Nightmare Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Od razu cała horda skupiła się na tobie. Wydawali się nawet nie widzieć twoich przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Jak to mój przyjaciel mawiał. SPIERDALAM!! Czyli daje w długą, uciekam, wieje gdzie pieprz rośnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nie doceniłeś szybkich skrzydeł Changelingów. Kilkanaście utworzyło zaporę przed tobą, kilku biegło po twoich bokach, a reszta kryła od tyłu i od góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 No to nie pozostaje mi nic innego jak stworzenie sajgonu. NAWALAM KOPYTAMI W PODMIEŃCÓW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Pierwsza chwila: Twoje kopyta uderzające w pyski Podmieńców. Druga chwila: Ból w boku. Obecnie: Leżysz na ziemi, a otaczają cię Changelingi, nie wyglądające na zadowolone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Uśmiecham się podstępnie. Od dawna czekałem by powiedzieć takie słowa przy mojej śmierci. Mówię słynny tekst z polskiej telewizji, mówię tekst kapitana bomby - Donna mamma, es chujoczita - i uśmiecham się szerzej. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Podmieńce były skonfundowane po twoich słowach. Nagle poczułeś, ze coś cię odrywa od ziemi i wznosi w powietrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 - Co się dzieje? - pytam się zmieszany. Serio... co się kurwa dzieje? Do nieba mnie biorą? JA CHCĘ DO ALLAHA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 - Uspokój się! - rozległ się znajomy głos Dashie połączony z jęknięciami bólu. Changelingi zaczęły się nawzajem policzkować. Dashie zanurkowała w stronę najbliższego budynku i już po chwili leżeliście na dachu po nieudanym lądowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 - Jestem ci wdzięczny za ocalenie życia. Jestem twoim dłużnikiem - powiedziałem. NOSZ KURWA W KOŃCU! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 RD dysząc wstała. - Nie ma... Za co... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 - Trzeba się dostać do Cytadeli. Ghost i Fluttershy już tam są, Chrysalis chce wykorzystać ludzi. Dasz radę iść, czy cię ponieść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 - Się... Przejdę... - wydyszała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 - Jesteś jeszcze zmęczona. Poniosę ciebie - powiedziałem podchodząc do niej i za pomocą telekinezy kładę ją na grzbiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Rainbow nie protestowała. Jeszcze jeden problem się znalazł. Jak zejść z dachu, omijając tą armię Podmieńców na dole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Szukam alternatywnych przejść przez dachy. Nie pozostaje nam nic innego jak pójść po dachach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 W ten sposób, balansując po spadzistych dachach i niestabilnych dachówkach dotarliście pod pałac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Dobra. Gotowa na ewentualną bitwę z tymi brzydalami? Poradzisz sobie, Dashie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Jasne. Walczyłam już z kilkunastoma swoimi kopiami - zeszła ci z grzbietu i stanęła chwiejnie na nogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Ciągle nie dasz rady walczyć. Ledwie stoisz na nogach. Schowaj się gdzieś, a ja załatwe sprawę tej dziurawej jędzy - powiedziałem po czym wszedłem do Cytadeli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Na Rainbow nie ma mocnych. I tak poszła za tobą. Od razu w korytarzu znalazłeś dwóch ogłuszonych strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Szczęście nam sprzyja. Ghost i Fluttershy są już tutaj przed nami - powiedziałem po czym poszedłem do środka sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 W sali tronowej nikogo nie było, tylko kolejni dwaj nieprzytomni strażnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Idę szukać mojej grupy. Muszę ich znaleźć bo mam złe przeczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Chodziliście po zamku, aż w korytarzu znaleźliście Fluttershy, która na 'paluszkach' szła w stronę biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts