Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Lód nie zniknął. To zwykły lód. Za to Jeleniocyklop zachwiał się, zaryczał i padł. Jego oko wypadło z oczodołu. Zdechł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Dobra... jakośsię tam dostaje i biorę włos JelenioCyklopa... i oko jak mi się uda. Następnie wracam do domu, i idę do zbrojowni, i zaczynam z Kryształu i Włosa... robić łuk. De dwa materiały zrobią łuk który nie tylko będzie najlepszy... ale też pozwoli na przechowanie Cienia, z Cienistej Przysięgi. Po stworzeniu łuku, kładę go na stole, i składam ręce w modlitwie... - O Arachnio, bogini Cienia. Usłysz moje wołanie i wysłuchaj mojej przysięgi. Ten łuk, od tej pory związuje ze swoją duszą w postaci Cienistej Przysięgi... ktokolwiek będzie go nosił, będę mu służył radą, i mieczem jak mnie przyzwie w postaci Cienia. Rarity Al-Bashir... właścicielka tego łuku, od czasu w którym ja odejdę, a moja dusza wejdzie do tego łuku, przysięga się uaktywni, i będę jej służyć... aż po kres istnienia. Obiecuje to ja, Allan Al-Bashir - powiedziałem. TO było złożenie przysięgi. Zrobiłem to... bo teraz jestem 100% pewien... że nadchodzi mój czas. Sprawdzam czy pojawiły się symbole w starym dialekcie mojego Ludy...Na całej długości powinna się pojawić kopia tego tekstu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Tak. Zrobiło się. No to masz i jesteś związany z łukiem. Tak, btw, masz wiadomość. Z Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Odsłuchuje tą wiadomość, podpisując papier który sprawi, że Lucy poleci w kosmos... czego zawsze marzyła, odkąd ujawniła swoją płeć. Tak czy siak słucham czego to moja ciotka chce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 A tego, byś leciał uratować Changeę. Motyle i Changelingi nie wyrabiają. Coś atakuje Changeę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Wysyłam wiadomość do Faruka by przygotował wojsko, a ja dzwonię do mamy i pytam się co się do jasnej anielki dzieje. Co znów Chrysalis zrobiła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Odkąd mają wsparcie Motyli, mają więcej środków na różne badania i tak dalej. To zaczęli badać dno oceanu w poszukiwaniu przydatnych materiałów. I taki problem. Że coś obudzili. Coś, co aktualnie niszczy całe wybrzerze i wioski, które są w pobliżu. Wioski rybackie właściwie nie istnieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Wiem co zrobić... Idę na nieodwiedzane wybrzeże i czekam tam na coś... konkretniej na pół Kuca... pół rybę. Tak, syrenę. Jeśli ktoś będzie wiedział co to takiego... to tylko syrena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 (edytowany) - Czego chcesz? - usłyszałeś po jakimś czasie. Z wody wynurzył się łeb kuca. Taki niebieskawy, pokryty sierścią. Z daleka przypominała okrycie pingwinów. Grzywa była cała mokra i zielona. Powplątywały się w nią wodorosty. Oczy były duże, okrągłe i gapiły się na ciebie podejrzliwie. Edytowano Wrzesień 24, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Staram się na nią zbytnio długo nie patrzeć. Syreny mają coś takiego, ze ludzie, zakochują się w nich na zabój już na patrzenie dłużej niż 10 sekund... - Nazywam się Allan Al-Bashir. Książę Federaci, ten który załatwił zakaz połowów Syren w granicach federacji - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Acha... To ty... Czego chcesz? - zapytała. - Złotej rybki i trzech życzeń? - prychnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Myślałem, że będziesz milsza dla mnie, że nie jesteście już prawie na wymarciu... Podmieńce badały dno oceanu i coś wybudziły. Chciałbym się dowiedzieć co... - powiedziałem i się przełamuje i patrzę w jej oczy... mam 5 żon, więc raczej mnie nie zauro... kogo ja oszukuje, Matka mi mówi, ze mam słaby umysł w tych sprawach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 (edytowany) A jej nie ma tam. Zamiast tego słyszysz jej głos. - Obudzili to, co niegdyś uśpiliśmy. Ożywili to, co kiedyś zabiliśmy. Teraz sami muszą to pokonać. Inaczej Changea będzie zniszczona. Do tego na końcu usłyszałeś szept. Szept jakby wielu istot. Watreus. Edytowano Wrzesień 24, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Halo... Wiem, że jesteście wkurzone... ale potrzebujemy was. Jak możemy je pokonać? Zrobię co będziecie chciały... cokolwiek - powiedziałem. Normalnie nie błagałbym tak... ale wkońcu o rodzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Cisza. Nic. Może lepiej jedź tam to zobacz. Właściwie, to już wiesz, jak to coś się nazywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Westchnąłem... czyli jak widać nie lubią jak się im pomaga... - Więc wychodzi na to, że nawet pomagając im egzystencji... wciąż wolały by mnie rozszarpać - powiedziałem idąc wśród plaży... bo wejście na ląd jest kilometr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Znalazłeś coś, najwyraźniej podrzucone przez syrenę. płetwa rekina i naszyjnik z jego zębów. Do tego łuskowatą powłokę, jakby wylinkę jakiegoś stwora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Gdybym kurwa jeszcze wiedział co to jest jeśli można by było się dowiedzieć? Ale wciąż jestem przekonany, że syreny zbytnio mnie nie polubią... bo mogła mi to sama dać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Lepiej wracaj. Ty tu się opalasz, a tam changelingi giną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Więc idę do domu i przekazuje te informacje co się dowiedziałem mamie, Farukowi i Chrysalis. Matko, jak ja nie chce tego robić... ale to też zagrożenie dla Federacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Jak Changea upadnie, pójdzie Equestria. Potem Federacja. Motyle wymrą próbując pomóc. Teraz trzeba zająć się pomocą. Tak zdecydowały osoby w tej mini radzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Dopóki nie dowiemy się, jak walczyć z nimi, to Federacja będzie mogła udzielić Ewakuacji miejsc, najbliżej położonych osad na wybrzeżu, które jeszcze nie padły. Syreny dały mi jedynie to, jak się spytałem o powstrzymanie ich - pokazałem to co mi dały syreny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Pappołon położyła na tym kopyto. - Mówiły, jak się nazywa to stworzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Usłyszałem... Watreus... to powiedziały. Wiesz o co chodzi, matko? - spytałem się patrząc na nią zaciekawiony... Czy ja o czymś nie wiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Słyszałam o czymś takim. Watreus. Upadłe Syreny. Demony Mórz. Kiedyś zaszyły się w swoich ruinach i nie wróciły... Nic poza tym nie wiem - powiedziała. - Za to wyraźnie czuję, że te przedmioty są przeklęte. I to, że musisz je nosić - zakończyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts