KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) - Witam cię Rarity. Witaj szlachcicu jeden. Capo mam dla ciebie wiadomość. Wiesz co to "KONIEC WAKACJI?" - to znak że wróciłem z żałoby po Milly i przejmuje spowrotem dowodzenie. Capo obawiał się tego. Edytowano Lipiec 18, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Oki, oki, uspokój się. - uśmiechnął się, a ty nagle straciłeś grunt pod kopytami. Gleba przed Rarcią i Capo zaliczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Rarity. Mogę z tobą na chwilę pogadać? Sam na sam? - mówię. Może ona mi pomoże w tych sprawach. Rzekomo się zna, więc może mi pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Odeszliście kawałek od śmiejącego się Capo.- O co chodzi? - zapytała Rarcia z zaciekawieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Chcę cie prosić o poradę w sprawach sercowych. Wiesz, ja się zakochałem w kucyku jeszcze przed przemianą. Ten kucyk to... Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Oczy jednorożki spojrzały na ciebie w zaskoczeniu.- Skarbie, ty mówisz poważnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - W 100%. Po raz pierwszy poczułem to uczucie jak lecieliśmy do Canterlot na moją przemianę w dniu inwazji. Jak na mnie później nakrzyczała to mnie serce zabolało. Do czasu opuszczenia Manehattanu nie wiedziałem o co chodzi z tym uczuciem. Dopiero później zrozumiałem że to miłość. Po powrocie chciałem jej powiedzieć, ale zawsze mnie coś zatrzymywało. Jak nie postrzał to akurat tego nie słyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Więc tak... W czym w takim razie mam ci pomóc? - zapytała, lekko oszołomiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Przyprowadzić ją do ogrodów. Bo jak ja jej szukam to akurat jest nie dostępna. Muszę jej to w końcu powiedzieć bo oszaleje. Pomożesz mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Sama próbuję z nią porozmawiać, w końcu nie nosi korony, ale jej wycieraczka będąca totalnym bezguściem na mnie wrzeszczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Czyli mamy ten sam problem. Musimy obmyślić jakiś plan ominięcia tego bezguścia i dostania się do Twi. Wpadniesz później do mnie i pomyślimy jak to zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Oczywiście, tylko... - powiedziała i odeszła, a do ciebie podleciało pudełko. W środku była szczotka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Biorę szczotkę i wracam do komnaty. Używam ją by bardziej ułożyć sobie fryzurę. Czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Po jakiejś godzinie ktoś zapukał do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Podchodzę do drzwi i je otwieram. Oby to była Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Była to Rarcia. Spojrzała na twoją grzywę i się uśmiechnęła.- Od razu lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Dzięki. Wchodź - powiedziałem i odsunąłem się od drzwi by mogła wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Jednorożka weszła dystyngowanym krokiem do pomieszczenia i omiotła wszystko wzrokiem. Dopiero po chwili dotarło do ciebie: po spaniu nie założyłeś bluzki. Prościej mówiąc jesteś goły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Wybacz że jestem tak ubrany - powiedziałem i poszedłem założyć swój zielone ubranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Spokojnie, ubrania nie trzeba codziennie nosić. Oczywiście, trzeba, jeśli się chce ładnie wyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - To właśnie mnie zniszczyło u ludzi. Bo ja lubię ładnie wyglądać. Jedynie brak pieniędzy skłonił mnie bym nie przyszedł do ciebie po jakieś ubrania dla ludzkiego ja. Ale już raczej nie potrzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Acha. Raczej jednak nie przyszliśmy tu by rozmawiać o modzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Właśnie. Siadaj - powiedziałem po czym odsunąłem krzesło by mogła bez problemu usiąść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Jednorożka usiadła na podsuniętym stołku i spojrzała na ciebie w oczekiwaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Siadam naprzeciwko. - Dobra. Co wiadomo o "Bezguściu". By opracować plan potrzebuję wszystkiego co możesz powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts