KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Zaraz... skąd taka pewność, że to ona? - spytałem się... normalnie nie uwierzę jeśli Lucka też wykastrowało... normalnie uśmiałbym się... i współczuł, bo mnie też wykastrowano... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Alicorn uśmiechnęła się. Błysnęło i na jej miejscu pionowo w powietrzu wisiał Patyk. Znowu błysnęło i zamiast niego była alicorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Pierwsze co zrobiłem... to otwarta szczęka... - Zaraz... Lucjan od początku był Kobietą? Znaczy... Ty od początku byłaś Kobietą? Ale czemu mi nie powiedziałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Twilight mogłaby dziwnie zareagować na to, że jesteś połączony z inną - powiedziała. No fakt... Dziwnie to brzmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Spoglądam na Twilight by zobaczyć jej reakcje, później spoglądam na Lucy. - W sumie... racja - przytaknąłem jej... - Jak by się jeszcze dowiedzieli o tym ci adoratorzy Twi... wciąż niekiedy dostaje listy od nich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Twi leżała na podłodze jak sparaliżowana i gapiła się na Lucy. - Dzień rozpoczęcia Gali był jednym z trzech dni, w których nie mogę cię chronić przed opętaniem - powiedziała. - Więc nie czuj się winny - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Ale... poza tym... gdzie jest NMM, bo znając życie, ona nie zginęła tylko gdzieś uciekła. Tak czy siak, trzeba będzie ją złapać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Ona... Została uwięziona w tobie. Teraz już muszę wrócić do formy kawałka drewna i odpocząć - powiedziała, błysnęło i na podłogę celi upadł Patyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Po chwili podnoszę włócznie... Jeszcze, zanim się na chwilę wyłączysz... czy mój wygląd wróci do starej formy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 "Wróci za parę dni" i tyle. Znowu zostałeś sam z Twi i śpiącą Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - No... jak widać, prócz Włóczni która okazała się kobietą, to mam w sobie jeszcze klacz z okresem i manią wyższości... która pewnie mnie słyszy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 "Przymknij się!" - usłyszałeś w mózgu. To chyba znaczyło tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Co, przymknij się? Jak w moim ciele? Chciałaś to masz - i się zaśmiałem... zaraz. Skoro mam ciało z NMM... to oznacza... ZMIENIAM SIĘ W TEN JEJ DYMEK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 A jednak nie... NMM odwaliła focha i nie pozwala. Dobra, nie baw się. Dalej obok ciebie leży pobita córka i pobita oraz zgwałcona wielokrotnie żona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Biorę je na swoje ciało... klaczy. I ruszam do pomieszczenia gdzie powinny mieć lepsze warunki do odpoczęcia... prędzej czy później się nauczę korzystać z twoich mocy... a wtedy to będę robił ekstra dowcipy i odgryzał się Lunie... bo coś ostatnio lubi mi płatać figle... znaczy przed opętaniem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Znalazłeś komnaty gości. Było tam wygodnie i przytulnie. Gdy tam dotarliście obudziła się Delicate. Spojrzała na ciebie nieobecnym spojrzeniem i znowu się położyła do spania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Kładę je na łóżku... po chwili Twi daje całusa, a Delicate całus w czoło. - Odpocznijcie... ja sprawdzę co u reszty dzieciaków i porozmawiam z Celestią i Luną... - powiedziałem i po chwili ruszyłem szukać Bolta i Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) Lily uświadamiała strażnikom, że NMM już nie ma. Bolta poszedł robić wszystkim jedzenie. Edytowano Maj 12, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Więc dobrze... idę szukać Księżniczek. Ciekawe jak zareagują na mój widok, że JESZCZE jestem jako NMM. Jak je już spotkam to mówię... - Witajcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Luna pomagała Celce dojść do komnat. - Witaj - powiedziała Luna. Cel tylko kiwnęła głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) - Chciałem powiedzieć, że sytuacja jest już opanowana... NMM raczej nie będzie sprawowała kłopotu, wylądowała w miejscu gdzie na długo zagrzeje swojego czarnego zada... - zaczynam się śmiać... Edytowano Maj 12, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Obie słabo się uśmiechnęły. - Co z Twilight? Wiesz, po tym...? - nie musiała kończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Wymęczona... zaniosłem ją i Delicate do naszej sypialni gościnnej kiedy akurat jesteśmy u was w odwiedziny na dłużej. A wy? Jak się czujecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Celestia zmęczona, ja jakoś się trzymam - powiedziała. Doprowadziła siostrę do komnaty i ruszyła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - To ja już wam nie przeszkadzam... - powiedziałem i idę szukać Matki, Faruka... i jeśli będzie tamta jędza... to i Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts