Nightmare Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Deli odepchnęła czarną lalkę na podłogę i odsunęła się. Lalka nie miała grzywy, ani oczu, za to była alicornem. - Zła - powiedziała mała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Coś mi się zdaje że ta lalka to Nightmare Moon... spoglądam na córkę i mówię. - Nie martw się... następna wyjdzie lepiej - powiedziałem. Skoro wyszła jej ta jędza... choć poniekąd znaczek się nie zgadza... ale co ja tam wiem... bo nie patrzę się na dupę każdego napotkanego kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Deli i tak wzięła lalkę i zrzuciła ją ze schodów. Powtarzała przy tym "zła". Potem usiadła u siebie na łóżku i zaczęła kolejną lalkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Biorę tą złą Lalkę i nie wiedząc co zrobić, chowam ją za książkami... jeśli znajdę trochę rzeczy NMM to uda mi się zrobić lalkę Voodoo... będzie zabawa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Deli robiła kolejną lalkę. Jej oczy wgapiły się w materiał bez wyrazu. Materiał też był czarny. Ta lalka, mimo, że jeszcze nie skończona, widać było, że będzie idealną kopią poprzedniej. Deli ze złością rzuciła nią o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Dobra... teraz, mam obawy. Podchodzę do Deli i mówię... - Co się stało, skarbie? - spytałem siadając koło niej. Mam złe przeczucia co do tych lalek. Wciąż mają wygląd NMM... to może oznaczać problemy w niedalekiej przyszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Mruknęła coś i odłożyła przybory do szycia na półkę. Następnie wykopała czarną lalkę poza pokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Więc idę do sypialni... mam nadzieje że wszystko się dobrze ułoży. Rekruci jutro mają sporo do zrobienia... ZWŁASZCZA GILDA. Ja pierdole, by tak rozwalić strzelnice, to na serio trzeba być nowicjuszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Chyba, że specjalnie. Po chwili do sypialni weszła też Twi. Musiała odłożyć resztę do łóżek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Patrzę na nią z uśmiechem... mam nadzieje, że to proroctwo to nie będzie nic wielkiego. Wyciągam telefon i do Lost Hills wysyłam SMSa czy Projekt Łazarz, czyli ten co ma pomóc Deli z mózgiem, zaczął działać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Rano ją tam zawieziesz i będzie można zacząć. Na razie wszystko jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 - To dobrze - powiedziała z uśmiechem. Wreszcie przestaną za nią łazić w szkole i drzeć się, że jest chora psychicznie... Twi położyła się w łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Wtulam się w nią i całuje czule na dobranoc. - Dobranoc Kochanie - powiedziałem po czym wtulony w nią zasypiam... no, mam nadzieje że wszystko pójdzie zgodnie z planem. I nic się podczas projektu nie zjebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Nagle stanąłeś na pustkowiu. Niedaleko stała Nightmare Moon. Obok siedziały maluchy. Klacz po kolei wgryzała im się w szyje, a ty nie mogłeś nic zrobić. Następnie NMM spojrzała w twoją stronę z pyskiem ułożonym w krwawym uśmiechu. Po chwili obudziłeś się o piątej w swoim łóżku. Co dziwne, Delicate leżała pomiędzy tobą, a Twi i tuliła twoje kopyto przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 (edytowany) Spoglądam na nią... dziś jest twój wielki dzień... Tak czy siak, sprawdzam która godzina, i jak jest już piąta. Twilight też powinna wstać za dwie godziny, ona też musi być przy tym bo potrzeba mieć podpis obojga rodziców... nie pytajcie się mnie... nie ja robiłem zasady projektu. Więc delikatnie wstaje i idę sobie coś zrobić do jedzenia. Edytowano Maj 3, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Podczas wstawania zauważyłeś, że Deli jest wręcz przyklejona do ciebie. Śpi sobie, ale ty nie możesz robić śniadania z nią uczepioną prawego, przedniego kopyta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 TO kurwa leże i się odprężam... czekam aż się obudzi ona albo Twilight. Więc dobra. Poczekam cierpliwie aż się obudzą... tylko co ja będę robić przez ten czas... wiem, w każdym związku musi to być... tak przynajmniej mi Ghost powiedział... więc gapie się na Twilight kiedy śpi... NIE PYTAJCIE MNIE! TO CO MAM TAKIEGO ROBIĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 W końcu Deli puściła twoje kopyto i wtuliła się w Twi. Możesz już iść śniadanku zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Więc robię to. Zrobię sobie kanapkę, i siadam i zaczynam jeść. Wysyłam SMSa do projektu by się upewnić czy wszystko jest na 100% w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Wszystko już gotowe. Mógłbyś przyjść nawet teraz z nią. Po paru minutach do kuchni wlazła Lily, wyjęła kilka parówek z lodówki i wyszła. Podobnie po chwili Bolt i spaghetti. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Siadam i jem czekając na Twilight i Deli... no, dzisiaj Delicate ma wolne od szkoły więc chyba będzie szczęśliwa... tak czy siak, czekam aż się wybudzą robiąc im uprzednio śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Po jakiejś godzinie nudnego czekania obie się obudziły i zlazły na dół. Mała tym razem wzięła 3 słoiczki gerbera, a Twi resztki sałatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - Deli... - Bolt i Lily są w pobliżu... dostanie mi się - ... dzisiaj nie idziesz do szkoły, bo musimy cię gdzieś z mamusią zawieść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Deli przekrzywiła łebek, jedząc gerberka. Z pokoju obok usłyszałeś przeklinanie Lily i Bolta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - Z resztą sama się dowiesz... muszę teraz się wyjaśnić to twojemu rodzeństwu - powiedziałem i ruszyłem do Bolta i Lily i wytłumaczam im że ona idzie naprawić sobie mózg bo ten projekt jest już skończony... ale jak ustalą to z mamusią, to też mogą jechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts