Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Obudziłeś się, wciąż tuląc kulę. Jedna zmiana. Na krześle śpi Faruk. Chyba długo spałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Patrze na niego mieszanie, czyli wrogo i szczęśliwie. Szczęśliwie, bo mnie uratował... wrogo, bo jednak mnie pozbawił funkcji, i wiedział, że ona dla mnie wiele znaczyła, więc nie podsyłał zleceń, by mi funkcje odebrać... czekam aż się wybudzi... patrzę się na cudny żyrandol. Dopiero teraz sobie wszyscy o mnie przypomnieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Faruk jednak dalej śpi. Wygląda tak jak Twi, czyli niewyspany. Poza tym w domu cisza. No tak, jest pierwsza w nocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Więc... czekaj, skoro ja nie śpię to bankowo i Lucy nie śpi. Więc staram się ją jakoś zawołać, tak by nie obudzić Faruka. Bo zapewne, lekarz trochę pogroził Twi by mi dać spokój na jakiś czas... no chyba, że go nie posłuchała. Tak czy siak, jak Lucy nie śpi to ją przywołuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Lucy powoli, cicho weszła do pokoju. Uśmiechnęła się do ciebie i usiadła na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Przytulam ją, jak dawno jej nie widziałem. "Ciesze się, że cie widzę. Naprawdę, tęskniłem za tobą..." rzekłem do niej, naszym "Kanałem Komunikacyjnym" Jak to Twi i Lily zaczęły określać. Tylko my możemy nim gadać, i nikt nie słyszy nas... Możemy nawet śpiewać Ruski Hymmn... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Przytuliła cię i położyła obok. Powiedziała, że twoje utraty przytomności nie liczyły się jako sen i nie mogła zasnąć. Biedna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Biedna... jak wydobrzeje, to będę musiał ją naostrzyć, naoliwić, i nawoskować. I znów będzie taka jak przed moim porwaniem... tuląc ją (i Twi, jeśli jest) zasypiam. Dwie moje ulubione klacze... eee... dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Problem... Nie chce ci się spać. Bezruch twój za to spowodował natychmiastowy sen u Lucy. Nie spać od czterech miechów... Tortura... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Więc z powodu braku alternatyw... wchodzę do mózgu Lucy (albo Twi, jeśli koło mnie jest). Będą spały, ale będę w mózgu jednej z nich... ah... ciekawe jak by było mieć dwie żony... eee, o czym ja myślę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Twi we śnie była z tobą i Deli na tej upragnionej plaży. Lucy nie śniła. To tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Upragnionej plaży, która stoi koło domku letniskowego w Nowym Teheranie. Obejmuje Twi... wysyłam zaproszenie do snu, do Lucy. Jeśli chce, może dołączyć, ale nie musi... mam ochotę pobyć z moimi dwoma ulubionymi klaczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 A jak pobyć? TE sprawy raczej nie. Chyba, że chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Zależy czy one by chciały... ja po prostu chciałbym odpocząć z nimi dwoma, ale jak by chciały... to nie miałbym nic przeciwko. Więc jak, Lucy? Wchodzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Lucy się zgadza. Twi też. W ogóle... Dziwnie by wyglądał trójkąt... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Dziwnie? Powiem wam coś. Od zawsze u mojego Ludu, czyli od Mudżahediniów Lunarnych... potem przez PLR, a na Federacji zakończywszy, w naszym ludzie Poligamia* nie jest zakazana, ale większość raczej nie używa jej. Wszyscy poza Federacji, już wiedzą co to jest. Poligamia - małżeństwo z więcej niż jedną osobą (w tym samym czasie), najczęściej jednego mężczyzny z dwiema lub więcej kobietami (poligynia) lub między jedną kobietą i więcej niż jednym mężczyzną (poliandria). Poligamia w potocznym rozumieniu jest często błędnie zawężana jedynie do poligynii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Chodzi mi, że trójkąt w TYCH sprawach by ciekawie wyglądał. Ty jesteś mistrzem konfy, zbuduj im świat e swoim śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc klepie miejsce koło siebie, by Lucy mogła usiąść, a potem wolnym Kopytem obejmuje ją. Deli tutaj, jest tylko wyimaginowana... Luna wiem, że patrzysz... ty na 100% patrzysz teraz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Pyk. Deli zniknęła. A ty i Twi jesteście wraz z Lucy w sypialni. Luna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Spoglądam na nie... i teraz powiem, najprawdziwszą prawdę. - Kocham was... oboje - powiedziałem. Lucy dobrze wie... że nie kłamie... no cóż... obejmuje je... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Obie uśmiechnęły się i wtuliły w ciebie. Twi cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc odwzajemniam. Zaczynam masować je po plecach, moje dwie ulubione klacze... Lucy i Twi... mam nadzieje, że nie przeszkadzało by im coś takiego... Podwójne małżeństwo, ja Lucy i Twi... nie wiem czy by się Twi zgodziła... dziwnie by... wyglądało by... Luno... wiem, że patrzysz, dlatego... PRYWATNA SESJA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 No to już prawie masz dwie żony. Lucy pocałowała cię. No to Luna nie wbije. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc na przemiennie całuje Lucy i Twi. Kładę się z nimi na łóżku. Ale ciekawe jak by to one i co najważniejsze Reszta świata przyjęła... z tego co słyszałem, Poligamia w Equestri też kiedyś była. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 A nawet jest... Pyk. Zauważyłeś, że Luna leży obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts