Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Pocałowała cię. Wciąż pojękiwała. Za kilka godzin świt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 No to przez najbliższą godzinkę, lekko przyśpieszam, aż wkońcu jak będę u maksimum, to wystrzeliwuje wypełniając ją sokami... następnie zatrzymuje i wpatruje się w nią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie dysząc. Dała ci jeszcze buziaka. Jak słodko." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Uśmiecham się - Więc co teraz porobimy? Może zobaczymy o czym śnią dzieciaki? - spytałem się, wstając... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Kiwnęła głową. Kto pierwszy? Komu pierwszemu sprawdzicie sen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - Hmm... może Deli? - spytałem ją. Jeśli się zgadza to wchodzimy do jej snu. Jak nie, to do Beaka. Zobaczy się. Kolejność jest taka: Deli, Beak, Lily, Bolt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Deli ma zły sen... W nim mama pokłóciła się z tatą. Krzyczeli na siebie. A Deli płacze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Patrzę na to ze smutkiem. - Należało by ingerować - powiedziałem patrząc na ten obraz ze smutkiem. Nigdy do czegoś takiego nie dopuścimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Kiwnęła głową. Deliś w końcu we śnie uciekła do swojego pokoju i zakopała się w poduszkach pod łóżkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Podchodzę i niszczę oba widma... - Szkoda, że tylko ja i Luna możemy w poważnym stopniu ingerować w sny - powiedziałem. Następnie podchodzę do Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Kiwnęła głową i się uśmiechnęła. No to problem koszmaru Deli rozwiązany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Teraz idziemy do Deli i mówimy jej, że nasza kłótnia się skończyła i się pogodziliśmy. Potem przenosimy się do snu Beaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Beak tak sobie maluje i rysuje we śnie. Tak jak w realu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Więc przechodzimy do Bolta... ciekawe co on robi. Jak swoją standardową czynność to przechodzę do Lily... no cóż, dzieciakom nie będzie nic ciekawego się śniło. Potem obczajamy sny żon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Lily przeżywa The Walking Deada. Lepiej jej nie przeszkadzać. Chyba świetnie się bawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Po sprawdzeniu ostatniego dzieciaka, idziemy do żon. Luny nie trzeba sprawdzać, sprawdzimy co się dzieje u Rarity... co jej się śni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 22, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Rarcia jest w kryształowych jaskiniach, ma kilof z diamentów i wykopuje kryształy. Ma przy tym gwiazdki zamiast oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 - Wiem co ją powinno uszczęśliwić - powiedziałem i klaskam w dłonie by zza rogu, wyszedł... kryształowy ja. Dwie ulubione rzeczy Rarci. Ja (Chyba) i kryształy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Już jest w raju. Po prostu to jej raj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 - Zostawmy nasze gołąbeczki - powiedziałem chichocząc. Następnie przechodzimy do snu... hmmm... Fluttershy. Zobaczymy co jej się śni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Shy jest władczynią Equestrii. Wszyscy szanują zwierzaki i pomagają rannym i chorym. Kopia Królestwa Motyli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 - No... znalazła się władczyni. Zobaczmy co my robimy w tym śnie - powiedziałem i sprawdzam jakie ja i Twilight mamy funkcje. Ciekawe czego jestem ministrem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Ty i Twi zajmujecie się... Spisem kucyków i zwierząt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 - No nieźle... to wpadamy do Applejack? - spytałem się Twilight. Ciekawe co jej się śni. Mam nadzieje, że już zapomniała tego, co musiałem zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 AJ u niej jest na znacznie powiększonej farmie Apple, do tego drzewa pokrywają zap jabłka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts