KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Uśmiecham się... - Oj, nie ładnie nie ładnie - powiedziałem, czy Lucy mi pomoże? - Od tyłu mnie atakować, coś ktoś sobie może pomyśleć - powiedziałem z uśmiechem. - Ah... ah... ah... jak przyjemnie... - zaśmiałem się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - Allan... Przyszłam, by ci pomóc. A ty mnie zaatakowałeś i zrobiłeś najgorsze, co mogłeś - warknęła. W powietrzu zmaterializował się granatowy miecz z czystej magii. Podleciał do twojej szyi, ale się z nią nie stykał. Czułeś bijący od niego chłód. - Zabiłabym cię tu i teraz... Ale nie zrobię tego - powiedziała, a miecz rozpłynął się w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Niby czemu? Zabijanie to najprzyjemniejsza rzecz na świecie... dobrze o tym wiesz, poznałaś to uczucie za sprawą Nightmare Moon, jak ja za sprawą mojej historii na ziemi. Widać, że chcesz mnie zabić, więc zrób to... ulżyj sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - Nie... Nie zrobię tego. Twilight by mnie znienawidziła - powiedziała. Opadłeś na ziemię, ale wciąż nie mogłeś używać magii. - Daję ci jeszcze szansę na poprawę. Jeśli zignorujesz me słowa... Wrócę tu - dodała. W rogu pomieszczenia zaczął się tworzyć nienaturalny mrok. Przygotowuje miejsce do przejścia cienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Spoglądam na Lucy... "Zrobić możesz to szybko, szybki cios i leży ogłuszona". Uśmiechnąłem się w Stronę Luny. - Znienawidziła by cię co? Może nie o to ci chodzi... może chcesz zdobyć jej wdzięczność by... o boże... czy ty naprawdę ją... nie jestem nawet w stanie to powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Luna parsknęła śmiechem. - Nie bądź śmieszny. Równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że jesteś związany z Capo. Beka by była tylko odrobinę większa - powiedziała i ruszyła w stronę cienia. Lucy leży pod postacią patyka na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Wstaję i biorę mocną rzecz by móc ją ogłuszyć, następnie idę w jej stronę z zamiarem ogłuszenia jej. robię to tak by zdążyć nim wejdzie w ten cień... ona musi być moja... nie poto tyle się męczyłem by dać jej NMM by teraz spieprzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Złapała tą rzecz, czyli jakiś metalowy pręta, magią. Odwróciła się w twoją stronę. - Albo się zmienisz, albo wsadzę ci ten pręt, gdzie ani słońce, ani księżyc nie dociera - wysyczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Czyli jednak chcesz zabawy - powiedziałem z uśmiechem i podcinam jej nogi by upadła. LUCY KURWA POMÓŻ MI! Czy mi pomożesz, inaczej może się w nocy całą noc zabawimy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - Przes-tań - powiedziała, akcentując każdą sylabę. Lucy na moment zmieniła się w klacz. Jednak tylko zobaczyła Lunę w Rage i od razu wturlała się jako patyk pod szafkę. Tymczasem Luna musiała przerwać zaklęcie, by się skupić na tobie. Cień zniknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Spoglądam na Lucy zły... CHOCIAŻ AKTYWUJ RADE! TYLE MI POMOŻESZ! Spoglądam na Lunę z uśmiechem i posyłam całusa... - Zabij mnie... zrób to co chcesz, rób co pragniesz. To tylko jedno cięcie, szybko i bez boleśnie, nikt się nie dowie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - W przeciwieństwie do ciebie, ja nie kieruję się emocjami - powiedziała. Przy obecnym poziomie mocy może drobnym zaklęciem posłać to miejsce w powietrze... WIęc uważnie dobieraj słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Może nie rozumiesz ale ty też jesteś w takiej sytuacji jak ja. Ta druga, mniej ważna i kochana... rozumiem cię całkowicie. Ja wiem co czujesz. Powiedzieć ci tajemnice? Po tym jak tutaj trafiłem osoba w której się zakochałem jako pierwszy to nie była Twilight... - powiedziałem i przybliżyłem do niej łeb... - ... Tyko Ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - To już nie ważne. Masz Twilight, dzieci... Więc znormalniej i wracaj do nich - powiedziała i znowu odwróciła się w stronę tworzącego się cienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Lucy zawiodłem się na tobie. No to dodaje sobie powera i daje mózgowi kontrole... a mózg chce jednego... tyłu Luny. Więc mózgu... DO ATAKU! ATAKUJ TYŁY WROGA! HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Po chwili Luna leżała na ziemi z zaciśniętymi zębami. Zacisnęła oczy. - Pożałujesz... Tego... - wyjęczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Zobaczymy - i prętem ją ogłuszam. Potem natychmiastowo przerywam zabawę i przykuwam ją... spoglądam na Lucy. - Nie było innego sposobu... choć to też nauczka dla ciebie - powiedziałem i podchodzę do Rade by go uaktywnić. Czas rozpocząć plan, tyko czekać aż się NMM obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Luna jakoś magią wyrwała ci pręt. Nie mogła cię odrzucić, ale powstrzymała cię od ogłuszenia. Czyli mózg jeszcze się pobawi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Więc mózgu... do nieprzytomnośći... potem jak już będzie nieprzytomna to wstaję i ją przykuwam do stołu. Podchodzę do RADE i zanim go aktywuje, spoglądam na Lucy która siedzi w koncie. - Nie było innego sposobu... choć to też nauczka dla ciebie - powiedziałem i Aktywuje Droida. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) I znowu plany się nie udały. Noc chyba dała Lunie dobrą kondycję, bo nie była nawet na skraju przytomności. A Lucy dalej się jej boi i kitra się pod szafką. Powoli czułeś, że prędzej sam odpłyniesz niż ona. Edytowano Maj 29, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Więc robię cokolwiek co sprawi że straci przytomność. Ściągam pierścień i ją ogłuszam magią... CZY TERAZ ŁASKAWEMU ŚWIATU POZWOLI MI SIĘ TO UDAĆ? CZY ZNÓW MA FOCHY? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Nagle po prostu coś dziwnego się stało. Niby jest przytomna, ale się nie rusza, nie protestuje, nie jęczy, nie krzyczy. Jak sparaliżowana leży. Żadne zaklęcia ogłuszające na nią sparaliżowaną nie działają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Więc byle czym ją ogłuszam, prętem w łeb, kopytem, BYLE CZYM! Potem sprawdzam czy na pewno jest ogłuszona czy znów świat zaczął mnie nienawidzić. Matko, tyle sparingu było, że hej. Więc jaki wynik... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Jakoś ogłuszona. I sparaliżowana na dodatek. Musiałeś ją mocno jebnąć w łeb. Czułeś się zmęczony i śpiący od tego gwałcenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Przykuwam ją... zakładam jej obroże przeciw magii i WSZYSTKO CO UMOŻLIWIA ZATRZYMANIE MAGII! Przed pójściem spać podchodzę do RADE i go aktywuje, a następnie po Lucy. Czekam na ich reakcje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts