Nightmare Napisano Wrzesień 11, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Zrobił kolację. Zupa krem do tego sałatka i takie małe z ciasta z warzywami... Sajgonki. Do tego palce lizać rogalik. - Na szybko - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Więc razem z Lucy próbujemy tych dań. Zobaczymy jak smakują te dania na szybko. Jak będą dobre... to go przyjmuje... mam nadzieje, że będą dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Bardzo dobre. Pycha wręcz. Czyli przyjęty. Na dzisiaj koniec. Do domu i spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Wyśmienite. Gratulacje.. jest pan na pokładzie - powiedziałem i informuje, że jutro dalej będę zatrudniał. Są jeszcze miejsca na Dwie kelnerki i mistrza sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 No to do domu. Jeszcze przez miesiąc wakacje... Ze szpitala żadnych wieści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - TO były ostatni wakacyjny wyjazd w moim życiu - mówię do siebie raczej. Następnie wracam do domu, i kładę się z Luną, Deli i opcjonalnie jak tam będzie, z Lilly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Już Lily nie ma. W domu czekał na ciebie list ze szpitala i Deli. - Co to znaczy wstrząsonienie mózgu? - zapytała. Acha, czyli czytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 List? Biorę go delikatnie i delikatnie dla otoczenia go czytam. Jeśli będzie tam coś... nieodpowiedniego. "Delikatnie" reaguje na otoczenie. Jeśli pozytywnie to się cieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Pisze, że Twilight ma wstrząśnienie mózgu, ale nie należy się obawiać, bo lekarze się nią zajmują. Acha, czyli to jednak nie przez nogę... A Deli gapi się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Spokojnie... nic poważnego. Nic nie grozi twojej mamie. Wstrząśnienie mózgu... - powiedziałem i tłumacze jej co to jest... mam nadzieje, że nie zacznie sie mini lekcja... SPAĆ!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Czyli mamie coś jest w głowie? - zrozumiała tyle Deli. Już zobaczyłeś łzy w jej oczkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Nie... wyliże się. Chodź spać - powiedziałem i idziemy spać. Tulę Deli i Lunę. Jeśli Luna ma ochotę na randkę, to chętnie wejdę do jej snu... przyda się po ostatnim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 I stoicie u was w domu we śnie. Reszta domu śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Obejmuję Lunę - Cieszę się, że udało nam się z tej wyspy uciec żywi. Więc, jakie mamy opcje do uczczenia tego zwycięstwa? - Spytałem się jej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Zdaję się na twój gust - powiedziała z uśmiechem i cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Zanim skończyła mówić... my już lewitowaliśmy we śnie, hmmm... zobaczmy co się śni Rarity. Zawsze mnie ciekawiło co mojej Równie gustownej, co lubiącą bycie zdominowaną żonie się śni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Aktualnie jest w wielkich kryształowych zamkach i projektuje ubrania jako motylowata księżniczka. Luna cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Obejmuje ją. - To jaką scenę tu odgrywam? - spytałem się, z zachęcającą miną... to aż się prosi o kawał... bez obrazy... ale jak moje kochanie ma inny cel, to chętnie skorzystam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Mówiłam. Ty decydujesz - powiedziała i dała ci buziaka w nos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Ja w odpowiedzi, całuje ją w nosek. Więc wychodzę z pomieszczenia z Luną... i zmieniam się w Blueblooda. - I jak wyglądam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Lizusowato jak Blueblood - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - A dziękuje... Księżniczko Twilight - powiedziałem z uśmiechem... Jeśli się domyśliła, to powinna teraz stać przede mną jako Twi. Następnie zdradzam jej plan. Rarity, nie lubi... Kuczego odpowiednika Biebera, a co się stanie, jak zobaczy, że Twi się z nim związała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Luna uznała, że to będzie beka. To do dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Więc przechodzę nieopodal Rarity, udają... znaczy zachowując się jak normalna para... znaczy ja zachowuje się jak Blueblood... po prostu. Wkurzamy Rarcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Gapi się, jak ty z Twi/Luną sobie łazicie jak Allan z Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts