KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 - No biedaki... A te tunele o których mi mówiła Twilight? Tam gdzie była Candace i Twilight podczas Ślubu Shininga i Candace? Słyszałem że tam było jakieś wejście do głównego budynku. Służyło ono jako ewakuacja z zamku. Może tamtędy spróbujemy do Celesti się dostać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - One rozciągają się pod Canterlot, ale wejście jest pod zamkiem, a wyjście wysoko w górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Ale z opowieści Twilight wynikało że jest tam ukryte przejście. Wystarczy że je znajdę, i reszta to będzie z górki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Niestety, o niczym takim mi nie wiadomo. Więc... Co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Sam nie wiem. Tylko jedna mała rada. Uważaj na Capo, tego Kuca do którego mówiłem koniec wakacji. On w ludzkim świecie należał do TYCH mężczyzn którym tylko jedno w głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Nie trudno to zauważyć - powiedziała. - Jednak wciąż nie mamy planu. W końcu, co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Ja najchętniej udałbym się do tych jaskiń i je zbadał. Ja wieże Twi, że tam jest jakieś przejście, i im szybciej dostane się do swoich Braci, tym lepiej dla Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Trzeba w takim razie poszukać tego przejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Zaraz. Czy ty zamierzasz pójść ze mną przez te jaskinie do Głównego Budynku Canterlotu? Mówisz poważnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Ponoć to są kryształowe jaskinie. Gdyby były to błotne, to ie poszłabym tam za żadne skarby świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 - To możemy iść od razu? Jak mówiłem, im szybciej przybędę z moimi braćmi, tym szybciej wojna się skończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Jednak wciąż nie znamy położenia wejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 - Twilight mi mówiła gdzie to wejście się znajduje. Jest gdzieś pod jednym z filarów które podtrzymują zamek na tej skale. Jeśli udamy się tam, i poszukamy to znajdziemy wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 (mówiła? '_-)- Więc idziemy.Rarcia wstała ze stołka, gotowa do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 (Ten jej wykład dzień przed inwazją. Nie?) - To idziemy - powiedziałem po czym podeszłem do drzwi i je otworzyłem. - Panie przodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 Rarcia wyszła przez otwarte drzwi i ruszyła na dziedziniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Idę za nią na dziedziniec. Potem ruszamy do wejścia do jaskini, i tam już do ukrytego tunelu. Muszę później się spytać Celestii, jak mam ponownie później otworzyć portal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 Po drodze zderzyliście się z RD.- Co robicie? Gdzie idziecie? - zaczęła pytać, latając dookoła was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Jak ona gadała z Ghostem o PRL, to wole nie mówić prawdziwego celu wyprawy... po części. - Do Sali Tronowej Canterlot. Jest jakieś tajne wejście, i chcemy je wykorzystać. Ale do tego musimy wyjść poza zamek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Idę z wami - rzuciła tylko i zmierzyła cię spojrzeniem nie znoszącym sprzeciwu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Dobra, ale nikt więcej. Im jest nas więcej tym większe ryzyko że nas wykryją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Jasne! - zasalutowała i dołączyła do grupki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - To idziemy - powiedziałem i poszedłem w kierunku wejścia do jaskini. A niech już stracę. Po drodze, opowiadam Rainbow o moich powiązaniach z PRL. I o tym że oni są naprawdę dobrzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 Dash przyjęła to z kwaśną miną, ale nie skomentowała. Po kilku minutach dotarliście do miejsca, w którym powinno być przejście. Nic niezwykłego, tylko rzad białych kolumn z mozaikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Dobra, wchodzimy - powiedziałem i tak robię. Jednocześnie uważając by coś na mnie nie wyskoczyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts