KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Zaraz wszystko się wyjaśni... odsyłam rekrutów do koszar chwaląc ich, a w szczególności Gildę, że opanowała rozrzut PKMa. Teleportuje się do domu i jeśli już tam czeka Twilight, to idę z nią po Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Raczej za kilka godzin. Na razie jeszcze nie minęła doba. Deli jeszcze jest za szkłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Więc czekam z Twilight do informacji kiedy będzie można iść po Delicate... mamo, czuje się winny, ale robię to dla jej dobra. Mam nadzieje że nie będzie miała mi tego za złe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 No to możecie iść spać. Lucek obiecał cię obudzić kilka minut wcześniej. Lily i Bolt odrabiali lekcje w salonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Informuje o tym Twilight. Siadając na łóżku spoglądam na nią... - Jak myślisz... dobrze postąpiliśmy? - spytałem się jej. Mam wciąż wyrzuty sumienia... chce dla niej jak najlepiej, lecz widać że się bała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 - Sama nie wiem.. - odpowiedziała. Gdy usiadłeś na łóżku, zauważyłeś, że twój zadek usadowił się akurat na resztkach czarnej lalki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - W sumie... robimy to dla jej dobra, lecz... ona była wystraszona tą maszyną. Jak by była zwiastunem jakiejś katastrofy... - powiedziałem niepewnie. Ale ta maszyna tylko leczy... bycie przyczyną katastrofy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Twi milczała. Położyła się, wlepiła oczy w sufit i się zamyśliła. A twój szanowny zadek dalej gniótł lalkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Biorę "zwłoki" lalki i daje je na stołek nocny koło łóżka. Wszystko się nie zgadza... po co by komuś była by potrzebna maszyna która jest zdolna do odtworzenia Tka... Podniosłem głowę. - Nightmare Moon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 - Hmmm? - zapytała Twi, którą wyrwałeś z zamyślenia. Lily na to imię wpadła do sypialni. SKĄD ONA MA PIŁĘ ŁAŃCUCHOWĄ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Patrze wystraszony na Lily... - TO my mamy piłę łańcuchową w domu? - spytałem się - Wracając. Ta maszyna w której siedzi Delicate... ta maszyna jest do REKONSTRUKCJI tkanek i innej zawartości. Więc gdyby NMM zdobyła fragment wystarczy choćby cząstka DNA... to Nanity były by zdolne do... - boje się dokończyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Gdy Lily zorientowała się, że mrocznej klaczy nie ma, wyszła. Problem, że istnieje skrawek jej DNA. Jest w zamku. Tak twierdzi Lucek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - Cholera... Twilight jest problem. Musimy iść - powiedziałem wstając i idę do szafy gdzie umieściłem swój pancerz i broń... NIE GAPCIE SIĘ NA MNIE! PAMIĄTKA RODZINNA! - Jeśli się nie mylę, wystarczy, że NMM zdobędzie skrawek swojego DNA. Wtedy w Maszynie gdzie jest Deli będzie mogła sobie odnowić ciało, a wtedy... mamy przesrane - powiedziałem po czym zacząłem się ubierać. Trza pójść po te fragmenty i je rozwalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Dup. Lucek powiedział ci, że... Zniknęły. Tak znikąd. Pyk i nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Lucek... czy NMM miała by jakieś sposoby dostania się do owej maszyny? Jeśli tak to mi je pokaż, trzeba będzie je jakoś zamknąć... albo zatarasować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Ma i to spore. Lekarze też musieli odpocząć. Został tylko jeden, który monitorował stan Deli. Po chwili nagle zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - Twilight pilnuj domu... ja idę pilnować Delicate - powiedziałem po czym teleportuje się do pomieszczenia gdzie jest Deli. Znając życie, Twi skoczyła mi w objęcia, BO TYLKO TAK MOGŁA BY TERAZ ZEMNĄ POLECIEĆ BEZ MEJ ZGODY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 No i polecieliście razem. Zauważyłeś od razu, że lekarz z zamkniętymi oczami wciska klawisze na klawiaturze. Leczenie Deli zaraz zostanie przerwane. Skąd wiesz? Bo na ekranie pojawił się komunikat: "Zakończenie może grozić..." bla bla bla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Za pomocą telekinezy wyrzucam Lekarza z dala od konsoli... najszybciej jak się da... - Pokaż się NMM... wiem że tu jesteś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Lekarz wstał, chrapnął i znowu podszedł do klawiatury. Wyglądał, jakby lunatykował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Biorę go telekinezą i przykuwam do ściany i jeśli ma jakieś opętanie to go czyszczę z danego opętania lub Kontroli. NMM nie będzie go kontrolować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Osunął się na podłogę, śpiąc. Deli w pomieszczeniu przewróciła się na drugi bok. Wiadomo, że lekarz zdążył wyłączyć dobre sny. Lub coś się popsuło, bo Deli miała smutną mordkę i coś mruczała przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - Twilight... sprawdź czy sny są uszkodzone... interfejs jest banalny, nie dziw się dlatego że NMM go zdołała obejść. Nie opęta cię, bo za długo byłaś w pobliżu mnie - powiedziałem po czym pilnuje okolicy by nic się nie stało... mam też oko na Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Dobre sny przestały być generowane. Deli ma teraz naturalny. Nagle klawisze zaczęły same się wciskać. "Nie powstrzymasz mnie!" - rozległo się w twoim umyśle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Więc lucek... teraz twoja kolej. Ja nie mogę walczyć z duchem, lecz ty tak... kiedyś mi się chwaliłeś, więc wierze ci, że mówiłeś prawdę. Powstrzymajmy jakoś NMM. Więc robię co zaproponujesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts