Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Spokój tam u nich. Nic wielkiego się nie dzieje. Cisza. Jakby nic nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Faruk pewnie coś knuje - Dziękuje... za ile dolecimy do Los Santos? - spytałem się. Powinno się im spodobać to miasto. Tworzyłem je z moimi kolonistami przez długi czas, więc powinno robić wrażenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Za kilka minut. Wtedy będziecie już w Los Santos. Twilight została sama z dzieciakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Wysyłam do nie SMS, że przepraszam, że rano mnie nie było, ale musiałem coś załatwić + mam już dobre stosunki z jej rodzicami ZWŁASZCZA Z OJCEM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Odpisała, że się cieszy. Fire już chodzi do szkoły. A im wciąż brakuje Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 ODPISUJE: "Nie myśl o tym jak że umarła. Deli za niedługo wróci do nas i dobrze o tym wiesz" spoglądam na Violet i Nighta. - Jak będą jakieś problemy... to mieszkam naprzeciwko was. Wpadnijcie i powiedzcie - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Pokiwali głowami. Już jesteście na miejscu. Para weszła do swojego nowego domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Powodzenia - powiedziałem a następnie odsyłam Transportowiec do Fortu Zancudo i sam wracam do domu. Po wejściu - Wróciłem! - przekazałem do rodziny i idę szukać Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Klacz jest w Fire'em. Mały jest przez nią karmiony owsianką. W domu wciąż jest ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Hey - powiedziałem i usiadłem koło niej. Daje jej lekkiego całusa - Jesteś zajęta o 18? - spytałem się jej. Muszę stworzyć ten pomysł na randkę inaczej padne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Nie - odpowiedziała. Skończyła karmić małego i poszła poczytać. Bolt dał ci ciastko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Dziękuje - powiedziałem do Bolta, i spojrzałem znów na Twi - To może spędzimy ten czas jak planowaliśmy wcześniej, zanim... wiadomo co nam przerwało - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Dobra - powiedziała bez entuzjazmu. Teleportowała się do Ponyville teleportem w piwnicy i poszła do czytelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Lucy... ten plan na pewno poprawi jej humor tylko będę potrzebował sporo twojej pomocy. Potrzebuje stworzyć platformę z powietrzem w Punkcie ZERO. Czyli w przestrzeni gdzie z bliska widać przepiękne Konstelacje, Galaktyki, mgławice... wszystko to wygląda Tak pięknie, że nawet jest to nie do wyobrażenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Po jakichś dwóch godzinach oboje byliście wymęczeni, ale platforma gotowa. Bolt zrobił jedzenie. Masz jeszcze trochę czasu się przespać przed randką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Więc ustawiam sobie budzik tak bym zdążył na randkę z Twi. Mam nadzieje, że to miejsce ją zadowoli... nigdy nie uda nam się dostać do drugiego takiego miejsca. TO jednorazowa akcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Obudziłeś się parę minut przed terminem. Dalej byłeś zmęczony, ale już mniej. To idziem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Wstaje, szykuje się szybko i idę do miejsca gdzie będzie Twilight. Mam nadzieje, że ma lepszy humor... choć nie. Wciąż pewnie będzie miała taki sam humor i nie sądzę, że randka zmieni ten humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Twi wciąż czytała. Wciąż ponora atmosfera w domu. Fire się rozpłakał z tego wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Ghost powinien się zająć Boltem. Wkońcu jest chrzestnym. Spoglądam na Twilight - Gotowa? - spytałem się. Zero przygotowania jak widzę... Wciąż ponura... nie zapowiada się udana randka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Sekundkę - powiedziała i poszła do sypialni. Po minucie wyszła z uczesanymi włosami. Przytuliła cię mocno. - Co, jeśli się nie uda? - zapytała. Poczułeś jej łzy na sierści. Chodzi jej o wskrzeszanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) - Na pewno się uda... czy moja maszyna kiedykolwiek zawiodła? Sam opracowałem formułę Nanitów... nie ma bata, by nie zadziałały - powiedziałem i pocałowałem ją czule. - Uda się... zobaczysz. Poza tym, mamy nowych sąsiadów. Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Nie wyglądała na szczególnie pocieszoną. Przestała jednak płakać. - Kogo? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Niejacy Night Sword i Violet Star. To idziemy? Miejsce może być użyte TYLKO RAZ na jakiś CHOLERNIE za przeproszeniem długi czas. I jest tak daleko, że Capo się tam nie dostanie, więc... - obejmuje ją i patrzę na nią z miłością - ... będziemy tylko my dwoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Pokiwała głową. Po chwili już tam byliście. Twi otworzyła usta i znieruchomiała. Taka reakcja na otaczające was galaktyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts