KougatKnave3 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Hasło PRL, ustaliłem je z Al-Bashirem, mym bratem jak postanowiłem szpiegować USA. Hasło brzmi "Wśród Irańskich Piasków, Wolność Nastanie". Oni wiedzą że jak powiem to hasło, to zakończyłem misje. A PRL jest strasznie tolerancyjne, z USA wyjątkiem. Jak powiem Hasło to przyjmą mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Teraz równie dobrze mogę ja powiedzieć to hasło i podać, że jesteś oszustem. Pomyśl. Każdy, kto podsłuchiwał może udawać ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Potem jest mały teścik, ale jego już nie zdradzę. Mam zrobić coś, co tylko ja umiem zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 - A co by się stało, gdyby ktoś podsłuchał jak sobie zdradzaliście to hasło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) - Do tego służy nam teścik który nazywamy "Ponowną Inicjacją" Wyznaczamy to szpiegom przed każdą misja, na kartce, którą piszemy w odosobnieniu w zamkniętej komnacie bez niczego i od razu dajemy to szpiegowi. Nie ma mowy o innym kto używa tego hasła. Pozatym jak powiem Al-Bashirowi, rzecz którą tylko ja i on wiemy, to na pewno mi uwierzy. Edytowano Lipiec 21, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Naprawdę? - zapytała złośliwie RD, nagle nieco innym głosem. Uniosła kopyto, które zapłonęło na zielono. W jego świetle zauważyłeś znajome, zielone kocie oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) - Chrysalis, myślisz że jestem aż taki głupi by uwierzyć w to? Nawet matce nie dałbym takiej informacji. Ono jest fałszywe, specjalnie dla takich kanalii jak ty. Edytowano Lipiec 21, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Jeśli jeszcze nie wiesz, to mam dosyć informacji. Nigdy nie wiesz, czy twój najlepszy przyjaciel nie jest twoim najgorszym wrogiem. - zaśmiała się. Nagle w ukrytych misach na ścianach zapłonął szmaragdowy ogień, który ujawnił dziesiątki Podmieńców ukrytych po kątach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Żal mi ciebie. Nie masz tyle ikry by przekonać mój lud, a dopiero co nim rządzić. Możesz nawet się zmienić w Obamę, ale USA nie będzie tobie wierne wiesz czemu? Bo ty nie umiesz rządzić Ludźmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Za to ty nie wiesz nic o mnie, pomimo, że masz historię Equestrii w małym palcu. Wiedziałbyś wtedy, kto otworzył portal do Equestrii - Chrysalis zmieniła się w pełni i machnęła rogiem. Po chwili coś zabłysło na fioletowo w kącie pomieszczenia. Wyglądało to jak wielkie, zdobione lustro otoczone delikatną lawendową aurą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Sprowadziłaś tu ludzi, i co z tym zrobisz? Ludzie słyną z tego, że są rasą Ekspansywną. Po podbiciu Equestri, znudzą im się te tereny i zdradzą was. Wiem bo sam byłem człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Każdy, kto przejdzie przez portal min jest. Poza tym, nie mam zamiaru poprzestać na Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Pokręciłem głową. - Naprawdę jesteś taka głupia, czy udajesz? Ludzie są trudni do kontrolowania. A skoro myślisz że uda ci się, to jesteś w błędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Jednak bardziej boją się o swoje życie, niż o życie innych. Gdybyś jeszcze nie zauważył, moje szeregi się znacznie zwiększyły. W tym momencie kilkoro Podmieńców pali zabezpieczenia pokoi księżniczek. Niedługo będzie po wszystkim, a ludzie skończą jako moi bezmózdzy niewolnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Rok, na rok. Wiesz mi, nad ludzmi nie da się zapanować na długo, nie ważne jakiej magi używasz. Ludzie są bardziej źli niż ty twoje podmieńczyki razem wzięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Dotąd nikt się mi nie opierał, pomimo, ze byłam uwięziona w świecie ludzi przez trzydzieści księżyców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Ciekawe jako kto. Słuchaj, nie obchodzi mnie, co zemną zrobisz, mam to wszystko w dupie, tak jak w ciebie. USA możesz kontrolować, ale PRL jest dla ciebie zbyt dobre. U nich lepiej się nie pokazuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Wszystkich mam okręconych dookoła kopyta - popatrzyła na kopyto, jakby oglądała paznokcie. - Ale dosyć już gadania. - nagle pod tobą otworzyła się dziura i spadłeś na kryształową podłogę na dole. Bolał cię brzuch. Wyżej zamknęła się klapa i ogarnęły cię egipskie ciemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Więc pozostaje mi czekać - powiedziałem, po czym siadam po turecku i zaczynam medytować. Podobno to pomaga w spędzaniu czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Halo? - rozległ się wystraszony głos w ciemności. - Kim jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 (edytowany) (Rarity?) - Przyjaciel. Kto mówi? Nie zrobię ci krzywdy. Edytowano Lipiec 22, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Fluttershy. Na pewno nie jesteś Podmieńcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Nie. TO ja, Allan. Twój przyjaciel. Mów do mnie, a do ciebie dojdę - powiedziałem i idę w kierunku głosu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Tutaj. Po kilku chwilach dotarłeś do węższego tunelu. Złote kryształy w ścianach dawały trochę światła. Na końcu tunelu stała Fluttershy, która gdy tylko cię zobaczyła, mocno cię przytuliła. - Skąd się tu wziąłeś? Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Chciałem się dostać do Cytadeli przez te jaskinie. Pomagała mi Rainbow i Rarity. Zanim weszliśmy Rarity rzekomo się wycofała z powodu jakiegoś zamówienia, w co nie uwierzyłem. A Rainbow okazała się Chrysalis. To ona sprowadziła tutaj ludzi, Fluttershy. To ona stoi za tą wojną. Ale przegra po nie pomyślała o kilku rzeczach... których nie mogę powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts