KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Fiu... Przytuliłem ją by pokazać, że bardzo się cieszę z tego powodu... teraz ta część. - To jaki sprzęt chcesz... Noktowizor... buty grawitacyjne... czy Hełm Wojskowy z możliwością prześwietlenia ściany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Lily w tle zrobiła wielkie oczy. Za to Deli poszła na moment do sypialni i przyniosła stamtąd książkę z bajkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Zastanów się, a ja poczytam twojej siostrzyczce bajeczki... - powiedziałem wstając i idę poczytać Deli do czasu przysłania SMS, a znając wytrzeźwienia Gryfów... do widzenia za 2 godziny... powinna dochodzić 12... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Najpierw Lily zaciągnęła cię do lapka. Powód prosty. ALICE MADNESS W PROMOCJI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Spoko, masz załatwione... wieczorem ci kupię jak wrócę z roboty... nawet kolekcjonerską jak znajdziesz - powiedziałem i poszedłem do Deli czytać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Wreszcie mogłeś jej przeczytać. Wcześniej co chwila coś ci przerywało. Teraz Deli wysłuchała 2 i 2/7 bajki, zanim przyszedł SMS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Zamykam... - Resztę przeczytam ci wieczorem, na dobranoc. Dobrze? - spytałem się córki... nie będę miał teraz dużo czasu, rano i wieczorem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Kiwnęła łebkiem i przytuliła cię mocno. I wtedy coś zauważyłeś. Zakurzoną lalkę Deli wystającą spod szafy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 (edytowany) - Co to jest... mogę zobaczyć? - spytałem się spoglądając i wskazując na lalkę... zaciekawiła mnie ta lalka... naprawdę. W bazie muszę się znaleźć do 15 minut... znając gryfy oczywiście. Serio, nie spodziewałem się tam gryfów... Edytowano Kwiecień 30, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Deli podbiegła do lalki i ci ją przyniosła. Tym razem lalka znowu wyglądała jak Deli, ale jej znaczek wyglądał identycznie, jak jej obecny. Patyk powiedział ci, że została ona wykonana jakieś 3 dni temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Córeczko... czy ty wiesz co masz w sobie? - matko boska... były takie pogłoski... ale nie mogę uwierzyć... ona może być Telepatą (Dla nie kumatych, to nie telepata że siłą woli napiszę opowiadanie w jedną sekundę, Telepata jest z Filmu Starship Troopers (Na tamtejszej Federacji, jest wzorowana tutejsza Federacja), a oni mogą przewidzieć przyszłość. W Federacji mamy bodajże z 16 telepatów... ale że moja córka... sprawdzam z pomocą Lucka czy to prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Przez jej.... Uszkodzenia jej zdolność jest ograniczona do znaczków, do tego nie zawsze wiadomo, czyj on będzie. Nie wiadomo, czy coś jeszcze by mogła przepowiedzieć. No i jeszcze jedna laleczka została zauważona przez twoje oczy. Leży na szafce nad łóżkiem Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Sprawdzam ją... dostałem niedawno potwierdzenie z stacji Lost Hills co do projektu który ma pomóc córce... rzekomo istnieje szansa na wskrzeszenie, ale to wiąże się z kilkoma dniami jak nie tygodniami w słoiku... nie, nie na ogórki... a drugi to w cholere lat na przypominaniu sobie... zakładając że mózg rozwalony oczywiście. Lucjan... to leczenie to dobry pomysł? Powinien jej pomóc, i w tym wypadku też oznaczało by że będzie telepatką z krwi i kości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Ale wtedy, wraz z naprawą, może jej zaniknąć ta umiejętność. Jej talent jest przypisany do jej obecnego mózgu. Więc zdanie Lucka: Czy chcesz, żeby Deli miała inny talent? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 To nie działa tak Lucjan... Badaliśmy wcześniej te zdolności u naszych ludzi, i program naprawia tylko i wyłącznie wady nie zmieniając nic w mózgu... ta umiejętność jej nie zniknie, bo takie rzeczy przypisuje się do DNA, więc ta umiejętność zostanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Lucuś uważa swoje. A Deli nie wie nic o waszej rozmowie, to polazła grzebać w szafie, Lucek ci powiedział, że chce pokazać ci inne lalki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Jak se chcesz... pokaż mi te lalki, bo mnie ciekawość zżera jakie są te lalki. Powiem że jej talent mnie zaintrygował, jest Telepatką... pierwsza w rodzinie Al-Bashirów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Jedna z lalek była stara i miała znaczek przedstawiający białą czapkę kucharską. Bez dziury, jak u Bolta, ale blisko. Kolejna miała ananasa bez liści. Jeszcze inna piłkę do nogi. Jeszcze następna nadgryzione ciastko... Dużo tego się nazbierało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 ło ja pierdole... mam jeszcze 10 minut więc mogę powiadomić Twilight. Sprawdzam co ona robi obecnie... muszę ją powiedzieć, że mamy jasnowidza w rodzinie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Twi czyta w bibliotece. Znalazłeś lalkę z kajdankami na boku, inną ze zboczoną minką. To chyba Capo się znalazł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Dosłownie... Cały Capo. Mówię córką że idę już do pracy, ale wpierw wstąpię do Twilight. Po chwili teleportuje się do Twi... będę musiał jej wytłumaczyć co to Telepata, bo za specjalnie się tym nie chwaliliśmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - No nieźle - powiedziała, gdy o tym usłyszała.Następnie przysiadła i się zamyśliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Federacja ma istoty które mogą przewidzieć przyszłość... a jedną z nich jest Deli... co o tym sądzisz? Deli jako Telepata... - powiedziałem. Wiem jak to brzmi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Nie jestem pewna, czy to dobrze - powiedziała. Zamyśliła się jeszcze bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Mnie tam to nie niepokoi. Nawet się z tego cieszę. Ale co masz na myśli? - spytałem się Żony... nie mam pojęcia o co jej chodzi... Deli przecież, jest bezpieczna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts