Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Podekscytowana. I lekko ciekawa. Z nutą strachu. Standardowo. Zaczęła cicho pojękiwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Powoli przyśpieszam, aż wkońcu przechodzę do najwyższych obrotów. Przed wytryskiem, włączam za jej zgodą uprawnienie zapłodnienia jej, i jeśli dostane Pozytywną odpowiedź... wystrzeliwuje w nią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Przytuliła cię mocno. Lekko dyszała. Chyba się udało. No to czas wracać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Obejmuje ją mocno - Teraz tylko mieć nadzieje, że się udało - powiedziałem i przenoszę nas do domu, potem żegnam się i idę do sypialni gdzie powinna czekać Rarity i Deli. Rarity coś mówiła, że troche później pójdzie spać, więc powinniśmy o tej samej godzinie pójść. Co do Deli, to powinna już spać w naszym łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Ano śpi. Lucy się położyła. Rarcia obok ciebie. No to minęła wam wigilia... Ziew... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Całuje Rarity w nosek. - Dzięki za prezent - powiedziałem. Moja kochana rodzinka, tak czy siak, kocham ich wszystkich. Mam nadzieje, że się podobał prezent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Wtuliła się w ciebie.Deli położyła sięprzy twojej głowie. No to spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 (edytowany) Więc zasypiam wtulony w Rarity i wysyłam do niej zapytanie czy chce do konfy teraz dojść. Rarity fajny mi prezent sprawiła, więc... zaraz... nie dała. Może jutro mi da, może nie... nie ma wymogów... Edytowano Sierpień 12, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 No to po chwili stanęliście w sypialni. No to zaczynacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Więc podchodzę i podnoszę ją. Hard Sex as begins. Całuje ją namiętnie i podchodzę do łóżka, rzucam ją na nie i podchodzę waląc pięścią w otwartą dłoń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Uśmiechnęła się. Po chwili już leżała na łóżku. Zaczynajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Podchodzę i trzymając jej przednie kopyta, przyciskam się swoimi członkami do jej wejścia, i zaczynam ją namiętnie całować. Z nią i Luną... i okazjonalnie z Milly można robić Hard Sex. Z Twi i Lucy... i okazjonalnie z Milly łagodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Odwzajemniała z uśmiechem. Tym razem nie będę was pospieszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Więc bo sporo przy niej pracy, by ją wymęczyć. Tak czy siak z impetem wsadzam swoje członki i od razu przechodzę na wysokie obroty. No mercy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Pojękiwała głośno. Udawała, że próbuje uciekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Więc troszeczkę ją mocniej przyciskam - Nigdzie nie uciekniesz. Jesteś już moja na zawsze - powiedziałem i znów złączyłem nasze usta. Przyśpieszam posuw jeszcze bardziej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Rarcia wydawała stłumione jęki. Dalej niby uciekała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Po parunastu ruchach wypełniam ją sokami wewnątrz i na zewnątrz, lecz nie tracę na szybkości. Wciąż ją szybko posuwam, nie zważając na nic... jest moja... tylko moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Jęczała bardzo głośno. Obok ciebie pojawił się stół z zabawkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Śmieje się złowrogo i biorę największy sprzęt... jeśli jest po dwójny i wibrujący (bo zakładam, że takie zabawki tu są), następnie ustawiam na max Vibracje i wsadzam w oba otwory. Podchodzę do niej i wsadzam jeden z członków w jej usta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Jęczy głośno. Masz tam kolekcję, której Capo by pozazdrościł. Nieźle. Ale Rarci jeszcze mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Więc powiększam swojego i przyśpieszam ruchy. Po pewnym czasie, spawnuje duże macki które mają wyjąć dildo, i zając się KAŻDYM erogennym miejscem Rarity... na max levelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Klacz drży. Widziałeś, że doszła. Rarcia niezaspokojona. Pamiętaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Więc "molestuje" ją do końca naszej konferencji wykorzystując wszystko co mamy pod ręką i kopytem. Niech zapamięta na wieczność tę noc. Jak każdą inną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Problem. Około czwartej nad ranem sen się skończył. Ziemia się trzęsie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts