KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Podchodzę do niej, i ją tulę, Deli też - Nie martw się. Potem jak z ciebie już to wyjdzie oboje pójdziemy na tą kuracje. Ale teraz nie jesteś jedyna... - powiedziałem i cmoknąłem ją w nos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Uśmiechnęła się. - T-tata.. Zni-zniszczy dzwonki? - zapytała Deli z nadzieją. Jej wielkie ślepka wpatrzone w ciebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) - Jak nie dziś... to przy najbliższej okazji. Choć postaram się załagodzić to pokojowo... może będzie się dało go przekonać do tego, by dał ci spokój... - powiedziałem tuląc ją. Edytowano Lipiec 30, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Ne da... Nie da się - pisnęła i wtuliła się w ciebie. Jej serce tłukło się jak oszalałe. Mała zapadła w niespokojny sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Właśnie tak zaczynam myśleć... - Ta lalka... zapłaci za to, co zrobiła naszemu dziecku - powiedziałem patrząc na Deli. Odwracam się do Twi i biorę swój napój i zaczynam go pić. - Jak sądzisz... uda się zmiana ci Domeny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Mam nadzieję - powiedziała. Deli zwinęła się w twoich ramionach. Śpi już na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Chciałbym by można było tą Wężową Jędze jakoś utęperować. Jednak wie... ona ma w Garści Federacje - powiedziałem opierając się głową o rękę. NIKT tego nie wie prócz mnie i Faruka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Twi spojrzała na ciebke zaskoczona. - Jak to? - zapytała. A Deli śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Afra włada na terenach CloudZony, tego co pozostało naturalne ośnierzone po katastrofie w obecnej DeadZonie. Naturalnie Tamte tereny zamieszkują Vindicusy, Mroczne Pająki i Muchy Śnieżne. Łącznie jest ich tam 110 500. 500 Viniducsów, 10 000 pająków i 100 000 Much Śnieżnych. WSZYSTKO słucha Afry. Może Federacja jakoś by sobie poradziła z Pająkami i Muchami, ale jak Vindicusy wejdą, to już kurwa mamy przesrane. Nic nie przebije się przez ich pancerz, NAWET LUCY... wojna z Nacją Afry to ostatnia rzecz na którą Faruk i ja Chcemy pozwolić... a kiedy dała nam żądania to ja się przeraziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Spojrzała na ciebie pytająco. Powoli robi się ciemno za oknem. Deli śpiąc wtuliła się w ciebie. Przy tobie czuje się bezpieczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Wstaję i idę do dokumentów jakie tu mam. ZROBIŁEM SPECJALNIE KOPIE TEGO DOKUMENTU, następnie daje tą kartkę TWI do przeczytania. Może tam zobaczyć 5 żądań. 1)Dostawe Serków Homogenizowanych 2)Dostawę Najnowszych i Najmodniejszych Ubrań 3)Ambasady 4)Ślubu z Allanem Al-Bashirem 5)Portretu przedstawiającą Ją, Jej dwie Przyjaciółki i Vindiego. Patrzę na jej reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 - WHAT THE FUCK?! - krzyknęła. Aż Deli się obudziła. Zaczęła się rozglądać wystraszonym wzrokiem. A Twi gapi się na dokumenty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Taka sama reakcja jak Moja, Faruka, i Dwóch generałów. Najgorsze jest to... że ta dziewczyna ma chopla na moim pónkcie już od dawna. Pamiętasz jak gadałem wam o pewnej dziesięciolatce która się we mnie zakochała i nawet raz wysłała list "Mam nadzieje, że wejdziesz we mnie"... TO ONA. Ona już od ponad 20 lat ma fioła na moim punkcie... nie wiem, czemu. Nie wiem jakim cudem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Twi się gapi. A Deli wlazła ci pod bluzkę i tam siedzi. To się nazywa bliskość drugiej osoby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Teraz wygląda jak bym był w ciąży... - Najgorsze jest to... że coraz mniej czasu. Satelity nawet złapały wzmożoną aktywność jej "Dzieci" nieopodal granicy. Użyłem słowa dzieci, bo WSZYSTKO sama zrobiła. Mamy jeszcze rok... został nam rok na podjęcie decyzji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Twi się gapi. - Z tym czwartym punktem to osobiście zrobię sobie potrawkę z wężowej królowej - warknęła. Deli wylazła ci przy szyi. Wystawiła głowę. Gorzej jak będzie chciała tak spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Najgorsze jest to, że teraz muszę iść na spotkanie. - Wiem... Faruk i dwóch generałów szukają sposobu na "Szach". Byśmy mieli na nich asa by nie musieć się ich obawiać. Mam nadzieje, że AperFuture się pośpieszy. Dobra, to ja idę na spotkanie z Bubblem. Deli... zaraz przyjdę, i potem będziesz mogła nawet spać jak teraz jesteś, ale muszę iść teraz. Tej nocy wszystko się zakończy - powiedzałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Wystraszyła się. Protestowała. Za nic nie chce cię opuszczać.. To komplikuje sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Deli... obiecuje, że będzie dobrze. Zostawie cię z mamusią, a ona cię na sto procent obroni. Proszę - powiedziałem. Musi mnie póścić, ja to robię dla niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Twi ją wzięła. Mała popatrzyła ci w oczy. Ona się boi też o CIEBIE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) - Nie martw się... wrócę - powiedziałem i idę na spotkanie z tą kukłą przeklętą. To już trzeba zakończyć... TRZEBA ZAKOŃCZYĆ NA ZAWSZE! Ta kukła zniszczyła moją córkę. Nie daruje jej tego. Na wszelki wypadek, biorę szable ze ściany i zapasowy pistolet. Edytowano Lipiec 30, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 I po chwili stałeś już na plaży. Był chłodny wieczorek. Dookoła cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Albo wykorzystał szanse i idzie teraz po Deli, albo to pułapka. Tak więc rozglądam się. - Jestem... miejmy to już za sobą... - powiedziałem stojąc przygotowany do ataku tej lalki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Zobaczyłeś przed tobą jak poruszył się piasek. Utworzyły się w nim trzy kształty. Kształt kopyta, ludzkiej dłoni i tygrysiej łapy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Gotuje się do walki, bo znając życie zrobi mi taktykę FaceHuggera (Rzuci mi się na twarz puki nie uduszę się), więc czekam na pierwszy ruch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts