KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Ja daje pozory, że jestem Bluebloodem, wywyższam się, próbuje być babą w związku (czyli by mi otwierano drzwi, i chroniono przed brudem). A luna niech zachowuje się jak Twi. Jaka reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Rarcia zaczęła coś podszeptywać Twi. A ty jesteś kompletnym debilem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 BO jestem Debilem. TO mnie dotknęło... ZAMILCZ NIEWDZIĘCZNA KOBIETO... jak by to ten księżunio pedicure powiedział. - Idziemy dalej - rzuciłem. Luna jaka reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Przymila się do ciebie, jakby usługiwanie tobie było jej celem życiowym. Rarcia jest w szoku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Więc odchodzimy, i jak znikniemy za rogu to przybieram swoją postać... i się śmieje. - Mina... epicka. Nieźle grałaś przymilanie się do Blueblooda... ja bym nie wytrzymał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Luna wyrzygała się. To jest sen, więc może na zawołanie. - Nigdy więcej - powiedziała skrzywiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Wiem... współczuje ci, ze należy do twojej rodziny - powiedziałem obejmując ją. Następnie całuje ją w nosek. - Teraz ty wybieraj kto jest celem. Dzisiaj obręb naszej rodziny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Uśmiechnęła się szatańsko. - Może by tak... Cadence? - zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Pocieram dłońmi... - Sądząc po twoim słodkim szatańskim uśmiechu... masz plan. Zamieniam się w słuch - powiedziałem z wrednym uśmiechem. Jak by się dowiedzieli co tu robimy.. no cóż. Luna by była już jedyną żoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Jesteś we śnie, więc czujesz sny bliskich. Poczułeś, że Twi się obudziła. A Luna chce zmienić kryształowe serce w czekoladę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Twilight się obudziła - powiedziałem wchodząc z Luną do snu Candace. Następnie obserwuję widowisko jakie wymyśliła Luna z ich kryształowym sercem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Serce zmieniło się w czekoladę, którą pożarła Celestia. A Cadence zbaraniała. Luna kiwnęła głową. To chyba raczej niezbyt normalne, by ktoś chory, na lekach się budził około drugiej w nocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Śmieje się... - Dobra... trzeba by obczaić co z Twi... - powiedziałem przechodząc do podglądu na nią... chodzi o kamery. Skończyliśmy ten numer, bo przerwanie było by niegrzeczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Twi wstaje z łóżka szpitalnego. Opierając się o ścianę podchodzi do wiadra w kącie. Wymiotuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Nie ciekawie... możemy ją odwiedzić? Zawsze mnie ciekawiło, jak wygląda ta twoja teleportacja z Cieniem - spytałem się Luny. Matko, mam nadzieje, że wszystko będzie z nią dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Twi powoli wróciła do łóżka. Obudziliście się, a Luna stanęła w mroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Wchodzę z nią i dla pewności, obejmuje ją... i tak bym ją objął. Następnie podchodzę do Twi z Luną. - Hey - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Skąd... - zapytała Twi słabo. Choruje. Luna stanęła przy drzwiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Luna i jej przechodzenie przez cienie. Naprawdę szybka możliwośc przemieszczania się... ciekawe czy ja też będę się mógł tego nauczyć. Wracając. Przyszedłem cię odwiedzić z Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Lekarze zabronili... - powiedziała.Jest zmęczona. Nie może się wyspać przez ból głowy i wymioty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Pomagam się jej położyć, i robię coś by ból głowy nie dawał aż tak z siebie poznać, a jak nie, to by chociaz nie wymiotowała. - Cii, spokojnie. Nie wiedzą, że tu jestem. Już niedługo wyjdziesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Kiwnęła głową i lekko się uśmiechnęła. - Allan... Lepiej by było... Gdybyś już poszedł... - powiedziała ledwie słyszalnie. Jeśli pielęgniarka was nakryje to zrobi raban. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Więc ją całuje. - Dobrze, dam ci spać. Odwiedzę, cię przy najbliższej okazji - powiedziałem i wracam z Luną do Trolowania rodziny. Teraz wchodzimy na głęboką wodę... dawać moją matkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Sorry, ona nie śpi. W nocy ma tryb ćmy, w ciągu dnia tryb motyla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Meh... tak czy siak, to bieremy... też głęboką wodę. Wchodzimy do snu... Lily. Jak się ona konkretnie dowie, że wchodzimy do jej snu z zamiarem żartów. TO będzie miała Focha nad moim grobem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts