Nightmare Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 - A czego żeś chciał? Zamku tuż za rogiem? - zapytał Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 - Ty nie musisz taszczyć nieprzytomnego pegaza na plecach. Nogi mnie bolą jak po imprezie u Harrego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Ghost bez słowa podniósł, i ciebie, i Dash, po czym ruszył dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Ciągle umiem wpływać na ludzi, zawsze byłem w dobrej kondycji. Ghost jest łatwy do manipulacji, to samo wie Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Szliście sobie jeszcze przez kilka godzin, aż Ghost usiadł na ziemi, mówiąc, że takie bieganie go przerasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Czyli ustalone że przerwa? - spytałem się z nadzieją w oczach. - TO Kucze ciało odebrało mi dawną formę, teraz to nawet do kibla bez potu nie dojdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Odpoczniemy tu, a potem ruszymy dalej - powiedział, odkładając cię na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Dobra - powiedziałem siadając na zadzie. - Ghost, mam nadzieje że mi pomożesz w pewnej sprawie już po wojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - W jakiej? - zapytał od razu, dysząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - W pomocy mi w wyznaniu Twi, co naprawdę czuje. Jak próbuje to albo się zacinam, albo akurat otwiera bramę miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - W tym nikt ci pomóc nie może, sam musisz ją jakoś zatrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Ty się kurwa bałeś podejść do Fluttershy, a ja cię tam pociągnąłem. Ale masz racje, jakoś muszę ją zatrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Różnica jest, bo ty się nie boisz iść do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Ale boje się jej reakcji na to jak się dowie o tym że ją Kocham... Pamiętasz ile bałem się powiedzieć to przy Milly? pięć miesięcy, aż w końcu Capo nie wytrzymał i na pół bazy to wykrzyczał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Dlatego ja jemu nigdy w tych sprawach bym nie powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Dlatego nie mówiłem mu, że się zakochałem w Twi. Ostatnio jak mu coś powiedziałem, to następnego dniach było to w gazecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - No to miałeś wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Nie zapomnę tego strasznego tygodnia. A co ty w ogóle o tym sądzisz? Uda się ten związek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Sam nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Przyznaj że Twilight jest uderzająco podobna do Milly. Ten sam charakter i zamiłowania. Kiedy nie chciałem by szła na misje odbicia Rarity, to ona i tak poszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Muszę się z tobą zgodzić w stu procentach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Pamiętam też że ona jako jedyna nie dała się przerżnąć Capo. Mówiła "Prędzej się z koniem i psem jednocześnie wyhędorze, niż z tobą pójdę do łóżka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - O tym akurat nie słyszałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Capo to przeżył. Nie sądził że istnieje kobieta która jest wstanie się mu oprzeć. Pamiętasz jak go nazywam Szlachcic, albo w dniu inwazji powiedziałem "Myślałem że robisz dziedziców"? On TO robił z Celestią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Gdyby to był ktoś inny, to bym się zdziwił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts