KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Jak się uda, to w nocy we śnie cię odwiedzę... jak ci się uda zasnąć. Wszyscy wyczekują twojego powrotu do domu - powiedziałem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Uśmiechnęła się. Delikatnie puściła Deli i wzięła miskę na drugą stronę, by mała nie widziała. Acha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Wiesz kiedy cię wypuszczą... tak na oko, czy jeszcze nie wiadomo? - spytałem się Twi... szkoda mi jej... naprawdę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Jeszcze nie wiadomo... - powiedziała, gdy skończyła. Deli się martwi, co jest mamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Westchnąłem... czekaj. "Lucy, słyszy... co ja gadam, słyszysz mnie. Słuchaj. Umiesz zamienić kogoś ciałami na bodajże 5 dni?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Odpowiedziała, że być może na trzy. Jak się postara. Na pięć są małe szanse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Na tyle, by Twi mogła odpocząć od tego wszystkiego. Więc jak to mogę zrobić? Zaczarujesz moje usta i przez pocałunek, czy co innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Przez dotyk. Ale może najpierw ją zapytasz? Pewnie niekomfortowo będzie się czuła w ciele faceta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Deli... możesz przejść po wodę dla mamy? - spytałem się. Jak już wyjdzie, to informuje Twi o moim planie zamiany ciał... odpocznie sobie, nie będzie się męczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Deli poszła. - Nie - powiedziała od razu Twi. - Nie chcę, byś cierpiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - No to mamy impas, bo ja nie chcę byś ty cierpiała. Widzę, jak się męczysz z tą chorobą, więc chce ci pomóc. Kocham cię... i zrobię to dla ciebie. Nie chce byś cierpiała... zrobię to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Nie zgadzam się - powiedziała. - Przecierpię to... jakoś - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Twilight Sparkle... ja nalegam. Deli się martwi o ciebie... a mój duch, jak to kiedyś Lucy powiedziała... ma coś, co napewno ci pomoże szybciej wydobrzeć... teraz, to nie wiadomo jaki jest twój stan, który może się nagle zmienić na grosze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Twi upierała się przy swoim. Nie chce zamiany. Lucy czeka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Słuchaj... nie wiadomo jaki może być stan... jeśli zostaniesz, to równie może ci się pogorszyć i możesz... nie tego nie powiem. Daj mi chociaż spróbować. Wiadomo, że będziesz dłużej, a Lucy mnie posadzi tylko na 3 dni... w tym czasie odpoczniesz, i uspokoisz umysł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Twi milczała. Chyba nie ma argumentów. Po prostu patrzyła na ciebie błagalnym spojrzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Obejmuje ją... - To nic strasznego... ja to robię dla ciebie... nigdy nie myślę o sobie, zawsze myślę o was... muszę ci pomóc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Ale... - zaczęła. Westchnęła. Wciąż się z tobą nie zgadza. Raczej nie bardzo chce. Martwi się o ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Nie... Patrzę na nią stanowczo lecz, po chwili spuszczam głowę... - Z reszta... nie ważne... - powiedziałem i idę do do drzwi. To był głupi pomysł... nie miał prawa bytu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 I weszła Deli ze szklanką wody na głowie. Zezuje w górę, by jej szklanka nie spadła z głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Biorę szklankę i podaje ją Twi, następnie idę do toalety ze spuszczoną głową, by się odświeżyć. Heh... ona zupełnie nie chce pomocy... wiem, że się o mnie martwi... ale... a nie ważne... to był mój najgłupszy pomysł w dziejach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Wróciłeś. Deli usiadła przed drzwiami. - Tata? Kiedy mama zdrowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Gdyby przyjeła moja pomoc to byłaby zaledwie sprawa tygodnia, lub dwóch. Ale skoro niechce... - Nie mam pojęcia, Deli. Nie mam bladego pojecia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 I już się łezki tworzą w jej ślepkach. Zaraz się rozpłacze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Nie mogłem jej znów okłamać. Gdybym powiedział, że nie długo, a tu jej stan się pogorszy... znienawidziłaby mnie... dobrze, już nie będę na dziś męczył Twi. Wchodzę do środka... - Twi... to my już pójdziemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts