KougatKnave3 Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Więc jeśli już 19.30 to mówię do drużyny. - Jak na pierwszy raz... nie najgorzej. Nikomu się nie stała krzywda. Gilda, będziemy musieli poprawić twój ogień ciągły, mimo iż jesteś gryfem, nie oznacza, że od początu jesteś przyzwyczajona do broni. Kilka tygodni strzelnicy i powinnaś strzelać serią tak dobrze, że będziesz się mogła podpisać na ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 1, 2014 Autor Share Napisano Maj 1, 2014 Gilda się rozpromieniła. Zebr za prawie każdym razem strzelał w głowę manekina. Nieźle. Klacz strzelała słabo. Średnio celowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 - Mamy sporo czasu na naukę... - powiedziałem i zerkam na zegarek sprawdzając czy jest już 19.30. Będzie trzeba wrócić do domu i wtedy poczekać na księżniczki jeśli będą miały czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 1, 2014 Autor Share Napisano Maj 1, 2014 Się zasiedzieliście do 20. Chyba czas już do domu... W końcu Deli czeka na ciebie z książką z bajkami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 - Dobrze... na dziś to wszystko. Jutro zaczynamy trening o 9... mam nadzieje, że się zjawicie. Możecie się rozejść - powiedziałem po czym ruszyłem do domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 W domu przywitała cię Delicate. Od razu przytuliła mocno. Zauważyłeś też książkę z bajkami na kanapie. Masz zajęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 - Dobrze... teraz przyszedł czas na czytanie - powiedziałem, po czym po przywitaniu się z rodzinką, siadam koło Deli i zaczynam jej czytać... przynajmniej do czasu aż Księżniczki się zjawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Nie zjawiły się. Po przeczytaniu pierwszej strony usłyszałeś głos Twi wołającej na kolację. Dzisiaj ona robi, a nie Bolt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Więc biorę Deli i idziemy na kolacje... no, dawno Twilight nie gotowała. Ciekawe co dzisiaj upichciła, głodny po treningu jestem jak Terrorysta łaknący wysadzić się w ambasadzie USA... wiem z własnego doświadczenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Przygotowała sałatkę grecką, hotdogi wegetariańskie, "przysmak wampira" czyli bezmięsne parówki oblane obficie ketchupem i spaghetti. Chyba wiedziała, że będziesz głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Ja... pierdole... kolejna telepatka... siadam do stołu i nakładam sobie po trochu wszystkiego... albo tyle bym się najadł. - Przepięknie wygląda... Księżniczki już tutaj były? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Najpierw musiałeś pokroić Bird hotdoga. No i schować ketchup, bo mała z jakiegoś powodu myślała, że to prawdziwa krew. Z tego powodu Lily jadła w swoim pokoju. - Jeszcze nie, może wpadną jutro - powiedziała, nakładając Boltowi spaghetti. Mały oczywiście zaczął je pożerać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 - Dobrze... Nie ma co, ale rekruci fajni mi się trafili. Najlepsza była Gryfica Gilda... jedną serią, rozwaliła całą strzelnice - powiedziałem śmiejąc się. Gilda... Twi chyba ją kojarzy, bo mi kiedyś mówiła o gryficy która o dziwo zachowywała się jak ta Gilda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Twi zachichotała i nałożyła sobie sałatki. Dzieciaki zjadły i zaczęły biegać po domu. Deli powoli jadła kawałki hotdoga, bez entuzjazmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 - A jak tobie minął dzień? - spytałem się jedząc swoją porcję... żołnierski żołd pewnie nie będzie im wystarczać... zwłaszcza Gildzie... więc jeśli otworzę restauracje to MOŻLIWE, jak się zgodzą oczywiście... że będą mogli pracować. Bo Armia Cudzoziemska, różni się tym od Podstawowej armii tym, że jest aktywna zbrojnie tylko podczas wojen, albo operacji. Więc poza tym, będą musieli jakąś pracę znaleźć. U mnie by mieli pięknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 - Dobrze. Pogoniłam kilka kucyków do oddania książek - powiedziała. Bird zeskoczyła z krzesła i poszła na górę. Zjadła tylko kilka kawałków bułki z hotdoga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 - Ciekawe... - powiedziałem patrząc na nią z uśmiechem. Już sobie wyobraziłem jak ona pogania te kuce do oddania książek... bezcenny widok... - Mam nadzieje, że Talent Deli nie okaże się zapowiedzią do nowych problemów... - powiedziałem patrząc na miejsce gdzie niedawno siedziała Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Twi skinęła głową i wstała. Oczywiście, poszła do Deli. Zostałeś sam przy stole.Twi skinęła głową i wstała. Oczywiście, poszła do Deli. Zostałeś sam przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Wstaję i idę sprawdzić na Tablecie czy coś się działo w Federacji... a w szczególności w Federacyjnej Strefie Okupacyjnej. Gryfy wciąż pewnie dają tam popalić... ale zasłużyły sobie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Nadają i drą się jak opętane, ale się nie buntują. Czyli spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Ok... współczuje tym którzy tam stacjonują. Sprawdzam która godzina, 10 po północy muszę gdzieś zadzwonić... to bardzo pilna sprawa i jeśli nie udało się znowu to zastrzelę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Jest 21. Tymczasem wróciła Twi i pokazała ci głową schody na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Idę więc za nią... ciekawe jaką ma sprawę... może księżniczki przyszły... albo Deli przewidziała kolejny znaczek... zaraz się przekonam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Deli. Siedziała w sypialni i szyła. Tym razem lalka była inna. Cała czarna, a jej znaczkiem była gwiazda. Po chwili Deli potrząsnęła łebkiem. Gdy zobaczyła lalkę, wzdrygnęła się i rzuciła ją pod ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Podchodzę do lalki i zaczynam ją uważnie oglądać. Po analizie lalki podchodzę do córki. Ciekawe co się dzieje... po podejściu kładę jej kopytko na ramieniu by troszeczkę się uspokoiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts