy, żona i dzieciaki wciąż są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Dzieciaki są, Twi jeszcze nie ma. Deli jadła swoją kanapkę, Bolt wciągnął swoją, a Lily szybko zjadła posiłek i wyszła z pokoju. Skoro Deli zajmuje się Alexem, to ona idzie pograć w Dead Island. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ja jeszcze nie jem... sprawdzam kiedy się obudzi Twilight by w sam raz naszykować dla niej śniadanie. Heh... w międzyczasie sprawdzania, sprawdzę czy ta kartka w sprawie Armii Cudzoziemskiej przybyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Jeszcze ci od kartki się lenią, jeszcze nie przyszła. Twi obudzi się za jakąś godzinkę, więc masz jeszcze masę czasu z dzieciakami. Właśnie, przyszła za to kartka, że szkoła już oczyszczona. Jutro maluchy już będą torturowane lekcjami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Więc zostaje z dzieciakami do czasu aż się Twilight obudzi. Potem udaje się do Zancudo, ponieważ DZISIAJ miała być rekrutacja. Więc obserwuje czy dzieciaki nie przeginają z zabawą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Nie przeginają. W końcu Deli odłożyła Alexa do klatki i poszła oglądać Teletubisie. Bolt za to polazł się zdrzemnąć. Raczej nie bardzo masz, co robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Skoro tak, to czekam aż Twilight wstanie. Kilka minut przed jej pobudką robię jej śniadanie i zanoszę do łózka. Jak ktoś kiedyś powiedział... "Szlachta je w łóżku". Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (ja powiedziałam ) Twi spojrzała po obudzeniu na śniadanie i zarumieniła się. - Nie musiałeś... - powiedziała i pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Odwzajemniam... - Wiem... ale dla ciebie, chętnie to powtórzę. I jest sprawa, gdyż zaraz będę musiał jechać do Bazy nieopodal to pilna sprawa... - powiedziałem... mam nadzieje, od wojska całkowicie nie zrezygnowałem... tylko od walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Twi spojrzała na ciebie podejrzliwie, jakby myślała, że planujesz jakąś akcję. Ale i tak zaczęła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Znasz mnie... nic nie zrobię nie wezmę udziału w walce jeśli to kogoś mi bliskiego nie uszczęśliwi albo będzie grozić mu śmierć. Mam tylko nadzorować trening, a w innym przypadku, dostanę 3 kadetów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Dobra, dobra, już się nie tłumacz - powiedziała, skończyła jeść i cię przytuliła. Poczułeś takiego lenia, by zostań w domu, taką chęć nicnierobienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Ale jednak muszę... całuje Twilight i wychodzę z domu, następnie udaje się do fortu zancudo... będzie dzisiaj dużo pracy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 No to se wyszedłeś... Na ostatnim odcinku do drzwi zatrzymała cię Deli z książką z bajkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) W sumie... skoro mnie nie wezwali, to na 100% jutro przyślą karteczkę. Więc zostaje, informując Twilight, że jeden mały powód mnie powstrzymał... następnie idę Deli czytać. Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Znowu coś ci przerwało czytanie, już po pierwszym zdaniu. Konkretniej Lily, która zaciągnęła cię do laptopa. Znowu się zepsuł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Co ona robi kurwa z tum laptopem. Szybko go naprawiam, bym wrócił do czytania Deli... matko... koncert życzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Nom. Zaraz Bolt wyskoczył ze swoim problemem. A mianowicie popsutym telewizorem. W końcu wyszło, że nie przeczytałeś Deli ani strony. Za to naprawiłeś wszystkie urządzenia w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Jebać to... zarwę nawet noc, by przeczytać mojej córce książkę z bajkami... nie odpuszczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Problem za to, że w nocy Delicate śpi. Cała rodzinka już poszła spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Więc idę spać... po położeniu się do łóżka wtulam się w żonę i zasypiam. Jutro będzie trzeba tak rozporządzić dany dzień by starczyło dla dzieciaków, mojej żony i jeśli list przyjdzie, to na wyjazd do Zancudo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts