Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 (edytowany) - Allan! - wrzasnęła Papillon i chwyciła cię. Stwór padł na ziemię, a ty zauważyłeś, że trzymasz nóż. - Uspokój się! - krzyknął Faruk. Widziałeś, jak kolejny przedszkolak zanurza się. Ale reszta ekipy zabrała ci broń i unieruchomiła. Edytowano Wrzesień 24, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - NIE WIDZICIE, ŻE DZIECI GINĄ! - Wrzeszczę i używam magii by się wydostać... następnie rzucam się na stwory. Oddam życie, by obronić dziecko... nawet rasy której nienawidzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Przycisnęli cię do ziemi. - Allan! To jest właśnie najgorsze! One same idą! - wrzasnęła Chrysalis. Papillon zajęła się opatrywaniem twojej ręki. Reszta przedszkolaków z płaczem uciekła do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - CZY TY JESTEŚ SZALONA? WIDZĘ WYRAŹNIE, JAK SYRENO-REKINO PODOBNE STWORY CHWYTAJĄ JE, SZEPCZĄ I WCIĄGAJĄ DO WODY!? AŻ TAKA JESTEŚ ŚLEPA!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 - Allan... Tu nie ma żadnych stworów... - powiedział Faruk. Papillon mu przytaknęła. Szepty stały się bardziej szydercze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Oddalam się od nich, tym samym oddalam od wody... gdyż szukam jakiegoś ciężkiego kalibru... muszą gdzieś tu coś mieć... MUSZĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Jak masz się od nich oddalić, gdy trzymają cię przy ziemi? Myślą, że oszalałeś przez... Ząbki... Stwory pochowały się do wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Wyrywam się... lecz bezskutecznie... by się uwolnić zdzielam po pysku najbliższą osobę by osłabić ich... następnie uciekam w las... muszę obmyślić plan, jak tu zaatakować te stwory... atomówka wystarczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Allan! - wrzasnął Faruk, gdy zdzieliłeś Chrys. Teraz Papillon trzymała ją, a Faruk ciebie. - Uspokójcie się oboje! - wrzasnęła Papillon. - Allan, co ty właściwie widziałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Patrzę zdziwiony Na Matkę... następnie szczegółowo opisuje to stworzenie... następnie wciąż staram się wyrwać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Tylko... Skoro cię ugryzło i ciągnęło źrebaki do wody, to czemu my widzieliśmy, jak wbijasz sobie nóż w ramię, a małe changelingi same szły do wody? - zapytał Faruk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Nie mam... bladego pojęcia - powiedziałe i ściągam naszyjnik... - weź to... to jak mniemam tego sprawka. Chrysalis by mnie codziennie kłamała, Faruk okazjonalnie też... ale matka, nigdy by mnie nie okłamała - powiedziałem... - Znam miejsce, gdzie zawsze przebywa jedna syrena... ona mi to dała... trzeba z nią pogadać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 I klops. Naszyjnik nie chce zejść. Nie możesz zdjąć ząbków. Sorry. Tak w ogóle, poziom wody się podnosi, zaraz miasto zatonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Idziemy do tej Syreny... tylko ona może nam w tej chwili pomóc - powiedziałem i jeśli się zgodzą to teleportuje nas do jej jaskini koło miejsca gdzie ją spotkałem... coś mi mówi, że tam będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 I paczasz... A tu coś ala Syrena Fluttershy na tronie z koralowca. Było tam też kilku trytonów jako straż i kilka syren tkających z wodorostów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Syrenia kopia Fluttershy. Summonery klasy Tryton... dobra... jak potrafi wezwać Trytonów... to jest poteżniejsza od Federacji... miejmy nadzieje, że jest miła... - Pozwólcie, że ja będę gadał - powiedziałem do swoich. Jak chrysalis przemówi, to na 100% będzie wojna... głównie dlatego, że jej lud był jednym z 3 które polowały na syreny. - Witaj o piękna władczyni syren - powiedziałem. Schlebiać zawszę trzeba - Chciałbym cię prosić o wsparcie przeciwko... Watreusom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Wszystkie syrenki pisnęły na tą nazwę. - Ostatnia wojna przeciw tym demonom sprowadziła wiele nieszczęść na nasz gatunek. Udało nam się je powstrzymać, ale za wielką cenę. Wybaczcie, lecz nie możemy wam pomóc. To dla nas zbyt wielkie ryzyko - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Nie chodziło mi o to, byście nam pomogły zbrojnie. Nie po to walczyłem o wasze prawa w senacie, by teraz wykorzystać was jako broń. Przybyłem tu po wiedzę... jedna z syren dała mi ten naszyjnik - powiedziałem i wskazuje na niego - Przez co widziałem wasze Rekinie Kopie które atakowały podmieńców. Moi towarzysze mówią, że... sam siebie okaleczałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - To jest ich magia. Kiedyś te stworzenia zaprzyjaźniły się z jednym z powierzchni. Zaczarowały naszyjnik z zębów jednego z ich martwych pobratymców i założyły mu go. Jednak, by upewnić się, że nie zdradzi, dodały na niego czar. Nie może go zdjąć. Chyba, że ktoś go z niego zdejmie i sobie założy. Można go tylko przekazać z nieprzymuszonej woli - powiedziała Syrena przez duże S. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Czyli... to co widziałem to było naprawdę? - spytałem się nie wierząc w to. Siadam na ziemi... i teraz mam przemoczone spodnie... nie interesuje mnie to... - Jak to można powstrzymać - powiedziałem i wstaje - Jak można pokonać te stwory... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Nie da się ich zabić. Da się je wygnać. Wygnasz wodę, wygnasz i je. My użyłyśmy bąbli powietrza. Długie przebywanie bez wody powoduje, że zasypiają. Najwyraźniej ktoś przebił bąbel, który utworzyłyśmy wokół nich... Tak, to była prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Spoglądam na chrysalis... kiedyś ją kurwa zapierdole. - Bąble powietrza... w sumie, można by wytworzyć specjalne narzędzie do wyszukiwania tych istot i więzieniu ich... jeśli ten naszyjnik ma ich magię, to mogą go przebadać by zrobić coś co je złapie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Lub odciąć im drogę do wody, gdy będą na lądzie. Wtedy można je gdzieś zamknąć i czekać, aż usną, a potem zakopać w bąblu na dnie oceanu. Tylko takim bąblu mocniejszym. A Syrena milczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Wiec zrobimy ten drug pomysł. Odwracam się do Królowej. - Dziękujemy ci. Jak możemy się odwdzięczyć za twoją szlachetną pomoc, o pani? - spytałem. Jak zechce potomka to się zastrzelę... mogę dać im wszystko... prócz wcześniej wymienionej rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Nie potrzebujemy niczego, prócz jednej rzeczy. Czegoś, co pomoże nam hodować ziemskie jedzenie pod wodą. Jedyna nieprzepuszczająca powietrza ni wody rzecz. Parasolka z oka jeleniocyklopa - powiedziała. - Wiem, że dużo żądam, ale jak mówiłam, tylko to nam potrzebne - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts