Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Tylko, co im powiesz? Raczej nie "Zamieniłem się z mamusią na ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Wciskam im jakąś historyjkę... obojętnie jaką, na przykład, że Dash mógł zmienić nazwy, albo coś innego, COKOLWIEK! Jaka ich będzie postawa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Lily podejrzliwa, Deli zaakceptowała, a Dash dalej cię przezywa pomarańczą. Deli podlazła do ciebie i cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Obejmuje ją... Wiem, że Lily się domyśli w ciągu paru sekund... dowiem się, że domyśliła się, jak będzie prosiła by Deli poszła z Dashem po wodę dla mnie... jak pójdą... to zacznie się rzeźnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Deli cię tuliła. W tym czasie Lily poprosiła ją, by z Boltem przynieśli ci coś do jedzenia i picia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Jak wyjdą spoglądam na Lily - Jak mocno mnie pobijesz, jak wrócę do siebie? - spytałem się jej, niewzruszony... na zewnątrz. Wewnątrz... POMOCY! RATUNKU ONA MNIE ZABIJE! WEŹCIE TĄ UZALEŻNIONĄ OD WAR SOURCE'A KLACZ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Jak wrócisz do siebie, to pogadamy - warknęła. No to jesteś w dupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 No to jestem w dupie... chyba że... - Niby za co? Że nie chce, żeby twoja matka cierpiała? Że chce jej pomóc, bo moja dusza podobno ma coś co przyśpieszy leczenie? Za to, że bez mojej ingerencji jej stan mógł się nagle pogorszyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Lily zaczęła coś mruczeć pod nosem. Tymczasem wróciły dzieciaki z kanapką z żonkilem i szklanką wody. Jesteś głodny jak nie wiem, co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Więc z uśmiechem jem i piję... matko, jak mi to teraz potrzebne. Ale całe szczęście, Twi może odpocząć. "Lucy, co tam robi teraz Twi?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Twi je sobie. Dzieciaki pożegnały się i poszły. Jesteś sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 "Bóle głowy jakoś znoszę, lecz to ciągłe rzyganie... jem ledwo 3 kanapki dziennie, a rzygam z 41 razy dziennie. Przekaż jej, że wszystko idzie dobrze... i że Lily się domyśliła." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Przekazane. Spać ci się chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Więc tak jak ostatnio... idę spać czujnym snem tak, żebym się obudził jak ktoś przyjdzie... ciekawe co się dzieje w domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Obudziłeś się w południe. Czas coś zjeść. Na stoliku znowu kanapka i woda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Jem i znając życie będę chciał rzygać. Więc ciekawe kto mnie dzisiaj odwiedzi... jeśli w ogóle odwiedzają Twi. Prócz dzieciaków, oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Po zjedzeniu kilku kęsów musiałeś skorzystać z miski. Reszta na szczęście zostanie strawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Rzygu, rzygu, RZYG! Aj aj aj... mam nadzieje, że to pomoże jakoś Twi. Czy już widać jakieś postępy? Czy raczej nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Średnawo. Lepiej się prześpij, czy porób coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Pamiętam, że Twi miała tu jakąś książkę... biorę ją i zaczynam czytać. Mam nadzieje, że to jakaś ciekawa jest książka... albo romansidło przynajmniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Nie. Książka o zaklęciach. Raczej niezbyt dla ciebie. Nic innego nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Czekaj... twi miała telefon. Jeśli jest to sprawdzam se neta na telefonie... ciekawe kiedy Twi(w moim ciele) przyjdzie... szczerze, spodziewałem się jej pierwszego dnia. Jeśli nie ma... to idę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Nie ma. Może ogarnia chodzenie. Obudziłeś się po dwóch godzinach. Leki trzeba przyjąć i głowa boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Więc biorę i czekam na jakąs akcje. Przy najbliższej nocy wchodzę do snu Twilight i z nią spędze trochę czasu, jak nie przyjdzie. Mam nadzieje, że się uda ta terapia... dobrze, że Capo nie wie, bo by mnie zaczął nazywać Transwestytą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Właściwie to cały wolny czas spałeś, jadłeś, piłeś lub rzygałeś. W nocy spotkałeś się z Twi we śnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts