Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Dash jest tutaj, Rarity na górze jest prawdziwa - powiedziała pegazica, puszczając cię i ruszyła tunelem w stronę przeciwną do tej, z której przyszedłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Idę za nią. - Jak się tutaj znalazłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Sama nie wiem. Pewnego dnia Dash poprosiła mnie, abym się tu przeszła, ponieważ tu podobno jest nowy gatunek zwierzątek, ale potem uderzyła w jakiś przycisk i spadłam na dół. Potem znalazłam prawdziwą Rainbow tutaj. Waszym oczom ukazała się ogromna jaskinia z czymś na kształt wodospadu pośrodku, rozświetlona delikatnym blaskiem kryształów. Pośrodku, z sufitu spływała strumieniem woda. Pod ścianą rosły dziwne pnącza z pomarańczowymi owocami. W kącie leżała apteczka, a obok małego jeziorka, do którego spływała woda z sufitu spała RD. Jedno jej skrzydło było zabandażowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Pewnego dnia? Ile tu jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Chyba tak ze dwa dni... Nie wiem, tu nie widać słońca, ani księżyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Jak się obudzi Rainbow, to pomyślimy jak stąd zwiać. Do tego czasu jesteśmy tutaj uwięzieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Tyle, że my myślałyśmy, ale nic nie znalazłyśmy. Dash długo nie spała, położyła się dopiero niedawno. Wciąż uderzała w tamtą klapę, że złamała skrzydło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Czyli możemy polegać tylko na tym że ktoś nas znajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Ten ktoś prędzej spadnie tu i zostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Musi być stąd jakieś wyjście. Ja się znam tylko na lewitacji, innych czarów nie miałem się czasu nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - My jesteśmy pegazami, więc też z magią u nas nic nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Mam pomysł. Kiedyś udało mi się otworzyć drzwi na "Chamskiego Araba". Jak się Rainbow obudzi to niestety będziecie mnie musieli wystrzelić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Może zróbmy jak ona i pójdźmy spać. Jeśli jesteś głodny, to tamte owoce są jadalne. Po tych słowach położyła się na podłodze obok Dashie i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Głodny nie jestem, więc robię to samo. Koło nich się kładę i idę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 Nie znałeś pory dnia, kiedy się obudziłeś. RD dalej spała, a FS jada owoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Rozciągam się i wstaję. Następnie podchodzę do pnączy i zrywam owoc. - Dzień dobry, czy dobry wieczór. Jak się spało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Jak zawsze - powiedziała cicho FS. Owoc nie był słodki, bardziej gorzki, ale dało się go jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Aha - Uwielbiam gorzkie potrawy, więc mi smakuje. - Pyszny ten owoc. Ciekawe jak się nazywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Nie ma nazwy - powiedziała bez entuzjazmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Będzie trzeba później wymyślić. A tak po za tym, co sądzisz o Ghoście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - A czemu pytasz? - zapytała, z lekkim rumieńcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Bo chyba się w tobie zakochał - wziąłem gryza owocu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Raczej nie - powiedziała, podchodząc do jeziorka i pijąc z niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Kiedy cię porwali w Kryształowym Królestwie, to on dosłownie pękał w gniewie. Jedyny raz kiedy go takiego widziałem to wtedy kiedy Capo zwinął mu z przed nosa budyń, po drugie pod czas akcji ratunkowej, nie słuchał moich poleceń. I po trzecie, ty chyba odwzajemniasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Shy najwyraźniej zignorowała twoje słowa, a jedynym dowodem na to, ze cię słyszała był rumieniec na jej policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts