Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Jeszcze nigdy nie zdarzył się przypadek kuca widzącego przyszłość... Na pewno ktoś by o tym napisał... Nie wiem, czy nie udać się z tym do Luny czy Celestii - powiedziała. No fakt, zwykle znaczki się powtarzały, nigdy takie same, ale czasami podobne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Można im powiedzieć... przed Celestią i Luną nie mam tajemnic... tak, nie mam tajemnic... - powiedziałem... Dziwne... wciąż się czuje winny za tą inwazje ludzi na nasz świat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - To ja do nich napiszę, a ty leć do pracy - powiedziała, przytuliła cię i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Dobrze... jeśli będzie to możliwe, to wieczorem się spotkamy w czwórkę i przedyskutujemy to... to spadam - powiedziałem i dałem jeszcze jednego całusa i podszedłem do drzwi... - Pa pa - powiedziałem i chciałem chwycić za klamkę, jednak odpuściłem i się tepnąłem do generała... - Jestem - mówię będąc koło niego. SUPRISE MOTHERFUCKER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Dobra. Masz już przydzieloną trójkę - powiedział. Chyba lekko drgnął, gdy cię usłyszał. No cóż, nie wszyscy umieją się tepać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - To fajnie... to gdzie ich znajdę? - spytałem się Generała. Mam trójkę rekrutów... zajebiście, nauczę ich wszystkiego czego sam umiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Przed drzwiami czekają - powiedział. No to tylko wyjść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Więc wychodzę by zobaczyć moich rekrutów. Jak na standardy Persji, nie wiadomo kto będzie szkolił rekrutów. Niech Lucjan sprawdzi czego się spodziewają po swoim trenerze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Spodziewają się kogoś, kto będzie im rozkazywał bez sensu... A twoja drużyna to gryfica, która wcześniej pilnowała na pijaku wejścia, zebra-ogier i jasnoszara klacz pegaza z zielono-żółtą grzywą. Wszyscy już się nudzili, a gryfica narzekała na kaca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Witam... jak mniemam, jesteście moimi rekrutami - powiedziałem. Znając życie, spodziewali się człowieka... ciekawe jak zareagują na to, że raczej kucem jestem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Ała... - jęknął gryf. Zebra zasalutowała, a Pegazica powiedziała po prostu "Dzień dobry". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Wiem, że spodziewacie się kogoś jak normalny dowódca czyli będzie chciał was wyszlifować do perfekcji... nudnym jak fabryka butów, sposobem. Ale ja mam lepszy... znacznie ciekawszy sposób na trening. Chodźcie za mną, pokaże wam miejsce waszego postoju na czas treningu - powiedziałem. Kiedy tam dojdziemy, to mówię. - Jestem Allan Al-Bashir... przywódca Nowo uformowanej Armii Cudzoziemskiej. Mam nadzieje, że współpraca nam będzie dobrze się powodziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Ała... - odpowiedział gryf. Zebr skinął głową. Pegazica się rozglądała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Robię czar by ta Gryfica przestała mieć tego kaca... coś czuję że z nią będą pewne kłopoty... to zaklęcie zadziała gdyż, jak Lucek tym zaklęciem wyleczył Capo... to to każdego wyleczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Przestała jęczeć, za to zaczęła ziewać. No nie ma co, będą problemy. Reszta jeszcze jakotako się nadaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Jak by to Capo powiedział... n00bów, dostaję. Ale kilka tygodni roboty i zrobi się z nich Marines jak się patrzy. - Więc teraz chciałbym was poznać... bo drużyna musi się znać i sobie ufać... ale to już pewnie wiecie po przynudzającym apelu... - powiedziałem. Wiem, bo ZAWSZE JEST APEL... Faruk ma obsesje na punkcie Apeli... to jego wielki minus, i praktycznie wszyscy muszą Apel robić jeśli chodzi o np, nowych rekrutów itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Gilda - powiedziała gryfica po kolejnym ziewnięciu. - Claudi - dodała od siebie pegazica. - Visari - rzucił zebr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - dobrze... to w pierw zaczniemy od waszych umiejętności. W Federacji, klasę dobieramy w opatrzeniu o figurę, wzrost, masę, siłę i inne tego typu sprawy. Dla przykładu... - powiedziałem i podszedłem do skrzynki z bronią i wyjąłem PKM... KAŻDY w tym świecie widział możliwości tej broni, i jaką robi rzeź... - To jest Ciężki Karabin Maszynowy PKP Pieczenieg, Kaliber 7,62 mm. Strzela pociskami karabinowymi 7,62 × 54 mm R, w magazynku mieści się od 100 do 200 naboi, w zależności od modyfikacji magazynka. Ta broń potrafi wystrzelać 650 pocisków... w jedną minutę. Ma zasięg około półtora Kilometra, czyli 1500 metrów - powiedziałem i podszedłem do Gildy. - By opanować takową broń, potrzeba sporej siły, którą mają gryfy. PKMy mają żołnierze wsparcia, niech cię nazwa nie zmyli, każda jednostka walczy, lecz każda ma osobną funkcje. Żołnierze Wsparcia, są też odpowiedzialni za amunicje i inne tego typu materiały... także rakiety. - powiedziałem po czym podałem jej PKM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Nagle przestała ziewać i zaczęła oglądać karabin z zainteresowaniem. Chyba nie zrozumiała twego wykładu, ale się jej broń spodobała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Nauczy się... teraz podchodzę znów do pojemnika i wyjmuję L96A1. Karabin snajperski. - TO jest Karabin Wyborowy L96A1. Popularny i powszechnie używany w Federacji. Siła rażenia: 200, Kaliber: 7,62 x 63 mm, Magazynek: 8 naboi, Szybkostrzelność: 1 nabój/1 post. Snajperzy to robota która wymaga nienaturalnej cierpliwości, opanowania i umiejętności leżenia w płocie podczas deszczu przez minimum 10 godzin. Zebry są mistrzami w takiej dziedzinie i jeśli moje informacje się nie mylą, to NIGDY nie chybiają... co czyni ich dobrymi snajperami - powiedziałem i podszedłem do Visariego i dałem mu snajperkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Zebr ukłonił się, jak to zebra i przyjął sniperkę. Claudi zauważyła, że reszta ma już broń i czekała z cierpliwością na swoją kolej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Podchodzę i wyjmuję Karabin MSBS wersje z kolbą. Boże błogosław Polaków za tą broń... - Modułowy System Broni Strzeleckiej, w skrócie MSBS, kalibru 5,56 mm, strzela nabojami 5,56 × 45 mm, magazynek mieści 30 naboi. Szybkostrzelność tej broni to od 70 do 100 pocisków na minutę. Szturmowcy to powszechna jednostka w armii. Walczą i nigdy się nie cofają bo wiedzą, że walczą o dom w którym się urodzili. Są skuteczni w walce, i wbrew pozorom, są szybcy, zwinni i skuteczni. W Armii Cudzoziemskiej, na takie stanowisko przydzielono Pegazy i Kuce Ziemskie - powiedziałem po czym, podszedłem do Cloudi i wręczyłem jej karabin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Wszyscy oglądali przydzielone bronie. No to teraz nauczyć ich strzelać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Zapraszamy na strzelnicę... nauczę was strzelać z owej broni - powiedziałem i prowadzę ich na trening. Dzisiaj cały dzień praktyki strzeleckiej i kończymy o 19.30. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Trzeba nauczyć Gildę używania serii. Cała strzelnica jest poobijana, na szczęście nikt nie ucierpiał... Dzięki Luckowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts