KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Nie martw się. Nawet Fluttershy się bawi, a wiesz jaka jest. Nie musisz się niczym obawiać. Widać, że zaprzyjaźniłaś się z Turretem. Jak go nazwałaś? - spytałem się Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Rubinek - powiedziała i pokazała jego czerwone oko. Skuliła się. - Wolę nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Zaraz powinny być tańce... z tatusiem nie zatańczysz? - spytałem się. TO na pewno ją skusi. Ona lubi moją bliskość... bo zawsze mogła na mnie liczyć. A ona wie, już, że jak daje jej jakąś wrogość lub podobne uczucie, to znaczy że to nie ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Powoli wstała. Przekonałeś ją. Turret nie tańczy, więc został pod ścianą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Więc zapraszam ją do tańca... i razem tańczymy. I mam pomysła. Ona dobrze wie, że to jest taniec i co chwila tańczący się zamieniają, ale potrzebowała impulsu. Więc pomysł. Storm pewnie będzie tańczył z matką... nie myle się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Nom. Właśnie... Dopiero zauważyłeś, że Storm nosi okulary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 hehehehehehehe... - Dobrze tańczysz... - powiedziałem córeczce. Lucy... ona nie ma bata w tańcu. W chwili zamiany, podrzucam Stormowi Delicate, a ja biorę Shy. To plan. Przy podrywie... znaczy przejęciu, mówię krótkie "Obijam" i zamieniam Deli na Fluttershy. - Hej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Shy pisnęła ciche "cześć". Ją z kolei pewno synek namówił na tańce. Za kilka chwil znowu wymiana... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Staram się z nią tak tańczyć, żeby na pewno nie zapomniała tego tańca... hehe... brałem lekcje, jak i Twi, więc nie jesteśmy na parkiecie jak trędowaci, że wszyscy się od nas odsuwają. Ghost mówił, (choć jak kiedyś tam mówiłem. Nie wierze mu) że jeśli się dostatecznie zrobi na niej wrażenie to spojrzy na ciebie z wielkimi oczami rumieniąc się. Kończę powolnym piruetem i żeby niby zaczęła opadać. Kiedy już będzie blisko ziemi, to ją łapię i tak ją uchyloną zostawiam i patrzę w jej oczy. Ghost mówił prawdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Brawo, mówił prawdę. No to czas na wymianę. Storm i Deli już się rozdzielili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Więc sprawdzam kto pozostał do wzięcia. Zrobię jej też mały dowcip w nocy. Bo skoro mogę tam magii używać ( w nocy potwierdzono, bo skoro mogłem wykryć to coś to znaczy, ze mogę magii używać ) to wejdę do jej snu i zrobię numerek ( Luna mi tak zrobiła, za co pamiątkę mam te dwa nabytki. Raz się przyznała że tak niekiedy ciągle robiła u innych ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Teraz tańczysz z Twilight. Uśmiecha się. A Deli znowu siedzi pod ścianą. Storm z jakąś inną koleżanką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Z tego co wiem, podczas tych tańców jak się nie chce puścić partnerki to się ją pyta. Widać, że Storm nie wie i posyłam mu spojrzenie, że jak chce, to Deli wcąż jest do wzięcia. - Już nie odstraszamy innych naszym tańcem - powiedziałem czyniąc z nią takie numery jak z Fluttershy lecz ona będzie robić tak samo. WIęc Ghost miał racje... to ten rumieniec długo się u niej utrzyma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 On wzruszył tobie ramionami. Może zapytał, ale nie chciała? Kto wie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Patrzę co robi reszta moich dzieciaków. Na następny cel wybieram, co jest bliżej, Pinkie, Applejack, albo... Cloudi. BO ona ostatnio pytała czy może wrócić do pracy wraz z Visem. GIlda niby duma i nie chce wrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Bolt tańczy z Apple Bloom. Lily fuka na jakiegoś ogierka za to, że depcze jej kopyta. Najbliżej jest... O właśnie. Cloudi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 No to odbijam i witam się uprzejmie. Capo będzie zazdrosny, ale od tego jest nasza przyjaźń. Jedno dla zabawy ubliża drugiemu, i na odwrót. I tak jak ostatnio tańczę jak najlepiej potrafię. Reakcja jaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Uśmiechnęła się tylko... Następna jest... Applejack. No ładnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 No ładnie. ODbijam. Ostatnio tak bliski kontakt... był w dniu gwałtu na mnie przez nią i Rarity. Ach wspomnienia... wyjątkowo bolesne. Po odbiciu jej pokazuje swoje umiejętności i patrzę na reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Powiedziała, że nieźle i tak cię klepnęła, że aż się zakręciłeś. A kątem oka... Ooooooooooooooo! Bolt pocałował Apple Bloom! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Informuje o tym Twi, i jak wrócimy do domu... zaczniemy zachowywać się jak normalni ojcowie i matki robią jak ich syn ma dziewczynę. SESJA FOTOGRAFICZNA Z ICH UDZIAŁEM! Teraz Pinkie JEŚLI TAŃCZY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Ona raczej bryka, niż tańczy. Ale też powiedziała, że fajnie tańczysz. I tyle. Koniec tańców, tort. W kształcie burzowej chmury, w takim samym kolorze, jagodowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Więc wszyscy śpiewają sto lat i jedzmy ten tort... jak go Pinkie piekła to będzie niebo w gębie. Tak czy siak, czekam, aż poda mi tort. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Jedliście tort. W końcu nastąpiło rozdanie prezentów, podziękowania i wyszliście. Koniec impry. Za to się wymęczyłeś... Deli wyszła z turretem za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Sprawdzam czy Apple Blom też idzie z nami do naszego domu. Jeśli tak to informuje o tym Twi. Dzisiaj będzie dzień który zapadnie... ZAPADNIE BOLTOWI W PAMIĘĆ. Jeśli idzie znami to lecę szybko po aparat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts