Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - To zaklęcie można rzucić na cały pokój, wtedy nikt bez zgody rzucającego nie może do niego wejść - wyrecytowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Przystawiam kopyto do twarzy. - Ale jak dobrze słuchałem twilight. To można dla przykładu go rozproszyć. Coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Zdjąć może je tylko ten, kto nałożył - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Cholera. Mam plan, ale musimy do tego znaleźć odpowiednią klacz. Tutaj by chodziło o uwodzenie tego ogiera, i zmanipulowaniem nim do takiego stopnia żeby opuścił barierę. Z tego co zauważyłem, to facetów z naszych ras może omamić kobieta, a w waszym przypadku Klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Tyle, że... To Twilight postawiła tą barierę. Gdybyś się skupił, wyczułbyś, że to jej magia tam działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) - Dobra. czyli jedyne co możemy zrobić to czekanie aż ona sama wyjdzie. Inaczej się chyba nie da. A o oknie mogła też pomyśleć. Edytowano Lipiec 18, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Cały pokój jest chroniony, a gdy Rainbow próbowała zapukać nawrzeszczały na nią kwiaty w donicach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Nigdy nie zrozumiem magi. Możemy jedynie czekać aż sama wyjdzie z po... - uśmiecham się szatańsko. Cicho chichocze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Nie podoba mi się to, ale chyba oznacza, że masz jakiś pomysł - zauważyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - W takiej sytuacji to niestety będzie trzeba nakłamać. Powiedzieć np wycieraczce że jak nie wpuści to np na śmietnik. Wiem, trochę nie grzeczne, ale innej taktyki na razie nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Te wszystkie przedmioty są magiczne. Ich jedynym zadaniem życiowym jest ochrona pokoju w miarę grzeczny sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Grzeczny? Widać. No to ja już nie mam pomysłów. Żeby ustalić strategie na magie to muszę jeszcze w tym trochę posiedzieć. A wiadomo chociaż czemu się tak zamknęła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Gdybym wiedziała, to bym się tak nie próbowała z nią porozumieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Śmierdzi mi tu coś. No cóż, ja tutaj jestem bezradny. Możemy się jedynie domyślać co może robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Pomimo, że znamy się dosyć długo, nie mam pojęcia, co może robić. To dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Poza tym zmieniam plan. Nie idziemy do Prezydenta, tylko po posiłki do świata ludzi. Pamiętasz jak wam mówiłem o PRL? Oni nie są tymi złymi. Wiem bo Salomon, Al-Bashir i... ja jesteśmy jego założycielami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Niestety, nie mam pojęcia o czym ty mówisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) - Według USA, PRL to organizacja Terrorystyczna, która sieje terror i chaos. Tak naprawdę to walczy z USA by Iran zyskał niepodległość USA. Ja i Al-Bashir postanowiliśmy coś z tym zrobić. Założyliśmy People's Liberated and Resistance, w skrócie PRL. Później doszedł Salomon. Walczymy do tej pory z USA. Ja dołączyłem do USA jako szpieg, i wszystkie informacje PRL pochodziły ode mnie. USA podrabiało nasze wybryki, np zniszczenie wioski, a to oni na serio je zniszczyli. PRL stało się organizacją złą dla świata i USA ma prawo nas wytępić. Naprawdę jesteśmy dobrzy. Edytowano Lipiec 19, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Przepraszam, że co? - spojrzała na ciebie z niekrytym zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Dobra widzę że nie rozumiesz. Chce wam powiedzieć że wy i moje PRL macie wspólnego wroga, czyli USA. Więc gdyby Celestia wysłała mnie do Bazy W dolinie Khajat, to bym zorganizował moich ludzi i ruszył wam z wsparciem. Bądźmy szczeży, ale USA jest wspomagane przez Kuce-Renegaci, bez wsparcie nie wytrzymacie tu długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 Rarcia mrugnęła, najwyraźniej nie rozumiejąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Westchnąłem. - Chce sam lecieć na ziemie i załatwić posiłki dla Equestri. Teraz rozumiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Było tak od razu - powiedziała jednorożka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Tylko trzeba poczekać aż ci górnicy dokopią wejście. Ale nie słuchają moich rad, że tu trzeba wysadzania. Chamsko się zachowują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Niestety, wychowali się w jakiejś dziurze, biedaki i nie znają innych metod pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts