KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 - Pokażesz? Jak co to Ghost ma laskę dynamitu, więc plan B będzie miał bombowy początek. Idę na razie po Rainbow - powiedziałem i tak robię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 Nietrudno było odnaleźć jaskinię zdatną do przeżycia, w której spędziłeś ostatnie kilka godzin. Dash jęczała przez sen, próbując się przewrócić na drugi bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Delikatnie ją podnoszę na swój grzbiet. Następnie telekinezą upewniam się że nie spadnie. Udaję się do reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 FS i Ghost gadali sobie przy wejściu do tunelu, a na twój widok umilkli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 - To idziemy? - spytałem się gołąbków. Jak oni słodko razem wyglądają. Mam nadzieje że Ghost zrobi to samo dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 - Jasne - rzucił jedyny człowiek w towarzystwie i razem z Shy ruszyli tunelem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Idę za nimi jedncześnie uważając by Rainbow Dash nie zleciała mi z pleców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 Po kilku pełnych milczenia minutach dotarliście do ściany, powstałej wyraźnie podczas osypania się stropu. Na samym szczycie była mała dziurka, przez którą przedostał się promyk słońca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Kładę Rainbow na ziemi. - Dobra. Fluttershy, podlecisz tam i sprawdzisz jak spora jest ta dziura? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 FS powoli pomachała skrzydełkami i jakoś doleciała do dziury. Nie mogła przecisnąć przez nią nawet głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 - Dobra. No to plan B. Wespnę się na górę i podepnę dynamit do środka. Później podpalę lont. A wtedy musimy trochę się oddalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 Problem. Nie miałeś już rąk, więc nie miałeś czym chwycić skał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 - Kurwa, zapomniałem. Ghost, wespniesz się tam i podłożysz dynamit? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 - Jasne - rzucił, wziął dynamit, który kilka sekund później już był wetknięty w jedyną wolną przestrzeń w zaporze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 - Fluttershy, podniesiesz mnie bym mógł zapalić lont? - spytałem się jej. Wiem że ona może się bać, ale po tym jak ta wojna ją zepsuła, to lepiej się pytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Shy zadrżała, a po chwili już byłeś w górze, podniesiony przez Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 - Dzięki. Uwaga zapalam - powiedziałem i podpalam lont. Potem jak się zapali to zeskakuje z ghosta biorę rainbow dash magią i uciekam jak najdalej o dynamitu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Nic się nie stało. Dopiero po chwili lont zaczął syczeć. Zdążyliście odbiec od dynamitu, więc byliście daleko od wybuchu. Do jaskini wpadło świeże powietrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 - Dobra, możemy wychodzić - kładę Rainbow na grzbiet i idę do wyłomu. - Musimy się pospieszyć, w tej właśnie chwili podmieńce dostają się do Celesti. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Wszyscy praktycznie wybiegli z jaskini. Znajdowaliście się po... drugiej stronie góry Canterlot, na małej hali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 - Dobra. Teraz trzeba dojść do Canterlotu, jeśli to podmieńce usuwają wieże do tej pory to mamy trzy lata na dojście do miasta. A jeśli są w środku... niecałe dwa dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 - No to na co czekamy? - rzucił Ghost i wraz z Shy rzucili się biegiem w stronę, w którą, według słońca powinien być Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 - HEJ CZEKAJCIE NA MNIE - powiedziałem i pobiegłem za nimi starając się by Rainbow nie spadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Kilka godzin później nastał wieczór, a wy wciąż nie widzieliście Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Odkładam Rainbow. Siadam i mówię - Ja pasuje, dalej iść nie mogę. To gorsze niż biegi przełajowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts