KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Z ciekawości sprawdzam czy wkońcu znalazła sobie chlopaka... Rarity jątruje o to niemal od roku. "A znalazłaś już chłopaka?" "Masz już męża?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Zawał. Przytuliła cię, lub raczej twoją kopię we śnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 - Eeee... - rzekłem z szczęką na ziemi. No ej... to tylko przytulenie... mogło być przyjacielskie... tak? To tylko przyjacielski uścisk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 I don't think so. Razem robicie dżem. Razem jabłka zbieracie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Ze strachem spoglądam na Twilight, co ona o tym sądzi. JA KOLEJNEJ JUŻ NIE MOGĘ PRZYGARNĄĆ! POWOLI MÓJ DOM ZMIENIA SIĘ W... salon dla kobiet... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Albo harem... Pyk, pobutka rano... I łeb cię boli. I na wymioty ciąga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Rzygu, rzygu, RZYG!!!! Ał, ał, ał... mój brzuch... boli mnie... głodny... kanapkę z żonkilem... I NEED! Jem i czekam, aż ktoś mnie odwiedzi... Może Rarity wpadnie... albo Twi... albo ktoś inny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Jutro koniec męki. Na razie nikogo. Piąta rano jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Więc biorę tą książkęTwilight. Zawsze coś do czytania... może się czegoś nauczę, skoro moja lewa ręka to róg. Więc czytam i staram się czegoś nauczyć jak nie umiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Sporo nie umiesz... Trochę się poduczyłeś. Nic do roboty, bo aż książkę skończyłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Ciekawe jak zdrowie tego ciała... heh, no cóż, trochę się nawet przyzwyczaiłem do tego ciała... no cóż, sprawdzam czy tutaj wszystko gra z tym ciałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Prócz głowy wszystko ok. Nawet żołądek się uspokoił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Dobrze... jutro mogą ją pościć na warunkowy. Więc kładę się na łóżko i patrzę kto przyjdzie... no to niech zacznie się ten ostatni dzień... ciekawe jak się skończy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Jedzenie, woda, Storm z pozdrowieniami od Ghosta, który przypadkiem wdepnął w Czarci Żart.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 - Szkoda mi go... przekaż mu, że powinien iść do Zecory, ma specjalny napar który pomoże - powiedziałem Tonem Twilight. W wnętrzu ciała Twi, teraz słychać jedynie śmiech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 On odpowiedział, że raczej jego tata nigdzie się nie rusza... W gąsienicę go zmieniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 HAHAHAHAHAHAH! - Oł... przekaż podziękowania, i lepiej wy sprowadźcie Zecore. Znając Fluttershy, już opiekuje się twoim tatą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 - Tata zjadł kwiatka - poskarżył się jeszcze i poszedł... No nieźle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 No to pobędzie parę miesięcy robalem... nie współczuje mu. Ciekawe czy Rarity do mnie przyjdzie, albo Twi... chciałbym zobaczyć tu Twi chociaż ostatniego dnia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Ona nigdy nie była ludziem, nie umie chodzić. Za to przyszła pani Cupcake z babeczkami na zamówienie od rodzinki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 - Dziękuję bardzo... - powiedziałam i zaczynam jeść... kryształowy ludek jak co miał zaproszenie dla Rarity by tu sobie przyszła jak chce... byłoby mi miło. Naprawdę... heh, żadna żona jak na razie nie była... szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Zjadłeś wszystkie. I po tym wlały się do ciebie... Rarcia, Deli, Luna, Milly, Dash i Papillon. Pielęgniarki protestują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Pierdolić je. - Cześć - powiedziałem... tonem Twi, ze względu na moją mamę. Wie o tym, ze ja to Allan? Jak tak... to serio widzi aurę, POMALAŃCZA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Spojrzała na ciebie "Mnie nie oszukasz" i wszystkie zaczęły cię wypytywać o zdrowie, o samopoczucie...Spojrzała na ciebie "Mnie nie oszukasz" i wszystkie zaczęły cię wypytywać o zdrowie, o samopoczucie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 - Wszystko gra... jak przewidywałem... zamiana ciałami z Twi okazała się doskonałym pomysłem. Miesiące leczenia, skróciłem do trzech dni... mam nadzieje, że rozumiesz mnie, mamo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts