KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Podchodzę do niej z uśmiechem - Hey - powiedziałem... następnie podszedłem i ją przytuliłem. - Jak się czujesz? Odpoczęłaś co nieco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Kiwnęła głową. - A co z tobą? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Ból głowy jest znośny... lecz rzyganie mnie dobija. Wśród pozytywów jest to, że ból głowy zaczął powoli ustępować... rzyganie, TROCHĘ też... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Kiwnęła głową. - Nie musiałeś tego robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - Owszem musiałem to robić... obiecałem ci, że będę cięchronił, i słowa zamierzam dotrzymać - powiedziałem całując ją lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Uśmiechnęła się i cię przytuliła. Jak słodko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Siadamy sobie gdzieś. - Jak tam w moim ciele? - spytałem się jej... kurwa, pewnie jej dziwnie wewnątrz mojego ciała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - Dziwnie... Nie ogarniam jeszcze zbyt dobrze chodzenia... - powiedziała. Co porobicie na tej konfie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - Jak ja nauczyłem się magii, to tobie perfekcyjnie wyjdzie chodzenie... - powiedziałem i zacząłem ją namiętnie całować... ciekawe jaka była jej reakcja na moje... znaczy, na jej skarby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 We śnie jesteście w swoich ciałach, sorry. Twi odwzajemniała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Szkoda... odwzajemniam z uśmiechem kładąc się na ziemi, tak by ona była na górze... całuje ją i rękoma zaczynam masować jej skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Zamruczała z uśmiechem. Dawno tego nie było... Mgiełka magii otoczyła tą rękę, która ci służy jako róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Też mruczę. Przybliżam swoje usta do jej, i stykamy się nimi złączeni w pocałunku. Po jakimś czasie, nasze języki zaczynają tańczyć... ręce niech dalej masują... a Ręko-Róg niech zacznie ją drapać za uchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Tulicie się. Jak słodko. Twi otuliła cię skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Po pewnym czasie, ręko-róg schodzi niżej, i zaczyna ją głaskać po nodze koło wejścia a z biegiem czasu przy samym wejściu. Wciąż patrzę na nią pełen miłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Zamruczała. Na ręce-rogu poczułeś przyjemne mrowienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Uśmiecham się na wskutek działania tego mrowienia... po chwili... czekaj... Mam pomysł. Przerywam wszystko, by poczuła jak bym już nie chciał. Cofam się trochę, lecz klękam, i zaczynam lizać wokoło jej wejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Jęknęła z uśmiechem. Jakoś się obróciła i zaczęła lizać twoje... Echem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Mruczę i wsadzam język w jej wejście by wylizać je całe... sprawie jej tyle przyjemności, że nigdy nie zapomni tej konfy...rękami masuję ją po tyłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Zadrżała. Nieźle. Pojękuje cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Ja też... zadowalam ją tam przez jeszcze jakiś czas. Potem odwracam ją, tak bym mógł swoimi członkami ocierać się o jej Anal i wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Przytuliła cię, pojękując. Zadrżała. Bardzo dawno tego nie robiliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Wiem... Po jakimś czasie, nastawiam się by członki mogły wejść i robię to co powinienem... wpycham swoje członki w jej wejścia i zaczynam powoli lecz uczuciowo poruszać nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Pojękiwała głośno. Widać, że jest jej dobrze. Przytuliła cię mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Ja w odpowiedzi przyśpieszam posuw. Mam nadzieje, że sobie odpoczęła... jeszcze jeden dzień i będzie musiała wrócić. Ale moja obecność coś pomogła w leczeniu jej ciała, więc nie powinna już tak dużo się męczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts