Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Wzruszyła kopytami z miną dunno. - Ale co do strzelania, to chętnie - powiedziała. - Tylko zw, Pikusia nakarmię - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Coś mi się nie chce wierzyć... wiem, że tego nie lubi, ale sprawdzam główny powód tego, że z nami śpi. Jak się nazywa ta gra... którą chce kupić za kasę wysępioną ode mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Kiedyś mówiłeś, że jest w życiu każdego dziecka taki okres, że przymila się do rodzica przeciwnej płci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 ... ale dzieje się to zazwyczaj w okresie od 4 do 7...8 lat... czyli czasowe. Jeśli to prawda... i Lily przechodzi ten okres... to będą ciekawe sytuacje. Nie żeby to mnie fascynowało... lecz muszę jakoś wytrzymać... te jej "ataki". Choć w sumie, fajnie będzie mieć dwie Delicate... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Pouczyliście ją trochę szczelać, potem trzeba było spać. Pojutrze zaczyna się ostatni tydzień szkoły... I modlić się, by nikt nie wyleciał na koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Idę koło Lily - Słuchaj, to ostatni tydzień będzie wyjątkowo ważny... postarajcie się nie wpakowywać w żadne kłopoty... dobrze? - powiedziałem do Lily, stojąc przy drzwiach na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Zasalutowała. I wraz z Deli wpakowały wam się do łóżka. Z kim dzisiaj śpisz, oprócz nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Lucy... tak więc czekam na nią i kładziemy się do łóżka. - Jak tam Fly? - spytałem się obejmując Lucy... nie zaśnie, puki nie ja zasnę. Kładę też drugą rękę obejmując Lily i Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 - Słodka, najedzona i śmieje się - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 - Ciesze się... widzę, że ci się podoba ta funkcja - powiedziałem zamykając oczy, przysuwam głowę do jej uszka. - Jak chcesz na osobności pogadać... we śnie... to wiesz, co zrobić - powiedziałem i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 I teraz... Konfa z kimś, zlecenie od Luny, czy zabawa z dzieciakami? Takie masz opcje we śnie. Chyba, że wolisz po prostu spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Więc skoro Lucy ochoty nie ma, to nie zmuszam. Zlecenie od Luny mające na celu udupienie Chrys i Celesti, zniesmaczyłem się do tego. Tak czy siak, robię konfe z Lily i Delicate... czekam na nie we śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Po chwili już tam były. Lily wyglądała jak różowa kopia Deli. Ale i tak Deli zawsze będzie ukochaną córeczką tatusia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Ale ciii... nie chce na głos kogoś faworyzować... i po cichu. Więc rozpoczynamy zabawę, przez całą noc, dając mój czas zarówno Deli jak i Lily... ciekawe, kiedy Bolt będzie miał ten etap. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Z Deli obejrzeliście kilka filmów, które wchodzą dopiero do kin, a z Lily postrzelaliście do smoków jak w Skyrimie. Obudziliście się około dziesiątej rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Rozciągam się i od razu spoglądam na dzieciaki... ciekawe jak się bawiły, czy im się podobało, czy nie. Tak czy siak, czekam na ich opinię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Uśmiechnęły się i cię przytuliły. Dobra, no to teraz śniadanie i kolejny dzień modłów o niewywalenie nikogo w ostatnim tygodniu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Więc z pomocą córek robię śniadanie... w między czasie, pytam się czy wybrały swoje szkoły. Muszę wiedzieć ile zapłacę za ich naukę... więc słucham córek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Deli nie wie. Lily mówi, że chyba do jakiejś wojskowej. Ech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 - Czyli widzę, że chcesz iść do wojska, prawda? - spytałem się jej. Naprawdę bardzo ciekawe... Może Twi nie będzie za bardzo szczęśliwa z tego powodu. Czekam na jej odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Kiwnęła głową. W Equestrii po tej szkole jest chyba wybór, czy chce się być żołnierzem, czy strażnikiem. A Deli dalej nie wie, co wybrać i ma mordkę na < . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 - Możesz wybrać gdzie chcesz. Szkołę Wojskową w Equestrii, choć tam samice to rzadkość. Albo Szkołę wojskową Federacji, która znajduje się w każdej bazie... nawet tej nieopodal nas w Fort Zancudo... ale do której pójdziesz to już od ciebie zależy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Kiwnęła głową i poszła, pewnie przeglądać strony szkół. A Deli się ciebie zapytała, do jakiej szkoły ona ma pójść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 - To już od ciebie zależy. Są szkoły specjalne dla Telepatów jak ty... i ta szkoła jest w Lost Hills. Będzie tam mnóstwo dzieci takich jak ty... nie koniecznie z twoimi zamiłowaniami, ale znajdziesz więcej przyjaciół. Możesz też iść do szkoły szycia, bo widzę, że kochasz szyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 I Deli zmarkotniała, bo nie wie, gdzie lepiej iść, gdzie ona chce iść i gdzie będzie jej lepiej... No super. A ma na decyzję mało czasu, bo papiery przyjmują tylko na początku wakacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts