Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 No to możecie jechać. Twi szybko odprowadziła Lily i Bolta do szkoły i wytłumaczyła nauczycielce, że Deli nie będzie. Wróciła po paru minutach. No to w drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Więc lecimy do Lost Hills na księżycu... wciąż mam wrażenie że dostane ochrzan od Luny za wykorzystanie księżyca na Bazę. Po wylądowaniu w Bazie... idziemy do Sekcji medycznej w dziedzinie PROJEKTY ŚCIŚLE TAJNE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 No to po chwili staliście już obok czegoś, co przypominało łóżko, ale było dodatkowo umieszczone za szkłem. Deli schowała się za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Mówię jej, że to będzie przyjemne... serio, naukowcy mówili że to pachnie wanilią malinami czy czymś tam, więc dla dziecka to będzie dobre... poza tym, ona będzie spać. Tulę ją - Wszystko będzie dobrze skarbie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 I tak wlepiła się w ciebie. - Tata - powiedziała. Widać, że nie chce tam iść. Gdyby chciała, to by się uśmiechała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Spróbuje ją jakoś przekonać by to zrobiła. Wtedy nikt już jej nie będzie oczerniać, robić takich dowcipów jak ostatnio z tym proszkiem na wymiociny. Zdobędzie przyjaciół, i będzie miała o wiele lepsze oceny... nie zrobi się jej krzywda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Ona nie rozumie, że to dla jej dobra. Po prostu uważa, że to złe. Boi się tego łóżka. Nie znane tobie są tego powody, ale po prostu się go boi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Chyba że... w sumie, to dla nikogo nieszkodliwe jak się wejdzie tam w dwójkę. Można jednocześnie z 10 tam leczyć z czego 1 może być naukowiec. Nanity w moim ciele będą na zapas, jak mi się stanie krzywda, np, odpadnie mi noga, to wystarczy że dam ja do gipsu i będzie dniu lub tygodniu zrośniętaisprawna. - A gdybym tam wszedł z tobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Mała pokręciła łebkiem. W końcu Twi obiecała jej zestaw do szycia, jeśli wejdzie. Mała się zgodziła, jeśli do tego kupisz jej nową książkę z bajkami i jej poczytasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Oczywiście... więc wporwadzam ją tam i kładę ją na łóżku. - Potrwa to dosłownie parę sekund. Będziesz smacznie spała, nawet się nie zorientujesz, a już będzie po wszystkiem - powiedziałem. Będą się jej śniły piękne rzeczy... tak jest przynajmniej maszyna ustawiona. Następnie wychodzę, no chyba że chce bym został z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Patrzyła za tobą, gdy wychodziłeś. Szklane drzwi się zamknęły. Mała wystraszyła się i skuliła, ale w końcu obróciła twarzą do ściany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Za sekunde powinna zasnąć. Kiedy na monitorze pojawi się napis że już pracują nad nią nanity, to spoglądam na Twilight. Smutno. - Nie wiem czemu... ale czuje się winny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Twi kiwnęła głową. Jak na razie wszystko dobrze. Delicate zasnęła, Nanity już jest wpuszczane. Jednak i ona ma smutny wyraz twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - Robię to dla jej dobra... nie chce by cierpiała. Ale z tego co było w SMS od nich, to raczej nic się nie zmieni... tylko mózg będzie w całości. Mam nadzieje że się na mnie nie obrazi - powiedziałem. Ale niech Lucek sprawdzi czy się serio na mnie obraziła... czy zawiodła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Nie jest pewna, czy dobrze zdecydowałeś. Ma złe przeczucia. Ale teraz śni jej się PFUDOR. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - Dobrze... panie doktorze. Ile ten proces potrwa? - spytałem się doktora który stoi nie daleko, i zapewne słyszał moje oznaki obawy... nie powinien się dziwić, w końcu to moja córka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 - Hmm... - spojrzał na monitor. - Około doby... - powiedział. Mała w środku podciągnęła kołdrę. Teraz doskonale widać pękniętą szklaną kulę na jej boku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - Więc mamy jeden dzień. Dajcie znać jak będzie bliski skończenia - powiedziałem doktorowi po czym razem z Twilight poszedłem do domu... mam jeszcze godzinę do treningu rekrutów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Lily spojrzała na ciebie podejrzliwie, ale nic nie powiedziała. Zauważyłeś, że gdy was nie było zabrała się za rozcinanie czarnej lalki. Normalnie Cupcakes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Więc spędzam jakoś czas z Twilight przez tą godzinkę... poza tym co tu robi Lily, przecież chyba poszła do szkoły? E tam. Po skończeniu tej godzinki, całuje Twilight na do widzenia i lecę do Fortu Zancudo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Dzisiaj mają na później. Gdy wybiła godzina, wszyscy razem ruszyliście w swoje strony. Rekruci już czekali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Staje koło rekrutów i mówię. - Jak zapewne wiecie... przyda wam się praktyka strzelecka. Dzisiaj nauczę was jak celniej strzelać z broni... nie tracąc przy tym na mobilności - powiedziałem po czym idę z nimi na strzelnice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Wszyscy ruszyli za tobą. Jednak nie mogłeś się skupić. Co chwila miałeś przed oczami przerażoną Deli wchodzącą do oszklonego pomieszczenia z łóżkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 To dla jej dobra... mam nadzieje, że nic się nie stanie... pokazuje im jak dobrze strzelać z danej broni by jednocześnie nie rozpieprzyć strzelnicy jedną salwą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Ćwiczyliście znowu do 20. Jakoś opanowałeś serię Gildy. Jednak cały czas miałeś przed oczami Delicate... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts