KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Obejmuje ją... - Mimo iż mnie nie zawsze kochałaś... ja cię od zawsze kocham. Jesteś moją matką, i zawszę ci przebaczę. Dobrze, że przynajmniej nie spałem w kojcu dla psa, albo w innym miejscu. Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 - Eeeeeeeeee... - taka była odpowiedź kochającej mamusi. Acha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 - Czyli widać, że przez pierwsze miesiące Niki się bardziej mną interesowała. A karmiłaś mnie mlekiem, chociaż? - spytałem się. Potem mnie karmiła napewno... bo miałem coś, że strasznie lubiłem mleko mamusi... tak, że odzywczaiłem się w 8 roku życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Usiadła na podłodze i wlepiła w nią spojrzenie. Łzy zaczęły się zbierać w jej oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Zarypiecie... przez pierwsze miesiące byłem duchem dla moje ma... mam pomysł. Obejmuje ją. - Mamo... nie gniewam się. A co by na to, bym się odmłodził i spędzili razem miesiąc u mnie w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Spojrzała na ciebie z nadzieją i lekko się uśmiechnęła. I będzie miała całymi dniami... "Mama, chce kupe!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Więc teleportuje się do domu razem z matką i Deli i informuje o moim prezencie dla mamy by "Nadrobić ten czas" który spędziłem w budzie dla psa... ILE DOSTANE HEJTU!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Od Twi. Od Bolta. Od Lily. Od reszty rodzinki. No i tylko tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 - Przecież będę z wami tutaj cały czas... będę też normalny. Chodzi o to, by mama nadrobiła czas jaki spędziłem w budzie... wybaczyłem jej, i chcę byśmy nadrobili ten czas. Rok w miesiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Rodzinka niechętnie się zgodziła. Tylko jak zareaguje Deli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Niekiedy mówiła, że chciała by mieć takiego braciszka... więc może się ucieszy - Dobrze mamo... czyń honory - powiedziałem spoglądając na mamę. Oby nie płód, oby nie płód, oby nie płód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Się obudziłeś... W kojcu... GŁODNY! PŁAKAĆ! JEŚĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Patrzę po sobie i sprawdzam jaki mam wiek... jeśli poniżej roku... FOCH, GLOBALNY FOCH. Na roczek się już zgodzę. Sprawdzam co jest dookoła mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 A wolałbyś być płodem? Masz na oko 11 miechów. I jesteś głodnym bobasem. Takim w pieluszcze. Różowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Różowej pieluszce? Sprawdzam czy na szelki wypadek mam swoje członki... tak czy siak... wołam kogoś kto mi da coś do jedzenia. Bo sam nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Czytaj się rozpłakałeś. A pieluchy zdjąć nie możesz, więc nie masz, jak sprawdzić. Przyszła uśmiechnięta Papillon. - Awwwwwwww! - uśmiechnęła się na twój widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Patrzę na nią miną "Rly?" następnie miną "MATKA! DAJ ZRYĆ!" Ciekawe co dostanę... kaszkę manę, jogurcik, mmm jogurcik. Dobra... czekam na to co mi mamusia da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Gerberka. Jabłkowego z gruszkami. Mniamnaimnaim aż mi sie język przy mniam poplątał. Wreszcie byłeś najedzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 WOLAŁEM SUTA... co? CO JA KURWA POMYŚLAŁEM! JA CHCE MLEKO?! Ale suta bym possa... KURWA NIE MYŚL O SUTACH! KURWA MÓJ MÓZG ZDZIECINNIAŁ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Nom, na to wygląda. A do pokoju wlazła Deli. Pogapiła się i poszła. Usłyszałeś za drzwiami: - Mama, gdzie jest tata? - On... Niedługo wróci... - odpowiedziała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 JA CHCIEC SUTA! JA CHCIEC NOWY MÓZG! Dobra... co ja mogę robić tutaj... wyciągam ręce... ja chce się zobaczyć w całej okazałości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Na razie chce ci się spać. A Deli wlazła do pokoju i zaczęła się na ciebie gapić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Wyciągam słodko do niej rączki i się słodziutko śmieje. Jestem taki słodziutki, że cukrzycy dostanie. Więc jaka reakcja Deli na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Gapi się. - Mama, co to? - zapytała i poszła do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Poważnie? Pyta się co to... a widziała dziecko Rarity? Heh... nieważne. Jak jest mama to wyciągam do niej rączki by mnie wzięła... jak nie to czekam na kogoś a jak nie, to idę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts