KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Cii... będzie dobrze... - powiedziałem uciszając ją lekko. Następnie idziemy z Luną robić śniadanie. Mam nadzieje, że nie stanie się nic Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Mała aż z tego wszystkiego wypiła dwa mleka czekoladowe i zagryzła kanapką z nutellą. Usiadła przed telewizorem i ogląda bajki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Ja siadam przy niej, i czekam na wieści ze szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Nie ma. Cisza. To sobie poczekacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Więc idę do restauracji i patrzę co robi każdy z pracowników. KAŻDY. Mam nadzieje, że wszystko w tutaj idzie dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Wszystko oki doki. Klientela zadowolona. Czyli kelnerzy i kucharze mają dodatkowo napiwki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Spoko. więc idę do Canterlot i tam zatrudnić trzeba mistrza sali i dwie kelnerki. Więc siadam i patrzę kto wejdzie pierwszy... ciekawe kto się dzisiaj przytoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Weszła szara klacz o ciemnoszarej grzywie. Imię zajebiste. Macabra. Ma doskonałą pamięć, wiecznie ponura i poważna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Eeee... - Miło mi cię poznać. Na jakim stanowisku byś chciała pracować - powiedziałem biorąc i czytając CV. Proszę, mistrz sali... Proszę, mistrz sali... Proszę, mistrz sali... Proszę, mistrz sali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Myślałam o kelnerce, ale nie jestem pewna - powiedziała. Acha, fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Szczerze ci powiem, że masz zagadki na Mistrzynie Sali. Dobra pamięć jest na tej posadzie wręcz wymagana. Masz wszystko czego potrzebujesz na to stanowisko, co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Z chęcią - powiedziała. Phew... I tak btw, nie ma chyba już zainteresowanych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Wut? Sprawdzam czy na pewno nie ma już nikogo... cholender jasna, musi ktoś być. Z jedną kelnerką nie otworzę Restauracji... muszą być jakieś kandydatki/kandydaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Wakacje są, powyjeżdżali pewno. Pod koniec wakacji się znajdą.Wakacje są, powyjeżdżali pewno. Pod koniec wakacji się znajdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Więc wracam do domu... na wypadek jutro przyjdę. Sprawdzam co robi Milly. Mam ochotę spędzić z nią trochę czasu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Milly i Lily mają pojedynek w CoDzie. Zażarta walka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Nie wiem komu kibicować. Jak będę kibicować Milly, to Lily mnie pobije albo foch. A jak Lily, to Milly da mi kla... KIBICUJE LILY! A tak na serio, patrzę na pojedynek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Remis. Lily uzyskuje przewagę. Remis. Milly uzyskuje przewagę. Nie wiadomo, kto wygra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Zestarzeje się... idę więc sprawdzić co Rarity robi. Nic tylko przy strojach siedzi, muszę ją gdzieś wyciągnąć by mogła się odsapnąć. Sprawdzam jak jej idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Sukienka dla Deli na początek szkoły. Wow. Piękna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Piękna sukienka... - powiedziałem wchodząc do środka. Mam nadzieje, że da się wyciągnąć gdzieś. Sprawdzam w jakim Rarity jest stanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Normalnym. Uczesana, uśmiechnięta. Jest w swoim żywiole. Skinęła lekko głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Chciałem się spytać, czy byś nie wyskoczyła gdzieś ze mną... wiesz na randkę. Odpoczęłabyś sobie od roboty na godzinkę lub dwie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Z chęcią - przyznała. No to organizuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Wiesz... niedawno otworzyli nowy klub nieopodal plaży. Może byśmy się tam wieczorkiem udali? - spytałem się. Ciekawe czy spodoba się jej ten pomysł... ciekawe jak tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts