Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Ciekawe, jak zajmiesz się obiema na raz... A za nimi zmaterializowały się dwa metalowe stoły z kajdanami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Jak położą się na sobie, to mogę wsadzić do wejść obydwu... no chyba że wolą osobno, tak czy siak, pytam czy na raz, czy osobno... jeśli osobono, to wybieram losową klacz a do drugiej spawnuje macki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 A będzie hard, bo razem. No to stoły zmieniły się w jeden. Przy każdym rogu były po dwa kajdanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Więc przypinam je do stołów... sprawdzam jak na sobie leżą. Na brzuchach, czy na plecach, choć pewniej wygodniej było by na brzuchach. Po sprawdzeniu, spawnuje macki na ich przódu i podchodzę do tyłu. - Zasłużyłyście na karę... ostrą karę - powiedziałem z złośliwym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Obie leżą na brzuchach. Udają strach, ale lekko się uśmiechają. Mają macki w ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Niech przyjdą nowe macki które zajmą się ich innymi miejscami Erogennymi. Kiedy się już będą nimi zajmować, to ja drażnie się z nimi, by wkońcu wcisnąć do środka z impetem, Jeden do Luny, Drugi do Rarci... i momentalnie przyśpieszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Słyszałeś od ich strony stłumione jęki. Udają ucieczkę i szarpanie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 (edytowany) Więc ja udaje psychopatyczny śmiech którego się nauczyłem kiedy byłem uwięziony w ciele Galaxa... naprawdę, dobrze mi wychodzi. Tak czy siak, smieje się psychopatycznie nie przerywając posuwu. Edytowano Sierpień 14, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Zadrżały. Poczułeś, jak twoje członki powoli się powiększają. Pewno Rarcia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Albo Luna... tak więc przyśpieszam ruchy, i po dłuższym czasię wypełniam je sokami nie przerywając posuwu. Po tym spawnuje dwie kolejne i wsadzam w ich anale i by dotrzymywały ruchu moim członkom. Do utraty przytomności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Po paru minutach Luna na serio straciła przytomność. Po jakimś czasie nawet Rarcia... Wow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Wut? Co się dzieje? Zwykle wypadały ledwo o 7 rano... więc wybudzam się i sprawdzam czy z nimi wszystko ok... matko, matko, matko... boje się. Czy wszystko z nimi dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Na zewnątrz śpią sobie. Okay? Wygląda to na normalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Czyli obie nie miały dziś formy. Tak czy siak sprawdzam która godzina i idę do stołówki po dział jedzenia dla nas. Sprawdzam czy Deli jest przy mamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 A nie. Deli łazi sobie bez celu. Chyba nie ma, co robić. Po paru chwilach miałeś już jedzenie dla siebie i dla klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Więc z pomocą Deli rozdaje je dzieciaką i żoną i na końcu Twi, z którą zostajemy na razie. Głaskam Deli i czekam, aż się Twi obudzi. Moja dzielna klacz. Sprawdzam jajo czy się wykluło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Jeszcze nie. Po jakimś czasie Twi się obudziła i zaczęła jeść. A Deli znowu nie ma, co robić. To, jak ją głaskasz, wygląda, jakbyś głaskał psa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Jak się czujesz? - spytałem się Twi. Kocham ją, i bardzo zależy mi na jej zdrowiu... także każdej mojej żony, i każdego dziecka jakiego zrodziłem. Czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Jakoś... Powiedziała cicho. Po zjedzeniu przytuliła cię. Deli też się dołączyła. Jak słodko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Odwzajemniam. - Miejmy nadzieje, że to się uda... nie chce myśleć co będzie, jak się nie uda... więc, się niech uda. Wierze, że się uda a wtedy zabierzemy całą rodzinę na wakacje... w ludzkim świecie wiedzą już o Equestri i innych, więc mamy rozszerzony wybór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Raczej musi się udać. Twi z każdym dniem jest coraz słabsza. Wkrótce wąż się wykluje, a gdy już z niej wyjdzie, będzie koniec zamartwiania się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Na co masz obecnie ochotę skarbie? - spytałem się. Tak czy siak, będzie miała pupila... Nie mam Bladego pojęcia co z Sovalicją, ale Twi nie wspominała, że już jej nie ma... Miniaturki Vindicusów będą jej pasować... tak jest w nowych genach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Nie wiem... - powiedziała cicho. Deli siedzi cicho. Nudą wieje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Macie może ochotę na Film? - spytałem się. Jak tak to puszczam nam jakąś komedie rodzinną, a jak nie to znajdujemy jakieś inne zajęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Obejrzeliście coś i potem znowu nie było nic do roboty. Heh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts