Nightmare Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Rano Capo ci wysłał SMS, że włączył komę o parę minut za późno... Ojojoj... Musiało boleć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Matko... niech przyłoży lodem. Po wysłaniu SMSa idę robić śniadanie. Potem dzwonie do bazy pytać się jak postępy. Mam przemówić do wojsk zanim ruszą na Gryfy. Sprawdzam czy inne kraje nas wsparły czy jesteśmy sami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Equestria się przyłącza, Changea też. Królestwo Motyli pozostaje neutralne. Zebbry się niezdecydowały. Rano Deli zaproponowała wyjście do parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Chrysalis się rehabilituje co? No nic. Matka niech zostanie neutralna, nie narzucam się, tak samo u zebr. Equestrii dziękuje, za dołączenie do nas. Sprawdzam kiedy będziemy mogli ruszać na wojnę, gdyż muszę przemówić do wojsk. Po wysłaniu wiadomości, idę z Deli do parku na spacer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Wyszliście z domu. Z początku spacerek był miły. Jednak w parku Deli pisnęła i schowała się za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Spoglądam na nią a potem na to czego się wystraszyła. Muszę szybko ocenić co to takiego bym mógł ustalić jak to coś zabrać jak najdalej od mojej córki kochanej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Po prostu... Ptaki. Gołębie karmione przez staruszka. Deli chyba przez te gryfy na fobię przed ptakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Przytulam ją - Spokojnie... póki tu jestem nie zrobią ci krzywdy - powiedziałem uspokajając ją. Gryfy zapłacą za to co zrobiły mojej córeczce... ja im to kurwa obiecuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Wlacamy do domu? - zapytała, wtulając się w ciebie. Boi się ptaków tak jak ty kiedyś wampirów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Raczej wciąż. Wciąż boje się wampirów. Kiwnąłem do niej głową a następnie udałem się z nią do domu. Następnie sprawdzam czy dostałem wiadomość, że mam się wstawić do Fortu Zancudo gdzie ma się zacząć atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jeszcze nie. Atak zacznie się chyba jutro. Deli odetchnęła dopiero w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Głaskam ją po głowie. - Tych ptaków się nie musisz bać, skarbie. Pamiętaj, jak ci ktoś zrobi krzywdę to mi powiedz... a ja już się delikwentem zajmę, oki? - spytałem się z uśmiechem. Zajmę się nim tak, że będą go nazywać Ser Szwajcarski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Mocno cię przytuliła. Kolejna rzecz, która oddala jej umysł od wieku, w którym powinna być.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Więc teraz idę ją nauczyać poprawnej wymowy, składania zdań i zachowania. Mówię, ze w domu może mówić jak chce, ale na zewnątrz by mieć dużo przyjaciół, może być sobą, lecz trzeba się umieć zachować, wymawiać odpowiednie do sytuacji zdania itp. Więc naukę cza zacząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jakoś się uczyła, postępy są, ale do normalności jej daleko. Chyba nigdy nie będzie umysłem w tym wieku, co trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) Ważne by nie robiła co pięć sekund gaf. Kiedy już skończymy, to chwalę ją za postępy. Następnie sprawdzam która godzina. Dzisiaj mamy tak zwany "Nocny Wieczór" Czyli, cała ekipa przychodzi w nocy i wtedy obsługujemy Kibiców. Tak... w Federacji rozpoczęły się mistrzostwa Koszykówki, która jest też chętnie oglądana przez inne narody świata. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (Kosz - best sport świata ^^) Jest około szesnastej. Deli poszła zjeść bułkę. Lily znowu przelazła wkurzona przez dom do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Schodzę z drogi. Następnie idę spędzić trochę czasu z Twi i Boltem, by następnie o godzinie 22 wyjść do pracy. Mam nadzieje, że Los Santos Sharks wygrają z Teheran Lions... BO ZAPIERDOLE WTEDY FARUKA... bo wykrakał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Z Twilight poczytaliście książki, a z Boltem zrobiliście kolację. Do tego potem trochę pobawiliście się lalkami z Deli. W końcu nastała dziesiąta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Więc mówię wszystkim dobranoc i wychodzę do Restauracji mając nadzieje, że już ekipa się tam zlazła. Z tego co Capo mówił... choć w sumie, mógł sobie jaja robić... cały personel też lubi ten sport... wiec chyba Rarity też... choć trochę nie wieże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Capo nie miał racji, bo żeńska część personelu nie przyszła. Wróć, przyszła Lucy. Cała reszta gotowa na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Będzie cięższa noc, ze względu na natłok klienteli bo robiliśmy zapisy na ten dzień i... trochę nam papieru zeszło. Najwyżej będzie klapa po całego. No nic... zaczynajmy dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 I się zaczęli złazić. W ciągu paru sekund zrobiło się tłoczno i duszno. Wow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Dzięki Rarity, Cloudi i Gilda... będzie niemożliwie dzisiaj przetrwać. No cóż, z Visarim gotuje, Lucy zanosi, a Capo z Ghostem robią swoje rzeczy. Nie ma ochrony (Gilda) i dwóch pozostałych Kelnerek więc będzie problem z utrzymaniem wystarczającej średniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jedno słowo: Mordor. Bez Gildy jest tak ciężko... Lucy nawet ledwo wyrabia. Niektórzy tak się nachlali, że ją podrywali. Po zapłaceniu lądowali na dworze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts