Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Wszyscy przyznali, że to ciekawy pomysł. Turret Deli się włączył i zaczął rozglądać okiem dookoła. Deli się schowała za pudełkiem i wyjrzała ostrożnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Spokojnie Deli... mają zaprogramowane by nas nie Atakować. Ja dograłem im jeszcze by Lamarra nie atakowały... - powiedziałem. Właśnie, za niedługo powinien wrócić. Przed epizodem z Mym zabiciem wysłałem go do tak zwanego "Sanatorium" gdzie stworzenia jego pokroju odprężały się i poprawiały swe zdrowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Deli powoli podlazła do Turreta. - Hallo - powiedział uroczy głosik. I Deli znów za pudłem. Pewnie z wrażenia, że to gada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Śmiało... nie ugryzie - powiedziałem zachęcając ręką by podeszłą bliżej. No... jeśli AperFuture jest serio takie szalone jak mówił Faruk, to zamiast pustego zasobnika z Ammo, będzie coś... "Ciekawszego" ich zdaniem. Mam nadzieje, że zastosowali się do mych poleceń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Deli podlazła i patrzyła się na Turreta. Ten się gapi na nią. - What's your name? - powiedział uroczy głosik i Deli odskoczyła z zaskoczenia. No tak, ale po takim czymś się takiego głosu nikt nie spodziewa.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Pięknie... po Angielsku gada - powiedziałem i sprawdzam instrukcje - Da się zmienić język? - szukam odpowiedzi w instrukcji... jak na takie cholerstwo... instrukcja wielkości komputera tak zwanej Cegły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Angielski, niemiecki, hiszpański, psi... What? Nevermind... Jeszcze japoński... No i changelingowy. Gdzieś tam dogrzebałeś się do tego gwizdania motyli. Okaaay... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Nie ma języka Ogólnego? Matko... no niech kurcze będzie ten Angielski... dobrze, że komendy po naszemu przynajmniej rozumieją - powiedziałem i patrzę jak się mają sprawy Deli-Turret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Lily zaczęła wypróbowywać języki. Raz nawet Turret do niej powiedział za to Estas Muerto. W końcu nastawiła ten psi. - Hejo - powiedział słodki głosik. - Jak się nazywasz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Pewnego dnia, za takie numery AperFuture skączą marnie. Deli, śmiało... nie zrobi ci krzywdy... obiecuje - powiedziałem do niej. Jeśli teraz nie wyjdzie, to odsuwam pudło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Delicate... - pisnęła cichutko, zerkając na Turreta. - Hejo. Zostańmy przyjaciółmi - powiedział. Mała lekko się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Jaki słodki głosik. Dobra, zostawimy was, a ja i Lily rozpakujemy Resztę i nastawimy je odpowiedni. To do dzieła - powiedziałem i robię jak mówię. Trzy... cztery Turrety zostawiam dla Restauracji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) No to macie ładny zestaw rozpakowany. Turret poszedł z Deli do salonu, to poszli. Oglądają bajki. Edytowano Lipiec 27, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Spoglądam na nich a potem reszcie Turretów daje lokalizacje do obrony. Dwa przy bramie... 3 niech patrolują ogród z basenem, a pozostała czwórka niech pilnuje domu. Pudła i inne tego typu daje do magazynu, a w moim komputerze instaluje aplikacje która umożliwi kontrolowanie turretów, i monitorowanie ich statusu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 No i po chwili miałeś. Do tego Turret już bawi się z Deli w chowanego... Jak słodko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nom... słodko. Tak więc sprawdzam która godzina. Jutro personel zaciągnę do roboty by pomogli zanieść pudła do restauracji. No... lepsza obrona niż Gilda. Skuteczna, nie narzeka na wolne i nie trzeba jej płacić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Wait... Co Deli i ten Turret zamierzają zrobić z tym różowym materiałem...? Bo razem siedzą z nim w salonie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Podchodzę do nich. - Cześć, co robicie? - spytałem się ich. Patrzę też która godzina na zegarku. Więc, słucham ich wytłumaczenia, co teraz robią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Deli się uśmiechnęła tylko. Falbanki, pasek materiału... To trochę przypomina spódniczkę baleriny...Jest... 20.30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Aha... to nie przeszkadzam. Macie jeszcze 30 minut, potem do łazienki umyć zęby, wykąpać się i spać - powiedziałem po czym idę sam się przygotować. Dobrze mieć prywatną łazienkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Kiwnęli główkami. Ale dalej pracują... Po paru minutach byłeś gotowy do spania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 "Można się czuć bezpiecznym wiedząc, że Turrety AperFuture Testing Labs czuwają nad tobą" slogan turretów. MAM NADZIEJE, ŻE DOBRY. Dora... z kim to ja dzisiaj śpię. Jutro odwiedziny u Rarity. Dzisiaj, biorę Lunę i Milly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 To się kładziesz. I do sypialni po paru minutach przydreptała Deli... Z turretem w różowej spódniczce baleriny. Jako, że on nie musi spać, to stanął obok łóżka i pilnował jej snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Więc czekam na resztę. Potem wtulam się w nie i zasypiam. Mam nadzieje, że inwestycja była udana... co prawda, widziałem te Turrety w akcji ale wciąż nie mam pewności całej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Po paru minutach leżeliście... I wydawało ci się, że słyszałeś dzwoneczki. Przecież Bubble był spalony, nawet zjadłeś kiełbaskę upieczoną nad jego ogniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts