KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Powiedziałem moje ciało. Moja dusza wciąż będzie przy was... znaczy przy tobie - powiedziałem zapalając pochodnie... jak bym tu dał normalne światło, to by mnie Twi zabiła... albo Lily, bo by na nią poszło, że dużo gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Rarity się podłamała. - Masz tak nie mówić! Przestań! Nie mów takich okropności! - jojczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Wciąz jednak wierzę, że jest tam jakaś cząstka nadziei... dlatego cię tu prowadzę - powiedziałem i stajemy w sali. Biorę łuk i jej pokazuje. Łuk w blasku pochodni błyszczy swoim kryształowym odbiciem. - Zrobiłem ten łuk dla ciebie. Jeśli jednak zginę... złożyłem Cienistą Przysięgę. Ty jesteś posiadaczką tego łuku, więc po śmierci, moja dusza nie pójdzie do Krainy Wiecznej Nocy, ale do tego łuku. Jako Cień... będę twoim cienistym strażnikiem i będę dbać o twoje zdrowie... i o zdrowie rodziny. Przysięgę złożyłem... wystarczy, że przyjmiesz łuk... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) Rarcia patrzyła na ciebie przerażona, ale powoli wzięła łuk. - Ale proszę... Więcej o tym nie mów... - szepnęła zrozpaczona. Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Obejmuje ją i namiętnie całuje - obiecuje. Pozostał jeszcze jeden punkt, do przypieczętowania przysięgi... nasz ulubiony - powiedziałem z uśmiechem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Spojrzała na ciebie zaciekawiona. - Jaki? - zapytała i odłożyła łuk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Odbieram łuk, i naciskam na nim przycisk, składa się sam - Miej to przy sobie... wtedy, jak wiesz co się stanie, zawszę będę przy tobie - powiedziałem i zacząłem ją całować i siadam z nią na kamiennym stole, głaskając po plecach i za uchem drapiąc. - Nasza ulubiona rzecz w snach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Zarumieniła się i cię pocałowała. Wait, robisz grę wstępną. Czy tylko mi coś tu nie gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Jeśli, grę wstępną, nazywasz powolne i chichę odpinanie spodni, by nagle ją upuścić tak by spadała na moje członki, które by miały wnią wejść... to tak, to gra wstępna. Więc, chwytam ją za zad i zaczynam tam masować, niezauważalnie ją podnosze i używam magi by wydostać moje wiadomo co, jak już będzie wszystko gotowe... to z impetem nabijam ją na moje członki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Jęknęła z uśmiechem i pocałowała cię. Przymknęła oczy. Dawno tego nie było w realu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Wstaję, trzymając ją za grzywę i rozpoczynam bolesny posuw... wciąż mnie zaskakuje ile taka delikatna klacz, jest wstanie znieść podczas wiadomej rzeczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Pojękuje dosyć głośno. A ja tu teraz będę spamić jednym słowem. Konkretniej: Zabezpieczenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Zabezpieczam się... nie robię tego lekko, niekiedy ją szarpię, jednak tak by nie uszkodzić jej grzywy, mocno ją posuwam, i mocno ją bije w zad... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Pojękiwała głośno. Poczułeś, że doszła. Jednak nie mówi "dość". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Więc robię to mocniej nieprzestawając. Po 5 razie podnoszę ją wyżej, i mocnej ją posuwam, bijąc ją bo zadzie... nie ma litości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Rarity dyszała i jęczała. Wręcz leżała. Miała przymknięte oczy i poczochraną grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Więc po raz 7 ją wypełniam i biorę ją na ręce i idziemy do sypialni. - Od teraz, jestem na twe usługi... pani - powiedziałem i całuje ją w nosek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Nie odpowiedziała. Wciąż dyszała. Zasnęła jak tylko znaleźliście się w łóżku. Deli nie śpi. Siedzi na szafie z lalką twoją i mamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Całuje Rarity na dobranoc, i podchodzę do Deli. - Czemu nie śpisz - powiedziałem biorąc ją i kładąc się z nią na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Co się stało z tatą i babcią? - zapytała z deka ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Nic... rozmawialiśmy... musieliśmy sobie coś wyjaśnić, ale już wszystko gra - powiedziałem. Następnie tulę ją i Rarity i zasypiam... więc jutro wykonujemy plan... musi się udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Spróbuj najpierw ją zdjąć z szafy. Deli jest lekko ponura. Ale zlazła z szafy i cię przytuliła. - Tata zniknie? - zapytała ze łzami w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Nie zniknie... zawszę będę przy tobie, i ciebie doglądać - powiedziałem całując ją słodziutko w nosek... - Nawet tak nigdy nie myśl... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 - Ale tata tak mówił... - pisnęła zapłakana. Ach ten mały podsłuchiwacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Śledziła nas... ach mój mały szpieg - Pewnie ci się przesłyszało skarbie... - powiedziałem tuląc ją już w łóżku... wycieram jej łzy - No już... bądź dzielną klaczą... jesteś już prawie, dorosła. Ach, jak wy szybko rośniecie. A mi się zdawało, że jeszcze wczoraj zmieniałem ci pieluchy, i karmiłem kaszką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts