KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Ja to samo mam do Twilight, w której się zakochałem - powiedziałem bez względu na to czy mnie ktoś słyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 FS tego nie usłyszała, wyszła z jaskini. Teoretycznie rzecz biorąc, zostałeś sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Znowu kurwa - Siadam na zadzie i czekam. Może do głowy wpadnie mi pomysł jak stąd uciec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Tik, tak, tik, tak. Czas leciał, a ty wciąż zastanawiałeś się, jak masz się przebić przez grubą warstwę kryształu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Sprawdzam jak wygląda ta klapa, z czego jest zrobiona. Jak z drewna to można ją przeciąć jak podwyższę temperaturę rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Niestety, wszystko oprócz wody i jedzenia było z kryształu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Gdyby tylko telepatia istniała. Mógłbym wysłać wiadomość do Twi albo Rarity. Jedyne co mogę zrobić to czekać aż stanie się jakiś zasrany cud. Co ja się oszukuje. Nie wiem jak stąd uciec. No to już po mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Shy nie wracała, Dash się nie budziła. Nic się nie działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Idę szukać Fluttershy. Ghost mnie zabije jak się dowie że jej nie obroniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Prędzej się zgubisz w tych tunelach, niż ją znajdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Co ja kurwa będę robił przez ten czas. Idę poszukać jakiegoś wyjścia w tej jaskini, może coś przeoczyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ściany jaskiń były gładkimi kryształami, można by je pukać bez końca, i tak nic by się nie znalazło. Nagle usłyszałeś kroki nad sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - HEJ, POMOCY!!! NIECH KTOŚ MNIE USŁYSZY, BŁAGAM POMÓŻ MI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Twój głos odbił się od ścian. Z góry nie było słychać odpowiedzi. Jednak po chwili otworzyła się klapa w suficie i wpadła przez nią znajoma postać Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Patrze się na niego. - Miałeś pomóc, a nie zejść. Niech zgadnę... Chrysalis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 - A kto inny? - zapytał, wstając z podłogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Czyli, ty, ja Rainbow dash i Fluttershy jesteśmy tutaj więźniami. Zajebiście. Masz radio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Ta... Jasne... Po co byłoby mi radio na spacer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - No też fakt. Poza tym musimy porozmawiać o Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Co jest? - nagle się zainteresował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Wiesz że Fluttershy się w tobie zauroczyła, a może nawet zakochała? Mówię poważnie, ile kroć powiedziałem twe imie, to ona się rumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Nie wiem, o czym mówisz - powiedział, odwracając wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Poza tym, ty też ją kochasz. Wiem bo takiego gniewu u ciebie widziałem kiedy Capo zabrał ci budyń, a ty go posłałeś do szpitala na trzy miesiące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 - To było dawno, dziwię się, że pamiętasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Chłopie. Takiej rzeźni się nie zapomina. Ale powiedz mi, kochasz Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts