Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Tata! Mamy problemik! - zawołała Deli z salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Podnoszę głowę i idę do niej - O co chodzi skarbie? - spytałem się wchodząc do salonu. Co znów się stało? Jak Lily znów w napadzie złości rozpieprzyła TV to tym razem odetnę jej kieszonkowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - NIESPODZIANKA! - wrzasnęły wszystkie osoby w pokoju. Zrobili ci imprę urodzinową! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Patrzę w osłupieniu... ledwo się powstrzymałem od wyciągnięcia Karabinu za obrazu... o nie... odruchowo zdążyłem już go w połowie wyjąć... a obiecałem Twi, że pozbędę się broni z domu... jak patrzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Przewróciła oczami. Będzie kara. Na bank. Wszędzie wiszą dekoracje. Jest rodzinka, są dzieciaki, jest Shy, jest Storm, jest gąsienica na paprotce, jest Capo, jest Cloudi, jest Brown... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Powolutku chowam karabin... - Nic nie widziałaś... nie było tego tutaj - rzekłem patrząc na Twi i robiąc gesty... - Ja nie mogę, a Capo i Ghost mogą... to trochę nie fair... ale dzięki że przyszliście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Capo zwiał na żyrandol, gąsienica wlazła za donicę. No to lepiej rówbcie tą imprę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Ups... - powiedziałem i idę do kuchni z Twilight by pomóc jej w jedzeniu... - Jak bardzo mam przerypane? - spytałem patrząc się na nią miną pieska... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 A w kuchni Shymin robi napoje. Pomachała wam. A Twi spojrzała na ciebie wzrokiem: "BÓJ SIĘ!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Przełykam głośno ślinę... może lepiej ucieknę do innego wymiaru... bo wszędzie mnie znajdzie... a wtedy... I am Dead... not big surprise. - Cześć Shymin - powiedziałem machając do niej z uśmiechem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Twi wzięła tacę z kanapeczkami i poszła do pokoju. Po chwili do kuchni wbił Capo i wsadził mordę do lodówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Biorę go za nogi... i prowadzę go znowu do Cloudi... - Zachowuj, się bo powiem o RPG w pokoju Brown - powiedziałem. RPG... niechodzi mi bynajmniej o grę planszową... A o wyrzutnie rakiet... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 A ten piszczał, że macie lasagne i dobre piwo w lodówce. Ech... Ghost by ci pomógł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Ale pewnie foch bo wydałem sekret... i jest gąsienicą... kładę go koło Cloudi - Proszę... popilnuj go, inaczej deseru niebędzie - powiedziałem i idę pomóc Twilight i Shymin w kuchni. Dziękuje jej za przyjście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Po jakimś czasie wszystko było gotowe. IMPREZA! A Capo skomli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 No to idę do kuchni, biorę Shymin na plecy i przedstawiam ją całej grupie moich przyjaciół i żon. - Przyjaciele... chciałbym przedstawić Księżniczkę która nam pomogła z tymi potworami w Changei. Księżniczka Shymin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Shy zbaraniała, Storm też, nawet gąsienica. Ooooooooooo... Wszyscy sie gapią. Capo skorzystał i wparował do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Łapie go telekinezą... i przywołuje go spowrotem. Kładę go na fotelu, i łącze go z fotelem koło Cloudi - Księżniczka Shymin, władczyni syren pomogła nam... więc odwzajemniłem się jej parasolką z oka Jeleniocyklopa... własnoręcznie upolowaną... i Skraplaczem - powiedziałem i kładę ją na moim Fotelu... ja jestem solenizantem i muszę usługiwać gościom... poza tym, mój fotel ma taką tapicerkę więc nie powinno jej się stać nic w płetwy (wciąż pamiętam groźby Trytonów Summonerów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Wszyscy zachichotali. Do pokoju weszła Deli ze sznureczkiem na szyi. Z tyłu na wózku ciągnęła wielki tort. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Auuuuu... jakie słodkie... pierwszy raz od dawna mam przyjęcie urodzinowe... nie mogę się powstrzymać od łezki czy dwóch. Szkoda tylko że Dash i Galaxa nie ma... patrzę na to z uśmiechem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Deli przytargała Tort do ciebie. Mmmmmmm... Ładnie pachnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Uśmiecham się i myślę życzenie "Chciałbym by cała rodzina była szczęśliwa". Następnie zdmuchuje świeczki... a teraz... jak są... PREZENTY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Niezłą masę przydatnych rzeczów dostałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Więc wpierw otwieram prezent od Rodziny... ciekawe co mi kupili, choć czuje... że matka dominowała nad wyborem prezentu... zaraz się dowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Od Papiillon dostałeś zestaw ziół i leków. Normalnie mini apteka! Od Twi książki. Od Bolta książkę kucharską, a od Lily kilka horrorów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts