Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Czułeś obecność duszy. Jednak, gdy tylko Lucek miał wkroczyć do akcji, wycofała się. Zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Sprawdzam czy wszystko dobrze, czy nie powstrzymano procesu, i inne tego typu rzeczy. Mam nadzieje że wszystko się udało... więc ona się nie bała maszyny, tylko tego że NMM mogła jej coś zrobić podczas leczenia. Nie pomogło mi. Patrzę ile zostało do zakończenia procesu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Jakaś godzina. Na szczęście, NMM nic nie wyłączyła, oprócz snów. Deli już sama się uspokoiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Godzinka. - Pozostała godzina. Możesz wracać do domu, a ja tu dla pewności zostanę i popilnuje Deli - powiedziałem. Przewidywana odpowiedź: NIE! ZOSTAJE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Magia. Zgodziła się. Po chwili już była w domu. Jej organizm żądał snu, więc musiała iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 DOBRA! Tego się nie spodziewałem... więc siadam na fotelu i wszystko ładnie pilnuje... mam nadzieje czy się udało to leczenie. Patrze na monitor by sprawdzić czy wszystko idzie dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Wszystko idzie dobrze. Ta godzina zeszła ci na monitorowaniu stanu Delicate. Po jej upłynięciu gaz został odciągnięty, a drzwi odblokowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Po upewnieniu się, że gaz znikł. Wchodzę do środka i czekam te kilka sekund zanim Deli się wybudzi. Wszystko poszło dobrze... przed wejściem sprawdzam jaki jest ostateczny wynik. I ta maszyna mi też sprawdzi dla pewności czy jest Telepatką... tak, ma taką możliwość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Ano, jest. Teraz masz pewność. Deli po paru chwilach coś wymruczała i otworzyła ślepka. Spojrzała na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Uśmiecham się. - Jeśli się na mnie gniewasz, to masz powód. Niedawno próbowała się tutaj dostać Nightmare Moon - powiedziałem spuszczając łeb... gdybym się nie skapnął... było by po Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Mała uśmiechnęła się i usiadła. Następnie cię przytuliła. - Tata - powiedziała z radością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Zdziwiony... tak... ale też i nie... odwzajemniam uścisk. - Jak obiecałem, tak obiecałem. Jutro zanim pójdę do pracy to ci przeczytam upragnione bajki - powiedziałem. Biorę ją na kopyta i jeszcze nie idę do domu... wpierw do zbrojowni po hełm z opcją widzenia przez ściany... dla Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 No to masz hełm i tulącą cię Delicate. W domu wszyscy śpią. I dup. Usłyszałeś odgłos wciskanych klawiszy. Głośne tu te klawiatury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Idę za odgłosami by sprawdzić co się dzieje... jeśli to Lily jeszcze gra to... będę z niej dumny... ach... pamiętam ile to ja miałem nieprzerwanych nocy nawalając w Battlefielda i Call of Duty... szkoda tylko że moja rasa etniczna była brana jako terrorystów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Problem, że jesteście jeszcze w bazie na księżycu. A odgłosy dochodzą z pomieszczenia z maszyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Cholera... biegnę tam teleportując Deli do domu mówiąc jej że zaraz wrócę... muszę się pozbyć tego ducha stamtąd i zniszczyć wszelką pozostałość DNA po NMM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Ujuj... Komora zamknięta, gaz wpuszczany. Czas trwania: tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 ... jak co pokryje koszty. Używam całej siły by rozpieprzyć szybę... jebie to że coś mi się stanie. Nie pozwolę by ta jędza zmartwychwstała... jak Jezus, tylko że ona będzie zła. Wewnątrz rozwalam to co pozostało z NMM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Problem znowu. Szkło nie pękło. Sam nie dasz rady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Włączam alarm w tym pomieszczeniu... jak się nie da, to używam magi, bo wcześniej starałem się rozwalić normalnie. Teraz użyje magi tak by rozpieprzyć szkło... ewentualnie drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Było powiedzieć ludzom, gdy budowali. Pancerne i antymagiczne szkło. Co jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Wyłączam aparaturę awaryjnym wyłącznikiem... jak i to zawiedzie... włączam alarm kompleksu w dziedzinie NIEUPOWAŻNIONY DOSTĘP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Odmowa dostępu. Podaj hasło. A rano jeszcze hasła nie było! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Pierdole włączam alarm o Nieupoważnionym Dostępie... Niech hakerzy złamią hasło... mają to zrobić NAJSZYBCIEJ JAK MOGĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Po paru minutach hakrzy już pracowali. Średnio im szło. Jak coś, to macie jeszcze tydzień przed pełnym zregenerowanem Nightmare Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts