Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Uśmiechnęła się. - To cudownie. Zachowaj jednak muszlę, na wszelki wypadek - powiedziała. - Nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać kilka syren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Rozumiem... zachowam ją, jako prezent od ciebie. Widzę... że parasolka działa - powiedziałem rozglądając się po ich "farmie". Więc dobrze, że zachowałem to oko... jak mnie teraz syreny nie polubiły... mam wrażenie, że Dash jest z nimi spokrewniona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Kiwnęła głową. - Teraz mamy więcej pożywienia - powiedziała. Roślinki sobie rosły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Cieszę się, że mogłem pomóc, księżniczko... chętnie pomagam każdemu gatunkowi jaki spotkam. Mój gatunek się nie naprzykrza wam, zgadłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Na razie nie, jak dotąd jest spokój - powiedziała. Uśmiechnęła się do ciebie. Chyba czas do domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Dziękuje, za zaufanie mi księżniczko... jak dotąd tylko ty z wszystkich syren zaufała mi. Byłbym zaszczycony byśmy mogli się... zaprzyjaźnić - powiedziałem z uśmiechem. Przygotowując się do Teleportacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Friendship is magic. Z chęcią - powiedziała. No to tepajta do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Uśmiecham się... - Do zobaczenia, księżniczko... - powiedziałem i przystawiłem się by usłyszeć jej imię. Po usłyszeniu... wracam do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Jestem Shymin - powiedziała. I po chwili cię wytepało. Trzy i pół miecha later... Wszyscy w szkołach... Oprócz Deli. Ona jeszcze nie. Ona całymi dniami śpi, szyje i gdzieś znika. Wraca wieczorem zmęczona. Tak jak dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Podchodzę do Delicate... - Co ty cały czas znikasz. Powiesz mi co robisz? - spytałem siadając koło niej zaciekawiony. Mi powinna powiedzieć. Mi wszystko zawszę mówiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Ziewnęła. - Nie ma co robić w domu... - powiedziała. Poszła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Idę za nią... - Widzę... że już PRAWIE dorosłaś... prawie, bo wciąż uparcie wolisz spać z nami. Szkoda, że tak szybko nadrabiasz. Widzę, że prawie już nie prosisz o czytanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Usiadła. - Tata... Tata zawsze tata... Prawda? Tata nie zniknie? - zaczęła pytać. Widziałeś, że w jej oczach zbierają się łezki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Nie... nie zniknę - podchodzę do niej - Będziesz mnie widzieć, czy nie... zawszę jestem przy tobie... - powiedziałem i leciutko palcem dotykam ją w klatkę piersiową - Gdyż będę tutaj... w twoim serduszku... - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Ale tata będzie widzialny? W domu? Nie zniknie ot tak? - wciąż pytała. Przytuliła cię. Raczej nie planuj śmierci, dopóki nie dorośnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Ona już jest dorosła... - Nawet jeśli, to będę odwiedzał cię w twoich snach... zawsze moja cząstka będzie przy tobie i ci towarzyszyć i doradzać... jak przy każdej z rodziny - obejmuje ją - Może wyskoczymy razem do mojej przyjaciółki. Sama powiedziała, że chcę cię poznać. A ty poznałabyś syrenkę, no chyba, że chcesz gdzieś indziej iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Ale psychicznie. - Syrenkę? - zapytała. Arielka. Nie tak dawno temu oglądała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Tak... prawdziwą Władczynie Syrenek. 3.5 miesiąca temu zaprzyjaźniła się z Tatusiem, a tamta muszla co jest na stojaku w przed pokoju, zaraz koło mojego posągu za uratowanie equestrii i Medalu za Służbę w Armii. Ta muszla to prezent od mojej przyjaciółki... to jak. Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Kiwnęła głową i się uśmiechnęła. Tylko może rano? Jest ósma wieczorem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Jutro pójdźiemy. Idź się umyj i do sypialni, gdzie powinna już być Lucy. Ja muszę coś załatwić - powiedziałem i idę do Lost Hills po nieużywany Skraplacz*. Następnie teleportuje się do Shymin. Skraplacz - narzędzie do szybszego porostu roślin. Nie usuwa tym samym ich naturalnego smaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Deli szybko polazła, wyszorowała się i usiadła w sypialni. W tym czasie ty już stanąłeś obok księżniczki, która obserwowała, jak jej poddane okładają wodorostami glebę dookoła roślin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Cześć Shymin - powiedziałem podchodząc i stając koło niej z zapakowanym prezentem. - Mam prezent dla ciebie - powiedziałem patrząc na nią i pokazując jej paczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Uśmiechnęła się. - A z jakiej to okazji? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - A tak bez okazji. Tak naprawdę, to usłyszałem, że urodziłaś się 26 Grudnia... a skoro jeszcze dzień się nie skończył... to proszę - powiedziałem dając jej prezent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Uśmiechnęła się i przyjęła prezent. - Nie musiałeś... - powiedziała i wyjęła skraplacz. Podała go najbliższej syrence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts