Nightmare Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Niby to była książka dla źrebaków, ale ciężko było się z niej uczyć. Dopiero, kiedy zrobiło się ciemno na zewnątrz udało ci się podnieść stos książek aż pod sufit. Potem mogłeś już unieść więcej, ale byłeś potwornie zmęczony i głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Dobra, to na dzisiaj tyle. Idę sobie coś zjeść, bo taki głodny jestem, jak dzieci z Czeczeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 U siebie znalazłeś kosz z jabłkami i kufel z cydrem, a także nowe ubrania specjalnie uszyte na twoje nowe ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Zjadam, wypijam i przymierzam. To robię, później ściągam ubranie, i idę w odwiedziny do Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Fioletowej bluzka pasowała ci do sierści, zielona była wygodna, a czerwona lekka, na gorące dni. Do tego żółta kurtka na deszcz. Żadnych spodni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Dobra, teraz to się mogę pokazać Twilight. Biorę Fioletową i idę w odwiedziny do Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 16, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2013 W szpitalu dowiedziałeś się, że już ją wypuścili. Magia potrafi działać cuda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Jednak jest z magi jakiś pożytek w medycynie. Ciekawe. Idę jej szukać. Jednocześnie sprawdzę czy ci górnicy poszli po rozum do głowy i nie wysadzili wieży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 16, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2013 Kuce rycząc wniebogłosy, jakby był koniec świata kopali wciąż wieżę. Zauważyłeś Twi w bandażach wchodzącą do swej komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Podchodzę do górników. Patrze na szefa tej drużyny i mówię. - Za przeproszeniem, ale ten ludź mógł mieć racje jeśli chodzi o wysadzenie wieży. Bo jak widzę nawet nie drasnęliście wieży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Jedno, dwusekundowe słówko padło ze słów szefa: Spier*alaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - No to do emerytury twoich pra wnuków się nie wyrobisz - powiedziałem i idę do Twilight, by sprawdzić jak się czuję. Dzisiaj w końcu wyjawię jej swoje uczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Ponownie zjechała cię wycieraczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) - To ja. Allan. Chce tylko pogadać, to wszystko. Edytowano Lipiec 18, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Drzwi nie chciały się otworzyć, a wycieraczka wciąż wrzeszczała. Z pokoju obok wyszedł jakiś jednorożec i zaczął coś ci wrzeszczeć o ciszy i, że 'ta klacz za drzwiami' rzuciła zaklęcie ochrony nocnej na swoją komnatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Dobra to ja wracam do swojej komnaty i idę spać. Skoro już cisza nocna no to cza iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Odprowadziły cię wrzaski kuca, a wycieraczka umilkła. Dopiero w pokoju zdałeś sobie sprawę, że nie znasz poprawnej pozycji śpiącego kucyka, czytaj: nie wiesz jak położyć się do spania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 No to na psa. Zwijam się w kłębek i idę spać. Pies tak spał no to może i kuc tak zaśnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Rano strasznie bolały cię plecy. Przed drzwiami leżało jabłko i kanapka z czymś, co swobodnie można by nazwać kwiatami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Are You Fucking Kidding Me? Co ja, koń jestem by tra... dobra nie ważne. Zjadam wszystko. Później wstaję i idę do lustra sprawdzić jak wyglądam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Kwiaty były lekko słodkie, jakby z nutą miodu. Byłeś lekko rozczochrany, ale poza tym było okey. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Dobra znajduje grzebień i sprowadzam wło... grzywę do stanu dobrego. Potem sprawdzam która godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Bęc. Facehoof. I wszystko inne. Była dwunasta w południe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Idę szukać mojego oddziału krokiem jakim mnie Rarity uczyła. Znając takich nauczycieli, ona będzie mnie przez jakiś czas obserwować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Po kilku minutach znalazłeś Capo, siedzącego przy Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts