Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 - Teraz przestałeś być pomarańczą. Ale nie ma zielonkawych pomarańczy - rzuciła. Deli cię przytuliła... Jak mamę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Uśmiecham się do mamy, i obejmuje Deli. Następnie pytam się jak u Allana... ciekawi mnie, jak Twi radzi sobie w moim ciele... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Tata dziwnie chodzi, Lucy musi pomagać - powiedziała Deli. Acha. Czyli już się domyśla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 ZNAJDUJE JAKIEŚ WYTŁUMACZENIE... bo jak się Deli dowie, że Allan to Twi, A Twi to ja... to ona się tu przeprowadzi... do szpitala... na zawał serca... albo dla mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Nie rozumie wytłumaczeń, po protu tata dla niej dziwnie chodzi. Ekipa jeszcze cię popytała o zdrowie, życzyła powrotu do zdrowia i sobie poszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Proszę by jeszcze Rarity została... muszę jej coś przekazać... to ważne, i jednocześnie może mieć ważne wyniki na późniejsze dni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Słucham - zapytała, gdy reszta wyszła. No to gadaj, co masz gadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Dwa pytania. Pierwsze, czy mogłą byś zająć czymś Lucy jutro jak wrócę do ciała? I dwa... mam dziwne przeczucia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Co się stało? - zapytała w odpowiedzi na obie prośby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Chcę Lucy wysłać na wycieczkę... promem w kosmos. Wiem, że to jest jej marzenie, i chcę je spełnić... muszę podpisać tylko papiery. Co do drugiej sprawy... te moje sny... mówiłem ci o nich. Robią się coraz intensywniejsze... boje się, że to są wizje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Nie martw się... Nic się nie stanie, jestem tego pewna! - powiedziała. - Jakem Rarity, mówię ci, że to nic nie znaczy - powiedziała z uśmiechem. No to masz chyba załatwione pierwsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Wiem, tyle... że to ja jestem tam czarnym charakterem... i mówię cybernetycznym głosem. A co do wyjścia, to mogła byś to zrobić dla mnie? Byłbym... albo byłabym wdzięczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Kiwnęła głową. - Dałabym ci buziaka, ale by to dziwnie wyglądało... Zrobię, co w mojej mocy - powiedziała i podeszła do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - A ludzkie dziewczyny cąły czasz to robią... - powiedziałem przewracając oczami z uśmiechem... No cóż, co teraz zrobi to nie istotne, czy wróci dać buziaka co znaczy że dobrze myślałem, a jak nie to trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Dobra... - zachochotała, dała ci buzi, pożegnała się i wyszła. Jutro rano obudzisz się już jako ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Więc wieczorem spać i wchodzę do snu... Konfa Rarity Twilight. Mam ochotę z nimi dwiema pobyć. Konfa nasza tradycyjna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Czyli stoicie we troje w sypialni. Twi się cieszy, że cię widzi. To co robita? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Obejmuje je u na przemian całuje... długa była przerwa... niech się rozerwą przynajmniej teraz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Obie wciąż cię całowały z uśmiechem. Nie zapominaj, co lubią... Nie możesz z nimi obiema jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Ale jedno mogą jednocześnie. Siadam na łóżku i pokazuje swoje członki. Jeden dla klaczy. Niech sobie poliżą, pocmokają i co im tam przyjdzie do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Robią to z uśmiechami. To wygląda jakby były twoimi służącymi... Nic nie mówię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Mruczę, obie głaszcząc po grzywach, w takich miejscach najbliżej rogu. Ah... jak mi tego brakowało. Wracając, niech to robią tak długo, aż uznają, że przechodzimy dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 No to chyba już zaraz czas. Przecież ci tego nie powiedzą. One też zaczęły mruczeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Więc kiedy Rarity wyciągnie mojego ze swoich ust... porywają ją macki i zaczynają wiadomo co robić. Twi już powinna być w swoim ciele, więc ona idzie na pierwszy ogień. Kładę się, i pomagam jej by była teraz nademną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Przytuliła cię i pocałowała. Rarcia obok pojękuje. No to zaczynajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts