Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Znalazłeś... Rodzinkę ukrytą w drzewie. Wszyscy ścisnęli się w dziupli wielkiego drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Rozglądam się czy nikogo nie ma... jak nie ma, to mówię, że droga czysta... jak są tubylcy... to udaje, że nie ma tu ich... może myślą, że ich zaprowadzę do ocalałych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Nie ma. Powoli rodzinka wyszła oprócz płaczącego Dasha. Robi hałas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Staram się go uciszyć zanim wrócą tamci... nie damy im rady. Sprawdzam czy są z nimi pasażerowie... kurwa, nigdy więcej na wakacje nie jadę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Nie ma. - Mama popękana... - zaszlochał. Ale ucichł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Więc idę sprawdzić jak poważnie Twilight jest ranna. Mam nadzieje, że będę mógł ją uleczyć... błagam... sprawdzam czy pozostali zaczęli się wybudzać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Wygląda, jakby była tylko obita. Ale spadła z wysokości pierwszego piętra. Dash widzi inaczej, niż ty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Skanuje czy nie ma uszkodzonych kości czy innych. Muszę jej jakoś pomóc. Po sprawdzeniu jak z Twilight to spoglądam czy reszta się już obudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Reszta się wybudziła. Twi ma pęknięcia na żebrach, złamane przednie kopyto i możliwy wstrząs mózgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 - Lucy... pomożesz mi - powiedziałem prosząc ją o pomoc i staramy się choć częściowo wyleczyć Twi... chociaż by nie miała jednej z tych trzech rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Udało się. Nie ma pęknięć na żebrach. Reszta jakoś sprząta dziuplę, by zmienić ją w obóz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Sprawdzam jak tam samo poczucie wszystkich. Przy okazji idę do wdów i wyrażam wyrazy kondolencji z powodu śmierci ich bliskich... jeśli są tu obecni rodzina ofiar zabitych podczas ucieczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Nie widzisz żadnych innych pasażerów w pobliżu. Atmosfera jest napięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Aha... więc coś mi się zdawało... - Pozostała jeszcze sprawa Deli... nie ma jej. Muszę iść jej szukać - powiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 No to czas jej poszukać. Już wychodziłeś, gdy usłyszałeś kaszel od strony Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Twi... podbiegam do niej i ją lekko przytulam - Kochanie, wszystko już dobrze... jesteśmy bezpieczni... - powiedziałem wpatrując się w nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Tak przytuliłeś, że odruchowo jęknęła. - Gdzie my... - rozejrzała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Opowiadam jej Delikatnie CAŁĄ historie. Od czasu rozbicia się samolotu i ten czas kiedy była nieprzytomna. Na koniec dodaje... - ... Ostatni raz leciałem samolotem. Drugi raz, mnie nie wciśniecie tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Kiwnęła głową. Jakoś leży. Trzeba jej będzie kopyto nastawić, coś do picia i do jedzenia dla wszystkich przytargolić, Deli znaleźć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Więc wykonuje te czynności... Deli na koniec, bo muszę wpierw obecnym się zatroszczyć o ową rodzinę. Wpierw kopyto Twi... informuje ją o tym, a potem znajduje coś na prymitywny gips. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Gliną coś zrobiliście. Utwardzone. Potem zdobyliście jedzonko. Powoli robi się wieczór. A miałeś Deli szukać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Będę musiał rano... wieczorem będę narażony na atak wroga... więc kładę się koło rodziny i staram się zasnąć, modląc się by nas nie znaleźli i żeby Deli była cała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Obudziliście się rano. Twi ma paskudnie opuchnięte kopyto pod tą gliną. A rodzinka sama już jedzenie robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Więc jem i przy Twi, daje Lily Pistolet - Ja idę szukać Deli... jeśli coś was zaatakuje... pamiętasz czego cię uczyłem - powiedziałem i całuje ją w czoło, następnie biorę toporek i idę na poszukiwania Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Idziesz sobie przez las. Nic nie ma... Nikogo... Cisza... Gdzie iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts