Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 We śnie... Oj... Jest Godzillą... Strolluj godzillę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Więc... co by tu zrobić. Dodaje jej EQ Clowna, i zmniejszam do rozmiarów źrebaka. Następnie patrzę na ich reakcje... wszystkich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Wszyscy mają minę xD i się brechają, a Lily nagle się zmienia w hydrę i pożera wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Cofam się... - Może zmieńmy personę. Twoja kolej - powiedziałem oddalając się na wszelki wypadek od Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 I po chwili już Celestia ma portalgun w łapce, ostatni test i będzie ciasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Znam to... ciekawe czy się skapnie, że to pułapka - powiedziałem do Luny brechatając się. Patrzę jak jej idzie. Wykona testy, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Wykonała. I klops.Nie ma ciasta. Popłakała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Śmieje się... lol. Obejmuje Lune. - Dobra, do wschodu słońca zostały jeszcze dwie i pół godziny. Masz ochotę może na... kolacje? - spytałem się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Z chęcią - uśmiechnęła się i cię pocałowała. Sweet. No to kolacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Więc... TO THE STAR. Już tam wszystko gotowe. Następnie podchodzę do jej miejsca i odsuwam by mogła sobie usiąść, potem ją przysuwam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Uśmiechnęła się. Jednak chyba lepsze w realu... Moim zdaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Siadam na swoim miejscu. - Pytanie, co będziesz robić za tydzień? - spytałem się jej. Z Luną to mam (nie licząc Twi) najwięcej opcji dialogowych, jak by to Lily powiedziała... mam ostatnio questa od Faruka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Pewnie to co zawsze. Tworzyć sny, a w nocy je rozsyłać - powiedziała z uśmiechem. Czas jeść... Te pyszności nie mogą się zmarnować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Bo szukam towarzyszki. Inni są zajęci, Twi będzie musiała odpoczywać, Rarity ma sporo szycia, Lucy... nie chce mi powiedzieć, a Milly jedzie na obóz strzelecki. A dzieciaki nie mogę wziąść... - powiedziałem nabierając spaghetti. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Towarzyszki do czego? - zapytała. Zaczęliście jeść. Mniam! Pyszności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Ród Ognistych Smoków... czyli humanoidalne smoki, chcą zawrzeć pokój z Federacją. Robią z tej okazji Bal, na który mam przyjść osobiście i podpisać Traktat Pokojowy, jak będzie korzystny dla nas. Skoro to, Bal, wypadało by bym przyszedł tam z jakąś piękną towarzyszką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Uśmiechnęła się i kiwnęła głową. - Z chęcią bym na niego poszła - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Uśmiecham się... - Więc mamy... randkę - powiedziałem z uśmiechem i jemy sobie... mniam. Potem siadamy i oglądamy gwiazdy. Według jednego z Ludzkich astronomów, z Terry można zobaczyć układ słoneczny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Ano można. Ładnie wygląda. Za kilka minut pobudka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Zaraz pobudka - powiedziałem i daje jej najdłuższy pocałunek jaki jest możliwy. Potem razem się wybudzamy, i wpatruje się na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Ona też się uśmiecha. Za to Deli płacze obok na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Spoglądam na nią - Co się stało kochanie? - spytałem się? Czy ja o wyjeździe powiedziałem na głos? Serio, raczej nie mogę jej zabrać niestety... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Mamę boli! Mama chora! - płakała. - Mama w szpitalu! Mama nie z nami! Widać, że chyba się dowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Wiem skarbie - obejmuje ją... - zobaczysz, że do Paru dni, mamusia wróci... - wycieram jej łezki palcem. Następnie całuje ją w czółko, bo jak bym pocałował w nosek... to by się tu już agenci od praw dziecka zlecieli, i ludzie krzyczący "Pedofil" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Przytuliła cię. Chlipie trochę jeszcze. - Mama... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts