Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Widać, że chyba myśli, że jesteś zły. Patrzyła za wami i machała kopytkiem dopóki nie zamknęliście drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 "Nie jestem zły... raczej smutny, że nie dajesz sobie pomóc" Odesłałem jej i idę z Deli do domu. Skoro nas już nie zatrzyma, to nie mam już co iść powoli z nadzieją, że jednak zmieni zdanie. Wracamy do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Twi po prostu wie, jak to wygląda i nie chce, byś czuł to samo. Deli i ty wróciliście do domu. Powoli trzeba jeść kolację i iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Tylko, że ja chciałem pomóc jej. Znam taki ból, więc bym go wytrzymał... leczenie jej by też szybciej przebiegło. Ale skoro nie chce... to rodzina zobaczy ją za minimum 2 miesiące... ewentualnie jeden miesiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Zależy od jej organizmu. Reszta już je spaghetti by Bolt. Ponuro przy stole... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Zjadam i szykuje się do spania. Dzisiaj Milly. Westchnąłem... coś czuje, że nie prędko to zapomnę... po przygotowaniu się do snu... kładę się i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 To co dzisiaj robisz we śnie? Wiesz, zawsze masz dużo możliwości... A dzisiaj cały dom ponury. Deli położyła się obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Więc podłączam całą rodzinkę... jeśli się da to i Twilight... i razem staramy się spędzić czas... choć ja za wesoły to nie będę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Nikt nie jest wesoły. Na konfie cisza. Twi mimo to usiadła obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Nie no... tak nie może być - powiedziałem cicho... znajduje nam jakieś zajęcie które zniszczy ponurość tego spotkania... chociaż ja jestem ponury, to nie oznacza, że inni muszą być... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Twi zaproponowała dołączenie Pinkie do konfy. No to już możecie zacząć się uśmiechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Nie ja... więc dołączam ją do konfy i spoglądam na reakcje innych. Choć ja się nie ugnę... smutny pozostanę. Taki już jestem... nie za bardzo mi wesoło po tym, jak ktoś odrzuca moją pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 I zaraz się zrobiła impra... Wszyscy chociaż starali się być uśmiechnięci. - Przepraszam... - powiedziała cicho Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Nie masz za co - powiedziałem do niej, jeśli te słowa były do mnie kierowane. Wciąż przyglądam się rodzince jak się im poprawia stopniowo humor... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Jakoś powoli się uśmiechali. Twi cię przytuliła. - Naprawdę nie chcę, byś czuł ból. Nawet najmniejszy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Wiem... od dzieciństwa przygotowywano mnie do tego, że ból jest nierozłączną częścią nas... umiemy go przezwyciężyć... umiemy się poświęcić za naszych bliskich... chciałem pomóc... a zawsze tak mam, jak ktoś odrzuci moją pomoc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Przepraszam... - powiedziała cicho i dała ci buziaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Mówiłem... nie masz za co. Nie wiem co mi przyszło z tym głupim pomysłem... lepiej byłoby gdybym w ogóle na niego nie wpadał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Nie jest głupi.. Tylko... - westchnęła. - Naprawdę nie lubię, gdy ktoś cierpi za mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Nic mi nie będzie... wytrzymywałem gorsze rzeczy. Przeżyłem sporo bólu w dzieciństwie. Epizod z Trzema Arabami, nienawiść od ojca, miałem sporo bólu, że jeszcze jeden, nie zrobi na mnie wrażenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Westchnęła. Chyba się poddała. - Tylko... Co na to reszta rodziny? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Zapewne by się zgodziliby... tutaj chodzi o twoje dobro... a Luna na własne oczy raz widziała, jakie tortury w życiu znosiłem. Problem będzie z Deli... o ile reszta dzieciaków, mogła by nie wygadać, to z Deli będzie ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Kiwnęła głową. Jest chyba niepewna, ale już nie będzie się upierać przy swoim. No to... Do końca snu się bawcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 No to trochę już uśmiechnięty. Wstaję i podaje Twi rękę. Następnie pomagam jej wstać i resztę dnia się bawimy... w międzyczasie informujemy każdą żonę o tym co planuje zrobić dla Twi. ILE HEJTU DOSTANĘ!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Od Luny i Rarci. Luna, że nienaturalne, a Rarcia, że smutno będzie bez ciebie przez te 3 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts